(76434)таки другий мотс поспіль. не те щоб це було несподівано, але грати не пік ми не могли. розвиток гри був дуже схожий на розвиток гри молдови проти турків: рівна гра у першій чверті, наша перевага у другій, велика перевага молдови в заключній. єдина різниця - це третя чверть, яку турки програли -22, і на заключну перерву мали -16, а ми виграли +11 і вели перед заключною чвертю +15. найбільша перевага була +19, яку ми отримали після ривку 11:2, але здається після цього трохи розслабились
в захисті ми знов зіграли погано. звісно ще початок сезону, пік проти мотсу, але тенденція поки що не є гарною. ще й втрат досить багато. в атаці 120 очок - добре. але 7/20 крівошеї? зубченко почав дуже гарно, він тягнув на початку гри, але після стартових 6/7 змазав 5 поспіль. але в цілому добре. 30 асистів на 48 влучних кидків також добре, відсутність РЗ не вплинула
всередині другої чверті зламали їхнього великого. того самого який 56к. це малося дати в знаки, але не знаю, бо не скажу щоб наш відсоток влучань був меньший на початку гри, чи підбори ми не вигравали... статистично в четрої +4, а в його змінника -16. але... фол трабли івашко та казача. казач як отримав 5й фол майже перестав атакувати. івашко 5й отримав трохи запізно і не думаю що це вплинуло
в цілому важка перемога з невеликою різницею. далі молдова грає з францією, нідерландами та латвією. сподіваємось на мотс нідерландів чи латвії, але це вже не буде так ефективно, тому цей суперник скоріш за все йде нам у мінус
франція виграла +22 у нідерландів на рівному настрої. побачивши на початку гри що вони грають карусель проти 2-3 за результат не хвилювався, але нідерланди боролись. латвія обіграла андору на меньшому настрої +4. як і наша це була гра без захисту, і я б сказав що є чи недооцінка андори, чи ще щось... зіграй латвія зовнішню атаку а не раннє, думаю гра була б зроблена заздалегідь. турки на рівному настрої винесли білорусь +28. і саме з останніми ми граємо через тиждень
інші групи. угорці намагаються вийти в наступний раунд після технічної поразки. обіграли словакію +5. це буде цікаво, якщо зможуть. чехи програвали 30 очок італійцям після першої половини. в кінці їм не вистачило трохи часу - -5. люксембург програв хорватам лише 7 очок на рівному настрої. фінам та естонцям знадобилось 2 ОТ.