Pozdrav zajednico!
Danas igramo drugu utakmicu ovih početnih kvalifikacija ili šta su već. Igramo protiv uvek neugodnog Portorika koji je u prošlosti umeo da nas iznenadi. :D Dobro je poznato da Srbima sem vrelih južnoamerikanki ne odgovaraju američki kontinent i okolna ostrva. Ipak rešeni smo da pobedimo što većom razlikom, jer smo kvalitetnija ekipa i momci su vrlo dobro raspoloženi.
Forma je dosta dobra. Ima čak 4 devetke što me je pozitivno iznenadilo. Ostale ocene su uglavnom osmice uz jednu šesticu i sedmicu. Pohvalio bih ovom prilikom menadžere koji stvarno lepo paze na minutažu njihovih reprezentativaca. Očekuje se još od nekih igrača da poprave formu, pa da upadnu u tim i time da kompletiraju naš ovosezonski mladi nacionalni tim. :)
Atmosfera je dobra, prava praznična, a između ostalog razlog je i taj što su se ekipi priključila dvojica novih igrača, Samardžić i Batrićević. Zbog dobre forme i dobrih partija koje pružaju u klupskim dresovima uspeli su da se nametnu. "Nisam igrao u pripremnim utakmicama, ali nisam gubio nadu i vredno sam radio. Drago mi je da sam dobio poziv i trudiću se da ga opravdam u potpunosti. Svestan sam svojih mana, ali ću pokušati borbenošću da ih neutrališem." kaže mladi Batrićević, a Samardžić je rekao: "Konačno sam opet sa momcima i osećam se sjajno, atmosfera je odlična i očekujemo dobar rezultat. Svi smo raspoloženi za igru i osećam da ćemo se večeras razleteti po terenu i da ovu kalendarsku godinu završimo pobedom". Na pitanje novinara o špekulacijama o transferu Samardžić odgovara: "Nisam još ništa razgovarao sa šefom, ali kako on kaže tako će i biti. Svestan sam da nisam dugo imao povećanje skilova, ali ću se potruditi da ovom utakmicom, i u petak povećanjem skila, ubedim šefa da me ne stavi na transfer listu, jer želim da igram u ambicioznom, i u timu sa pobedničkim mentalitetom kakav je Dorćol".
Utakmica počinje u 18h. Ko može neka svrati na čet. :)