Pozdravljeni!
Za vložitev selektorske kandidature SLO članske reprezentance sem se odločil, da bi po mandatih Deschampsa znova zavel svež veter v SLO reprezentanci in bi dobili novega selektorja, ki bi imel priložnost, da se izkaže in pokaže iz kakšnega testa je narejen.
S SLO reprezentanco bi lahko v naslednjih dveh sezonah prišli zelo daleč, saj imamo že sedaj zelo dobre članske igralce, ob navalu mladih igralcev, ki prihajajo pa bi lahko prišli v sam svetovni vrh.
Če bi postal selektor pa bi k pomoči povabil tudi selektorja SLO mladinske reprezentance, saj se le s sodelovanjem med mladinsko in člansko reprezentanco pride do uspeha. Vsi članski reprezentantje so namreč nekoč bili dobri mladinci, ki so lahko le z dobrim treningom in pravilno minutažo prišli do nivoja, na katerem so sedaj.
Želim si, da bi dobil priložnost, da se izkažem, saj sem zagnan, dobro podučen in pripravljen vložiti svoj čas in energijo za odličen dosežen rezultat z našo člansko reprezentanco.🇸🇮
Upam da sem vas prepričal in se boste odločili zame na volitvah, ter mi dali možnost, da se izkažem in pokažem, da v reprezentančnem svetu ne obstaja samo Deschamps, temveč ima Slovenija še veliko dobrih selektorjev, ki pa so ostali v njegovi senci in čakajo kot nebrušeni dragulji, da se izlažejo in dobijo priložnost, da na sončni svetlobi zasvetijo v vsem svojem sijaju.
NAJ ZAVEJE SVEŽ VETER SPREMEMBE, LE SKUPAJ BOMO POPELJALI SLOVENSKI BB DO STARE SLAVE IN ŠE VIŠJE. 🔝🇸🇮
"Če obstaja kaj, kar zares pripomore k uspehu v življenju, potem je to sposobnost potegniti uspeh iz poraza."⭐ William Marston.
Že v naprej se vam zahvaljujem za vsak vaš oddan glas.
Vljudno Vas pozdravljam,
Seraphim🏀
Last edited by Seraphim at 11/5/2022 4:22:16 AM