dupa meci.
germania ne-a batut destul de convingator. nu am facut fata pe perimetru. nu mi-am putut permite sa ghicesc fiindca deja erau indicii ca am fi agresivi cu ghiceala, drept urmare ne-au dat run and gun.
am avut ghinion ca petre vasile (SF titular) a jucat doar 9 minute. din pacate tactica de azi era axata pe pozitia lui, SF fiind foarte important in push the ball, rezerva pur si simplu nu a avut suficient inside scoring ca sa ne genereze puncte.
am castigat oarecum respectul lor prin faptul ca ne-au dat zona 3-2 si ghiceala pe interior. din pacat nu am avut suficient rebounding pentru a-i pedepsi, iar in lipsa de prima optiune de a marca, pur si simplu nu am ajuns la un numar respectabil de puncte, nici macar 80 in conditiile in care s-a jucat rapid. daca se aparau om la om aveam sanse mai mari, dar au jucat corect tactic si n-am ce sa le zic in afara ca ii felicit.
nu ramane decat sa inchidem grupa cu victorii fiindca toti adversarii sunt accesibili. ma bucur ca nu am riscat CT si sa speram ca vom fi feriti de accidentari.
odata ce se cristalizeaza lotul la sfarsitul anului ma voi gandi indelung in ce masura pot favoriza ca titulari jucatorii care au si stamina fata de cei care au stamina sub 4, nivel inacceptabil la acest nivel. la u21 mai intelegi ca o treapta de skill inseamna adesea mai mult decat una de rebounding, dar ce se intampla acum e ridicol
felicit nationala mica pentru victoria cu austria.
iar a nota de subsol, vom fi saptamana viitoare fara unul dintre conducatorii de joc fiindca tocmai ce a fost transferat. nu am reusit sa il iau si il anuntasem ca fiind de vanzare pe forum, dar se pare ca ajuns in maini bune. o echipa in topul ligii superioare din danemarca. asta probabil ca va marca sfarsitul antrenamentului sau, macar de i-ar da stamina si libere, dar macar suntem siguri ca va fi tinut in forma buna.
cam atat pentru moment.