BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל קנדה דיון

ישראל קנדה דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: naor

This Post:
00
47466.3 in reply to 47466.2
Date: 8/28/2008 9:16:19 AM
Overall Posts Rated:
33
אני אומר 3 בפנים קנדה עלתה בשנייי המשחקים האחרונים על התקפות מהירות היא לא תעשה את זה שוב ומשחק פנימיה בקצב מואץ ולקוות להרבה טוב או לעלות פרינסטון שזה מגביר את כמות האסיסטים והמצבים בדיי הרבה

This Post:
00
47466.4 in reply to 47466.2
Date: 8/28/2008 9:42:12 AM
Overall Posts Rated:
11
לצערך כתוב בחוקים שקצב משחק איטי משרת קבוצות חלשות מול חזקות.
אז סתם כתבת מגילה

This Post:
00
47466.5 in reply to 47466.4
Date: 8/28/2008 9:57:18 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני יודע קצת יותר טוב ממך מה כתוב בחוקים בתור מישהו הרבה יותר וותיק ממך במשחק ..
כתוב הרבה דברים בחוקים .. ויש הרבה דברים שגם לא כתובים בחוקים .. לא הכל נכון .. הרי המטרה של הביברים היא לתת לנו למאמנים לגלות את שאר הדברים שנסתרים בטקטיקות ויש הרבה דברים מאחורי כל טקטיקה שלא כתבו בחוקים כי זה חלק מהכיף .. כמו גם שלא נתנו הרבה פרטים לגבי האימונים ואנחנו צריכים לגלות לבד כמה זמן לוקח לאמן מה ומה יותר משתלם ..

העובדות בשטח .. לכן גם הפנתי אותך לראות משחקים שקבוצות בעיקר נבחרות עלו בטקטיקות כאלה עם סטייל שביקשת או שהרבה אנשים חושבים .. להאט קצב בהתקפה מול יריבה חזקה יותר או ברמה דומה .. התוצאות הן כמו שאמרתי .. וגם בנבחרת שלנו יש כמה דוגמאות לכך .. לא משנה כמה ההתלהבות , הפסד של כמעט 50 הפרש לא בא בחשבון ולפרט ההתלהבות היו עוד סיבות לכך.. תחשוב קצת על מה שאמרתי לפני שאתה רץ לחוקים ולביברים ותעבור על כמה משחקים ותבין שאני צודק..

כמובן שכל אחד זכותו לחשוב איך שהוא רוצה ואני יודע שיש עדיין אנשים שחושבים ככה ולא ניסתי ואני גם לא אנסה לשכנע אף אחד.. רק רציתי לתת את הדעה שלי בנושא הזה וזה הכל ..

Last edited by Warrior at 8/28/2008 10:01:01 AM

This Post:
00
47466.6 in reply to 47466.5
Date: 8/28/2008 10:02:00 AM
Overall Posts Rated:
11
אני בטוח שאתה מאוד חכם
ואני בטוח שיש דברים שלא כתובים בחוקים אבל אני עוד יותר בטוח שהם לא מנוגדים ממה שכן כתוב בחוקים.
משחק איטי עוזר לקבוצות נחותות להשאר צמודים ולהפתיע.
ניסיתי וזה עבד לי.
נראה לי אתה לא תהיה הרבה זמן בליגה העליונה וכנראה אתה שם באמת רק בגלל שאתה מהראשונים במשחק ולא בגלל ניהול מבריק או משהו

This Post:
00
47466.7 in reply to 47466.6
Date: 8/28/2008 10:23:41 AM
Overall Posts Rated:
1010
יש לך הוכחות למה שאתה אומר..? שזה עוזר לקבוצות נחותות להישאר צמודים ולהפתיע..?
אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק , תבסס את הדברים שלך .

לגבי היכולות שלי כמאמן , בינתיים העובדות הן שאני בליגת העל ואתה בליגה שלוש ככה שלא ממש לטעמי לרדת לוויכוחים מי מאמן יותר טוב עם מאמן שנמצא בסך הכל כמה חודשים באתר ויש לו עוד הרבה מה ללמוד לגבי המשחק .. כשתשתפשף עוד קצת במשחק תדבר איתי בנוגע לנושאים כאלה .. בינתיים תכבד מאמנים מצליחים יותר .

