Za nami 3 mecze mistrzostw świata. Poniżej krótki raport:
Mecz z Brazylią - pewna wygrana, spore prowadzenie przez większość spotkania, choć końcówka mogła przysporzyć trochę nerwów, to finalnie nie dajemy szans rywalowi z Ameryki Południowej
Mecz z Hiszpanią - przewaga Hiszpanów w formach. Meczowa 10 u nas to 3 sprawne, 6 solidnych, 1 porządna, z kolei u rywali 7 sprawnych, 3 solidne. -14 z jednym z głównych kandydatów do tytułu uważam i tak za niezły wynik. Może tylko gdybać co by było gdyby te formy były lepsze oraz gdybym typował koncentrację tak jak zamierzałem ale ostatecznie sie wycofałem, jak się okazało - niepotrzebnie
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Mecz z Francją - prawdziwy rollercoaster … był to bardzo ważny mecz z punktu widzenia potencjalnej drugiej rundy stad wcisnąłem normala vs ich luz. Francuzi też są mocną drużyną, mieli trochę lepsze formy od nas. Taktycznie wyszło nieźle bo zagraliśmy LP przeciwko ich 3-2. Prowadziliśmy w pierwszej połowie nawet +12, natomiast Francuzi nas dogonili i przegonili w 3 kwarcie. Kiedy wydawało się że mecz jest już przegrany to na 6 sekund do końca trafiliśmy 3ke na dogrywkę, w której nie daliśmy szans Francuzom i notujemy bardzo ważną wygraną.
Przed nami mecz z Chinami. Ogromne podziękowania dla menagerow obecnych zawodników, bo mamy super formy, najlepsze odkąd prowadzę reprezentacje. Problem w tym, ze Chiny są mocne i mają wyższy ent, za to formy odrobinę gorsze. Jak Krzychu napisał - mają dwóch mutantów - jeden w sprawnej, drugi w solidnej, do tego całkiem dobre formy na obwodzie. Trzeba powalczyć. Uważam, że nadal czołówka światowa jak właśnie Chiny, Hiszpani, Francja czy USA maja mocniejsze drużyny, aczkolwiek nie składamy broni
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
celem jest awans do drugiej rundy.
Jedziemy wam wpierniczyć! ;)