BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: vajns
This Post:
11
293184.3 in reply to 293184.1
Date: 4/12/2018 12:00:09 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Ahoj,

rozhodl jsem se kandidovat na trenéra U21. Co mě k tomu vedlo a jakou mám vizi se pokusím vysvětlit na řádcích níže.

Rozhodl jsem se kandidovat, protože rwystyrk už nemůže (nechce) pokračovat. Tahle hra je pro mě zábava a možnost vést U21 by pro mě byla ještě větší porce zábavy :)

Samozřejmě to souvisí s tím, že bych chtěl pokračovat v nastolené vizi expování hráčů pot 10 (výjimečně pot 9) a tedy s funkcí trenéra U21 není spojeno tolik práce jako dřív. Tady narážím na skautování nižších potenciálů, které odpadlo.

Moje vize je jednoduchá:

1) expování hráčů pot 10 (výjimečně pot 9)
2) žádné ambice na výsledky
3) úzká spolupráce s NT
4) snaha o spolupráci s manažery a domluva na kvalitním tréninku, pokud možno pod trenérem 6
5) výběr sestavy bez ohledu na věk a formu pouze na základě "talentu" s ohledem na budoucí působení hráče v NT
6) samozřejmě předpokládám, že budou nastupovat spíš starší hráči, kteří se již zaběhli v tréninku
7) nezříkám se snahy o úhrání co nejlepšího výsledku, ale nebude to priorita
8) pokud bude mít kdokoli zájem se zapojit do skautování nebo čehokoli jiného, tak má u mě dveře otevřené

Závěrem bych chtěl říct, že už delší dobu se podílím na rozvoji našeho NT (potažmo U21). Možnost získání zkušeností navíc v U21 je šance, jak pozvednou naše NT na vyšší úroveň.

Jsem si moc dobře vědom toho, že v očích některých manažerů můžu vzbuzovat kontroverze, ale s čistým svědomím můžu říct, že mi vždycky v první řadě šlo o úspěch našeho NT.

Myslím, že tohle je zhruba vše co mě aktuálně napadá, kdybyste měli nějaké dotazy, tak je rád zodpovím v příslušném vlákně :)

Díky všem, kteří dočetli až na konec!

vajns