Sicer nisem vpoklical se nobenega igralca, lahko pa razkrijem, da je kapetan postal Tit Lapanje. Z njim smo imeli tudi krajsi intervju:
Sanja Modrić: Pozdravljen Tit! Najprej cestitke za kapetanski trak. Kako sprejemate to vlogo?
Lapanje: To je vsekakor velika odgovornost. Na igriscu moras dati vse od sebe in se vec, poleg tega pa umiriti svojo ekipo, ce je ta prevec custvena. Pravtako moras biti prvi na treningu in zadnji moras oditi. Mislim, da sem si s trdim delom ta trak prisluzil.
Modrić: Ste veseli sodelovanja z novim selektorjem?
Lapanje: Da, novi selektor mi je zelo vsec. Zaupanje mi je ze izkazal, zdaj pa moram to potrditi na igriscu. Reprezentanco je ze vodil, a njegova primarna naloga je, da cimbolje trenira nove upe. Seveda upamo, da uspeh ne bo izostal.
Modric: kaksna so pricakovanja na EP, ki bo potekalo v BiH?
Lapanje: Vsekakor ciljamo cim visje, a o dolocenem cilju ne bi rad razpravljal. V nasi skupini so 4 reprezentance na papirju boljse. Bomo videli, kaj nam uspe narediti.
Modric: Se zadnje vprasanje: Kako je bilo na pripravah pred prvo tekmo s Francijo?
Lapanje: Vsi se dobro razumemo. Veliko je heca, najglasnejsi pa so bili nasi centri. Na pripravah je pomagal tudi LA-Clementino, a glavna beseda je bila Kometova. Vsekakor je kemija v ekipi zelo dobra in upamo, da bo prisel do izraza rek: v slogi je moc.
Last edited by KOMET123 at 3/26/2017 8:46:25 AM