Dobra ideja, Ogi! Da prekratimo vreme dok ne stignu klinci. :)
I ja se nadam da nece biti mnogo promena sa platama. Brasil nije dobio nijedan skil unutra, a Lutzykowski je dobio 3, ali plata ne bi trebala ici preko 40k, sto je fantastican odnos plate i skilova koje poseduje.
U novu sezonu ulazim okrnjenog sastava, a pogotovo bi moglo biti problema zbog najavljenih promena prilikom sastavljanja tima. Ja vec 4-5 sezona igram LCD, retko kad je bilo neko ogranicenje, a sad cu morati da namestam postavu, pa ce mi biti neophodno bar jos 3-4 igraca. Novce ljubomorno cuvam za neko domace cedo, posto ste me zarazili tim virusom, pa resih i ja da pomognem zajednici. Dakle, 99% novci idu na nekog mladog Srbina (18-19 god), pa iz tog razloga jedva cekam draft. Ja sam ulozio samo 3p i nasao neko derle 5 3 A+ od 19g. Ali ne verujem da cu se usreciti sa njim.
Ocekujte neka pojacanja u rangu ovog Ogijevog (mislim na taj rang plate, za skilove ne znam), jedno 3-4 komada, cisto da se rasterete starteri, koji ce sigurno da mi lagano obezbede opstanak, sto mi i jeste osnovni cilj u ovom trenutku. Kada vidimo ko ce nam doci iz prve i trece, kao i kako cu startovati, mozda se i promene ambicije. KK Crvica vazda ide na pobedu. :)