BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 - Sezona 35

U21 - Sezona 35

Set priority
Show messages by
From: spaciulis

To: Lale
This Post:
00
279969.3 in reply to 279969.1
Date: 6/5/2016 12:02:21 PM
Drakula
III.7
Overall Posts Rated:
223223
Second Team:
Verifectić
Lale, imas novu verziju programceta, dodao sam prilikom skautovanja doda i imena igraca, platu i DMI. to smo propustili u onom prvom krugu pa sad imamo spiskove samo sa URLovima
al potrudicu se da ti dostavim imena za sve igrace i to u ovom redosledu u kom su u google dokumentu pa ih ti updateuj

From: Lale

This Post:
00
279969.4 in reply to 279969.3
Date: 6/5/2016 12:26:46 PM
Overall Posts Rated:
136136
Ma brate neka svaki skaut popise imena, bojim se da ne bi poceo da poziva pa ode ent u tri lepe :D Program je odradio posao samo tako :)

This Post:
00
279969.5 in reply to 279969.4
Date: 6/5/2016 12:56:33 PM
Drakula
III.7
Overall Posts Rated:
223223
Second Team:
Verifectić
Ma brate neka svaki skaut popise imena, bojim se da ne bi poceo da poziva pa ode ent u tri lepe Program je odradio posao samo tako

pa pusticu ja da pokupi info samo za ove igrace sto su na spiskovima. ja nemam te bozanske selektorske moci tako da nema brige

This Post:
00
279969.6 in reply to 279969.5
Date: 6/5/2016 12:57:42 PM
Overall Posts Rated:
136136
Jos bolje :) Sada cu podesiti dozvole na disku

This Post:
00
279969.7 in reply to 279969.6
Date: 6/5/2016 1:01:40 PM
Drakula
III.7
Overall Posts Rated:
223223
Second Team:
Verifectić
Jos bolje Sada cu podesiti dozvole na disku

eee nemoj to, necu to. posle da mene krive da nesto nije kako treba.
posaljem ja tebi imena pa ti updateuj

This Post:
00
279969.8 in reply to 279969.7
Date: 6/6/2016 4:48:01 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Cestiitke na pobedi!

This Post:
00
279969.9 in reply to 279969.8
Date: 6/6/2016 5:06:58 PM
Overall Posts Rated:
136136
Hvala :)

Cestitke i tebi :)

This Post:
00
279969.10 in reply to 279969.9
Date: 6/20/2016 11:31:34 AM
Overall Posts Rated:
136136
Koga je zanimalo, mogao je da vidi da smo prosli baraz bez mnogo muke, a sada delimo grupu sa Spancima, Kinom, Brazilom, Grcima i Ganom. U ovakvoj grupi moze mnogo toga da se desi, od toga da ispadnemo pa do drugog mesta :D Nije realno dadobijemo Spance, ali ostale ekipe su pobedive, cak i kada mi nemamo tako kvalitetan tim. Mislim da je nasa grupa nesto teza, jer su tamo Senegal i Singapur koji ce sve da izgube, a kod nas je samo jedna takva ekipa - Gana. Singapur nije toliko losa ekipa po igracima, ali im je forma uzasna...nikada nisam video takvu formu u reprezentaciji pa samim tim nemaju neke sanse.

Nasa prva utakmica je protiv Brazila, ekipe koja se srebrom u americkom prvenstvu kvalifikovala direktno na SP. Nisu uopste losa ekipa, a pritom imaju i nesto bolju formu. Mada su losiji sa formom spolja pa cemo pokusati izvuci najbolje iz toga :)

Dodjite na chat u 19.30h
Srbija vs Brazil

This Post:
00
279969.11 in reply to 279969.10
Date: 7/14/2016 10:08:08 AM
Overall Posts Rated:
136136
Pre svega, pozdrav svima. Nisam vam dugo pisao, jer sam bio izuzetno zauzet pa to tek sada cinim :)

Do sada je u21 dobila sve utakmice vrlo lako, ali sada igramo protiv mozda i najjace reprezentacije sveta pa se realno ocekuje prvi poraz.

Medjutim, i sa tim porazom bi bili u veoma dobroj poziciji pred pravljenje nove grupe. Ta nova grupa bi trebala da izgleda ovako nesto:

Italija 3-0
Spanija 3-0
Srbija 2-1
Madjarska 2-1
Grcka 1-2
Ameri 1-2
Kanada 0-3
Kina ili Brazil 0-3

Obzirom da 4 tima uzimaju medalju, imacemo finu poziciju. Racunajuci da pobedimo Kanadu i ili Madjare ili Amere, mi smo na korak od medalje. Italija i Spanija ce komotno do medalje, a mi i Madjari bi trebali da zauzmemo ostale 2 pozicije. MEDJUTIM, ako slucajno dobijemo Spance u ponedeljak, onda smo na konju i uzimamo medalju 100%.

Budite uz u21, jer i ova generacija moze da nam donese neki trofej kako sada stvari stoje :)

This Post:
00
279969.12 in reply to 279969.11
Date: 7/16/2016 11:07:03 AM
Overall Posts Rated:
590590
Malo smo se navikli na medalje, pa su ove pobede nekako normalna stvar - niko se posebno ne oglasava Podseticu da trenutno igramo Svetsko prvenstvo i da smo u dosadasnjoj istoriji osvojili samo jednu medalju na ovom takmicenju - zlatnu u sezoni 21. Sada, 14 sezona nakon toga, imamo lepu sansu da donesemo novu medalju sa tog takmicenja. Lale odlicno radi, menadzeri ciji su igraci u sastavu takodje daju veliki doprinos i iznad svega se odricu rezultata kada su njihovi timovi u pitanju. Sastav je dobar, uz neke manjkavosti, ali verujem da cemo uspeti da "dohvatimo" bar bronzu. Objektivno, Spanija je najjaca, Italijani su dobri, Ameri takodje, mada su trosili ent vise od nas, dok su Madjari jaki pod kosem. Verujem u Laleta, do sada je pokazao da ima znanje.
Lale, uz tebe smo!!

