BuzzerBeater Forums

BB Srbija > SKAUT SLUZBA(objasnjenje i uputstva)

SKAUT SLUZBA(objasnjenje i uputstva)

Set priority
Show messages by
From: Cone 94
This Post:
00
292184.3 in reply to 292184.2
Date: 1/21/2018 12:54:42 PM
Overall Posts Rated:
5757
To bi bilo to,ako sam nesto zaboravio dopunicemo ja ili neko od ostalih skauta naknadno.

Za kraj jos jednom da uputim molbu za sve zainteresvoane da nam se jave,jer kao sto sam vec pomenuo nemamo dovoljan broj ljudi za adekvatno obavljanje posla.
Ovim putem bih se zahvalio menadzerima koji su se do sada odazvali pozivu,racunamo na vas I uskoro cemo da vas kontaktiramo.

From: kaktusi

This Post:
00
292184.4 in reply to 292184.3
Date: 1/21/2018 2:04:24 PM
Pa sve to fino zvuci ali vidim problem ja bas nemam iskustva sa treningom do sada sam uvek trenirao 1 sezonu i prodavao pa tu bi mi trebala pomoc ako bih postao skaut

From: Cone 94

This Post:
11
292184.5 in reply to 292184.4
Date: 1/21/2018 2:31:32 PM
Overall Posts Rated:
5757
Za korisnike koji imaju nesto manje iskustva sa treningom a iskazu zelju za obavljanje skaut pozicije naravno treba obezbediti prethodno predznanje.

U sustini treba malo vremena izdovjiti kako bi se prelistala iskustva drugih ljudi.
Tu pre svega mislim na
1)iscitavanje BB prirucnika(trening pogotovo)
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=190132&m=1)

2)uputstva za trening reprezentativaca
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=172102&m=1)

3)Zatim treba procitati novootvorenu temu naseg selektora ,,Kriterijumi za reprezentaciju,trening"
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=292021&m=1)

To je ono osnovno i najvaznije,naravno ne bi bilo lose da malo dublje istrazite i neke ostale teme koje vas interesuju,kako domace tako i strane.

Izdvojite par papira,i izvucete zakljuce iz ovog gore pomenutog.Trebalo bi onda neke stvari da vam budu jasne.
Takodje na osnovu znanja stecenog u ovim tema mozete komotno da napravite odredjene tipove treninga koje biste forsirali istovremeno.
Npr OD i ID/JS i JR/ID i B itd...
E kada se to procita( a ne treba puno vremena) onda mozete izneti sve svoje nejasnoce.
Jer nema smisla da vam objanjavamo neke stvari ako vi ne znat osnovu.Oduzimali bismo vreme i vama i nama.

Naravno ne bi bilo lose ni na svojoj kozi osetiti to znanje iliti u prevodu da uzmete par treniraca i probate sa nekom metodom(tipom treninga) da biste se uverili da je ono sto je nauceno stvarno tako.

Last edited by Cone 94 at 2/2/2018 11:14:41 AM

From: krmelj

This Post:
22
292184.6 in reply to 292184.5
Date: 1/21/2018 8:34:31 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Fenomenalni postovi, odusevljen sam

Samo malo cu da ispravim, da se menadzeri ne bi poplasili. Ne treba vam po par sati vremena na svake 2 nedelje, kad se udje u rutinu, cuka vremena jednom u 2-3 nedelje, uz povremeno odgovaranje na mejlove koje salju korisnici je sasvim ok, drzi se neka konstanta. Pocetak je, kao sto rece Cone najtezi, dok se ne napravi neki odnos skaut-menadzer, posle to ide lakse, sa nekima je neverovatno lako saradjivati, sa nekima teze, sa nekima nemoguce i to je normalno. A dodje i do zanimljivih konverzacija i upoznavanja medju ljudima, bar verbalnog, tako da bude zanimljivo.

This Post:
22
292184.8 in reply to 292184.7
Date: 1/25/2018 7:33:47 AM
Drakula
III.12
Overall Posts Rated:
234234
Second Team:
Verifectić
ljudi, za slanje poruka vlasnicima igraca koje pratite, imate program koji smo razvijali prethodni U21 selekor, Ozi i ja.
dva-tri klika i to je to