אני משחק לוק אינסייד, טקטיקה איטית ביסודה, וזה עוזר לי לפי דעתי לנצח למרות שאני קבוצה חדשה.
אני בטח לא מומחה, ואין לי אפשרות להיכנס לויכוח ביניכם, אבל אני יכול לספר על הניסיון הקצר שלי ומה למדתי ממנו. כשאני משחק בטקטיקה האיטית הזאת, מעבר לעובדה שזה מבליט את הצד הפחות חלש שלי - שחקני הפנים, ומאפשר לי הרבה ריבאונדים בהתקפה, שמונעים מתפרצות ונותנים אפשרות שנייה ושלישית באותה התקפה, מעבר ליתרונות אלה, העניין המרכזי שלשמו אני מתאר את הדברים הוא, שזה גורם לקבוצות מולי לקלוע פחות מהממוצע שלהם.
גם במשחק היחיד שהפסדתי, החזקתי את היריבה על פחות מ 90 נקודות, הרבה פחות ממה שהיא רגילה לקלוע.
ההיגיון שלי אומר - ככל שהתוצאה נמוכה יותר, כל סל משפיע יותר, ולכן יש סיכוי גדול יותר להפתיע. ואם אתה חלש, יש גם לראנדומליות במצב כזה אפקט גדול יותר .
זה נכון שבמציאות קבוצות חלשות מנסות הרבה פעמים לרוץ כל הזמן כדי לעשות שכונה במגרש, כי במשחק מסודר של היריב אין להן סיכוי, מנטאלית, זה משפיע על היריב להיגרר לשיטת המשחק הזאת, אבל פה - ככל הידוע לי אין אפשרות לגרור את היריב לחרוג מהטקטיקה שנוחה לו, ולכן, טקטיקה מהירה פה אינה מובילה למשחק פחות מסודר של היריב, רק לסקור יותר גבוה במשחק