Na akkor ezennel
én is jelentkezem a választásra.
Magamról::
14 éves vagyok. Egyenlőre csak az általánost taposom, de jövőre én is debreceni diák leszek (úgyhogy Hucklee látjuk majd egymást xD) Napi több órát töltök gép előtt, így naponta jó szokszor látom a BB-t.
Eredményeim:
Sajnos eddig nem sok eredményt tudok felmutatni, mert csak a szezon második felétől kezdtem el igazán foglalkozni a játékkal, de úgy is sikerült bejutni a rájátszásba (ahol úgy estem ki, hogy nem tudtam csapatot rendesen elküldeni meccsre taktikailag...=( ), de ezen a szezonon már teljes erővel rajta leszek =)
Tervek a válogatottra tekinve:
1. Egy kis tapasztalat hozás a válogatottba.A tapasztalat egy csapatban elengedhetetlen, a magyar válogatott pedig a jelenlegi felállásában 18-20 évesekből áll. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ők nem jók, de tapasztalatlanok. A kellő pillanatban tapasztalatlanságuk végett rosszul dönthetnek, eladhatják a labdát. Feltétlenül kellenek olyan játékosok is akiknek tapasztalatuk is van. Ezt megin csak nem úgy kell érteni, hogy teljes csapatátrendezés, hanem úgy, hogy nem zárnám ki a kicsit idősebbeket a válogatottból.
2. Diplomatikusság Egy-egy fonosabb meccs előtt (vagy akár tétnélkülin is is) a fórumban, vagy privát üzenetben várnám az esetleges javaslatokat. Ha valakinek valami nem tetszik, vagy épp ellenkezőleg, nagyon is tetszik és szeretné a változást megtartani, annak ötletét szívesen várnám, fórumban lévő tárgyalás után akár még meccsen is bevetném.
3. Természetesen az eredményesség Szeretném ha a válogatott minnél tovább jutna a VB-n és az EB-n illetve a rangsorban előrébb jutna. Szeretném, ha az ellenfél nem lazán játszaná a meccset, mondván gyenge a magyar csapat, hanem teljes erőbedobással harcolna, hátha sikerül győzni.
Remélem nem fárasztottam le senkit ilyen hosszú kampánybeszéddel. Javaslatokat, ötleteket, észrevételeker, panaszokat, és ami tetszik, azt várom a vitafórumban, illetve BB-mailben.
Szavazz rám, hogy változtathass a világon!