Pozdravljeni!
Zanima me, ali mi je kdo pripravljen razložiti par stvari:
-kakšno igro ubrati, če so tvoji najboljši igralci na položaju branilca in organizatorja?
-ima par potencialni igralcev, vendar ni takšnega treninga, ki bi ustrezal vsem in me zanima ali je bolje trenirati samo enega igralca oz pozicijo ali na nek čas menjati trening?
-in če mi lahko kdo na kratko opiše na kateri poziciji so katere najpomembnejše lastnosti
Vse kar sta napisala pred mano najbolj izkušena igralca v BB ju (buzzer beater : Koš velja če pade koš ob zvoku sirene dobeseden prevod) drži !
OI Organizator igre Point guard (to je igralec ,ki podaja soigralcem ima iste skile kot branilec schooting guard ) jaz dam vedno tistega ,ki ima višje podaje na organizatorja igre point guard. (prevod točkovna obramba vse pove !
Torej OI ( anngleško PG) gledamo najbolj vzgoraj skile saj se držita najbolj meta za tri točke ! Ko pridemo do več denarja postanemo bolj zahtevni iščemo še malo boljše skile vspodaj a so manj pomembni. (8 semkrat manj pomembni ...
Krilo Small foward po angleško je povsod torej igralec , ki igra povsod naj bo čimboljši povod a če nimamo denarja je najboljše dati na krilo igralca (eni prisegajo ,da daš kar centra drugi pa branilca) s čimbolšimi skili ene ali druge možnosti če že ne odgovarja vsem pogojem naj vsaj enim !
Krilni center Power foward ter center sta skoz pod košem !
Torej za začetek išči centra , ki ima samo spodnje skile (ne najnižje vspodaj) Met pod košem obramba pod košem ter skok!
Inside defence , insede shot ter jump!
Krilni center naj ima še met iz skoka!
Trener naj bo 4 advanced strokoven ! Boljšega ne rabiš glej na minute. Vsak teden 48+!
Ko klikneš training moraš trening potrditi ! Vidiš obarvano če je obarvana ena stran je najhitrejši trening imenuje se enopozicijski !
Praviloma se trenira en igralec ter ščasoma dva največ tri (zelo težko tri ker zgubljamo tekme na ta račun pa še lahko zaradi favlov tukaj 6 v evropski 5 igralec ne igra več) !
lp