I progovorite malo! Daj da cujemo koji je vas poriv da se sa nekima dogovarate? Kako odabirate kome cete da nudite TIE a kome necete? Sigurno postoji razlog, ili sema po kojoj se to radi, pa bi i mi manje uceni ljudi hteli saznati nesto o tome! a kao sto vidite, tajne polako izumiru na ovoj planeti!
Nemoj da zameris, ocigledno je da si bistar momak, i vec sam napisao sta mislim o tvom stavu vezano za TT ali procitaj svoj komentar ponovo...jel`da da je malo Don Kihotovski?
Znas kakvi su ljudi...prvo ce se potruditi da naprave "kombinaciju" tamo gde ima mogucnosti. Ispada da su krivi programeri ove igre zato sto su tu mogucnost dali.
U sustini, cija je krivica - nije ni bitno.
Pravila igre su data pa vi izvolite, kako ko zna i ume. Hocu da kazem, ako idem u Bronx da naplatim dug - necu ici u odelu i kravati, sam, peske i nenaoruzan zato sto je jasno kako cu se provesti.
Nema razloga ne koristiti foru ako je vec neko drugi koristi jer sebe stavljas u inferioran polozaj. Onda mi je (licno) bolje da ne igram, nego da pucam sve redom igrajuci fer. Nece ti niko reci - eno ga legenda, igra bez dogovaranja, vec ce da kazu - gledaj ga, ima skor 5-17, zar ne?
A sto se tice "dogovaranja" tu stvarno nema velike filozofije i rado cu napisati kako ja razmisljam ali mislim da bi bilo fer da ti prvi, kao neko ko je i poceo temu, das svoje vidjenje tog procesa tj. kako ti vidis tu semu "dogovaranja".
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos