BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
281311.3 in reply to 281311.2
Date: 9/2/2016 12:35:24 PM
Overall Posts Rated:
136136
Hvala svima na lepim recima :)

Pre svega, drago mi je da se neko kandidovao i da cu prepustiti posao drugome, jer svo to silno slanje poruka me je stvarno umorilo.

Ono sto moram napomenuti, jeste da naredni selektor nece imati uopste lak posao jer je nemoguce napraviti nesto sa ovom generacijom. Ponovo necemo imati dobre centre... Nasa zajednica je dovoljno napredovala da niko ne zeli da pravi drva, a istina je da se na drvima najlakse i najvise zaradi. To najbolje znaju ljudi koji su prodavali centre koji su igrali u u21. Svi su prodati od 1.5-2-2 M, sto za 4 sezone treninga nije mala stvar. A to je iskljucivo za DRVA.

Ja sam osvojio medalju na svetskom bez centara, ali smo i svih ovih sezona kuburili sa dobrim centrima. Bljesne tu neki Jozic, Andjelinovic, Puskas, Guzvic i slicni, ali su to sve krilni centri. Dobre KC i C nikako ne mozemo da spojimo u istoj sezoni. Ja bih voleo da preuzmem jednu generaciju centara pa da ja pokusam da animiram ljude, ako me novi selektor bude zeleo u timu.

Ja novom selektoru zelim srecu, ali neka se dobro pripremi za "naporan" posao :)