asa face ca postez iarasi in timpul meciului, cumva si din nevoia de a explica ca macar pt moment ordinele sunt date in conditii foarte bune, desi contextele f nefavorabile.
pe scurt, s-a gresit sensibil la un club cu multi jucatori si pur si simplu am avut o cadere de forma evidenta si din avion pentru tactica pe care o jucam. nu e secret pentru antrenorii straini, dar acum a fost evident, motiv pt care azi nu puteam juca decat pe interior. in esenta de aceea ne au dat ghici ungurii dupa ce saptamana trecuta jucasem cu totul altfel. si totusi ne-am permis sa jucam la evitarea ghiciului, am castigat 7p dar ne au dat normal.
din pacate nu exista remediu contra consumului de entuziasm. dupa ce am fost prinsi la colt acum o saptamana, acum chiar trebuia riscat la salvarea entuziasmului, fiindca altfel nu doar ca pierdem cu finlandezi si sarbi dar mancam bataie de ne iese jocul din cap. astfel, ne-am angrenat in acest joc extrem de periculos, unde desi suntem peste adversari, cumva tb sa fim cu f mult peste pt a avea realizari. nu in ultimul rand, iarasi am jucat cu 2 juc pe banca iesiti din forma dar pur si simplu nu mai aveam de unde. nu stiu daca asa e la fel la toti userii dar ultima vreme a fost o provocare mai grea ca de obicei sa tii jucatorii sub control.
facem tot ce tine de noi, sper ca rezultatul sa nu fie dezamagitor, desi egal fiind in q4 cine naiba stie....