Μπορεί φέτος να μην αγωνιζόμαστε στην Α1, αλλά αφού εδεήσατε να ανοίξετε νήμα να πούμε μία καλησπέρα. Εκτός κι εάν περιμένατε να επιστρέψω του χρόνου να το ανοίξω εγώ :P Αρχικά, έστω και καθυστερημένα θα δώσω τα συγχαρητήριά μου στον tasos bc για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος κερδίζοντας την τακτική μάχη στη σειρά των τελικών. Προσθέτοντας στον Γραφίδη που έχτισε, Σταματά και... Βεζύρη πιθανότητα στην καλύτερη 3άδα στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας.
- Φήμες λένε ότι ο Aimar φεύγοντας ξέχασε να παραδώσει τα κλειδιά του ραδιοφωνικού σταθμού. :/
Ο Αϊμάρ παρέδωσε τα κλειδιά στον Κτηνίατρο, που παρότι άπειρος, καθότι ήταν η πρώτη του σεζόν στην Α1, φορουμιστικά κατέλαβε την πρωτιά την περσινή περίοδο. Φέτος πάντως βλέπω ότι αγνοείται...
Ακόμα και στα φόρουμ των εθνικών έχει τέλεια ηρεμία..
Της μεγάλης, γιατί της U21 σχεδόν εβδομαδιαία έχει report.
Έπρεπε να είναι υπάρχει μία Βαλένθια στην Α1, οπότε πήρα τη θέση του άμπαλου του αδερφού μου :)
Μέχρι το κόμμα καλά τα έλεγες :)
Όσον αφορά τη φετινή σεζόν οι "νυχτερίδες" έριξαν το μπάτζετ στα $ 637 039 με στόχο την άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο προς έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι διέθεταν μόλις το 4ο(!) μεγαλύτερο μπάτζετ στην II.4 η οποία τουλάχιστον αποζημιώνει έχοντας - φαντάζομαι - το πιο ενεργό φόρουμ στον ελληνικό μπαζερμπιτικό χάρτη. Ενδεικτικό των μπάτζετ, μέχρι πριν καμία βδομάδα, όταν και πούλησε τον Naglis Kardanas στους Bold Bucks, ο Lagos B.C διέθετε κάτι παραπάνω από 790k!
Υγ. Στον προφανή, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σωστό τίτλο του νήματος, λείπει η σεζόν.
Last edited by Aimar 21 at 8/26/2022 9:24:07 PM