Hteo bih da se osvrnem i na buducnost reprezentacije, kako mlade, tako i seniorske. Imam tu cast da pratim igrace na dva spiska - deo klinaca od 19 godina koji se spremaju za mladu i deo klinaca od 19 i 20 godina (draft iz sezone 33) za A tim. Imam potrebu da podelim sa zajednicom svoja zapazanja i da dam neku vrstu izvestaja po pitanju saadnje sa menadzerima, ali pre svega da vas uputim u spiskove koje pratim - buducnost nase zajednice. Jasno je da ne moze sve da bude potpuno transparentno zbog mogucnosti da neko sa strane prati forum, ali smatram da bi trebala da postane praksa da povremeno obavestimo zajednicu o radu skauta i potencijalima u buducnosti, kao i da pohvalimo menadzere koji zaista rade poklen posao kroz trening klinaca.

Krecem od spiska za mladu (19 god) - ovde pratim 11 igraca (krila), 7 igraca pot 8 i 4 igraca pot 5 (ostale igrace na spisku, njih 13, pot 6 i 7, prati kolega Matya). Moram priznati da ovde ne radim bas sjajan posao. Za sada, samo 3 igraca imaju adekvatan napredak, dok su ostali dosta slabiji. Razlog je najvecim delom sto nisam uspeo da uspostavim adekvatan kontakt sa menadzerima i da ih zainteresujem za pravilan trening. Ovde bih istakao dva igraca: Lajos Vas koji je pot 5 i vec ima UBS preko 70, sjajnog menadzera Predraga83 (Predragon) koji radi odlican posao, dok je drugi igrac Samardzic iz moje ekipe u Utopiji, takodje pot 5, a UBS = 76. Na ovom spisku imam cast da pratim i igraca koji pripada gospodjici Lini. Doduse, malo zabusava sa javljanjem, ali kako je jedina dama u drustvu, sve joj je oprosteno

Kada je u pitanju spisak za A tim, pratim ukupno 35 igraca, draftice iz sezone 33. Tacnije, na spisku je bilo par igraca vise, ali su nakon protekle sezone otpali. E, ovde sam vec prezadovoljan saradnjom sa menadzerima - evo primera za ovu nedelju: nakon jucerasnjeg treninga, do sada mi se javio vec 21 menadzer! Ocekujem bar jos 5-10 javljanja do kraja vikenda. Sjajan prosek! Ovde je konkurencija zaista zestoka. Medju dvadesetogodisnjacima imamo vec jednog igraca ciji je UBS preko 80 i cak 10 igraca sa UBS preko 70, dok kod devetnaestogodisnjaka cak 10 od 16 igraca ima UBS preko 60 (nekolicina je na pragu zbira od 70 skilova). Ono sto je posebno bitno jeste da gotovo nijednog igraca sa ovog spiska necemo izgubiti za naredne sezone - skoro svi su u treningu i svi rade po relativno pravilnom treningu. Dakle, baza je odlicna. Sta bih jos istakao? Pa, od svih tih igraca, samo petorica su u rukama stranih menadzera (Francuska, Grcka, Hong Kong, Peru i Turska) i samo ovaj poslednji zabusava. Mislim da je upravo u tome kljuc, treba zadrzati sto vise igraca kod nasih menadzera - imamo drugu vrstu odgovornosti prema nasim igracima a i neuporedivo je lakse za komunikaciju/ubedjivanje.

Last edited by Zvone Kralj at 7/16/2016 11:12:02 AM

This Post:
00
279969.13 in reply to 279969.11
Date: 7/16/2016 11:07:26 AM
Overall Posts Rated:
590590
Nije pedagoski nekoga posebno isticati, ali ipak moram Elakovic predvodi klince od 19 leta (menadzer Tunjevina), sjajan je i Kalinic (KK Noob - Dado94), dok posebno zelim da pomenem trio visokih igraca - Bosnjak (211cm, black arrows) koji je sa ocene 1 vec doveo passing na 5 i sada radimo na presingu; Miladinovic (213cm, KK Tas) sa OD = 10 i nastavljamo sa komb un. i sp. odbrane; Misic (218cm, KK Kent) momak sa ovom visinom vec ima OD = 12!

Kod igraca sa 20 godina istakao bih najpre Veljkovica (188cm, KK Secanj) koji ima UBS = 81 i gde smo odradili vec veliki posao oko treninga unutra. Naravno Spartak, necemo tu stati, tek cu da te mucim Meni licno su ovde omiljeni igraci Duljaj i Lero,ciji su menadzeri Krivi_Stojko i Swot. Klinci odlicno napreduju, a sa menadzerima ima vrhunsku saradnju. Posebno mi je drago sto su ovi igraci bili nekako u drugom planu, ali su ipak menadzeri odlucili da se posvete treningu i na tome im veliko hvala. Moram da pomenem i Grka, menadzer ngio je pokazao veliki entuzijazam kada je u pitanju trening naseg Injatovica i to je nesto sto posebno raduje.

Zahvalio bih se i menadzerima: Sodza, Luka9746, darrlleess, Spaciulis, Bata Zamlata, THE_ROCK, Bil Russel, Quaph Zyld, R.Mario, kao i svima ostalima koje smaram svakog petka nakon azuriranja treninga

Momci, nastavljamo u istom ritmu, nema posustajanja!

Last edited by Zvone Kralj at 7/16/2016 11:17:08 AM

Advertisement