This Post:
00
47466.8 in reply to 47466.7
Date: 8/28/2008 10:37:31 AM
Overall Posts Rated:
11
A slower pace will often result in higher-quality shots, but occasionally will result in bad shots at the end of the shot clock. Fewer possessions in the game also means that scores will be lower, which means that bad teams can stay closer to good ones.
תבקש מאהוד שיתרגם לך

This Post:
00
47466.9 in reply to 47466.8
Date: 8/28/2008 10:44:51 AM
Overall Posts Rated:
1010
ההבנה שלך עד כדי כך לקויה ..? אמרתי שאת החוקים אני יודע.. רציתי הוכחות מבוססות ממשחקים ספציפיים ובעיקר בנבחרות כי קבוצות זה לא הכי קנה מידה .. ושלא תגיד שחסר מספיק דוגמאות במשחקי נבחרות .

עד אז חבל על כל תגובה שלך ואם לא יהיו לך תגובות עינייניות ותמשיך לעקוץ אנשים שקצת יותר מבינים ממך אז באמת עדיף שיהודה ינעל כאן את האשכול .

This Post:
00
47466.10 in reply to 47466.9
Date: 8/28/2008 10:56:13 AM
Overall Posts Rated:
11
תשמע אני חושב שמה שמארק והחבר''ה שלו כותבים בחוקים זו הוכחה מוצקת.
מעבר לכך אין דרך להוכיח בעזרת דוגמא ממשחק אחד כי יש כל כך הרבה גורמים שנכנסים למשוואה.
אבל אם אתה חושב שהם תיכננו את המנוע בצורה אחת וכתבו בחוקים משהו אחר למה אתה נמצא במשחק הזה?
למעשה אתה טוען שהם מרמים אותך.
בכל אופן אחזור לנושא.
אני מאמין התקפית בלואו פוסט והרכב מתאים .
הגנתית אני לא בטוח כי אני לא הספקתי לעבור לעומק על המשחקים של הקנדים. אבל באמת יכול להיות שעדיף להשאר על אישית כי אם נשחק עם שלושה גבוהים אז גם ככה ההגנה הפנימית תהיה בסדר.

This Post:
00
47466.11 in reply to 47466.7
Date: 8/28/2008 10:58:02 AM
Overall Posts Rated:
88
אני משחק לוק אינסייד, טקטיקה איטית ביסודה, וזה עוזר לי לפי דעתי לנצח למרות שאני קבוצה חדשה.

אני בטח לא מומחה, ואין לי אפשרות להיכנס לויכוח ביניכם, אבל אני יכול לספר על הניסיון הקצר שלי ומה למדתי ממנו. כשאני משחק בטקטיקה האיטית הזאת, מעבר לעובדה שזה מבליט את הצד הפחות חלש שלי - שחקני הפנים, ומאפשר לי הרבה ריבאונדים בהתקפה, שמונעים מתפרצות ונותנים אפשרות שנייה ושלישית באותה התקפה, מעבר ליתרונות אלה, העניין המרכזי שלשמו אני מתאר את הדברים הוא, שזה גורם לקבוצות מולי לקלוע פחות מהממוצע שלהם.

גם במשחק היחיד שהפסדתי, החזקתי את היריבה על פחות מ 90 נקודות, הרבה פחות ממה שהיא רגילה לקלוע.
ההיגיון שלי אומר - ככל שהתוצאה נמוכה יותר, כל סל משפיע יותר, ולכן יש סיכוי גדול יותר להפתיע. ואם אתה חלש, יש גם לראנדומליות במצב כזה אפקט גדול יותר .

זה נכון שבמציאות קבוצות חלשות מנסות הרבה פעמים לרוץ כל הזמן כדי לעשות שכונה במגרש, כי במשחק מסודר של היריב אין להן סיכוי, מנטאלית, זה משפיע על היריב להיגרר לשיטת המשחק הזאת, אבל פה - ככל הידוע לי אין אפשרות לגרור את היריב לחרוג מהטקטיקה שנוחה לו, ולכן, טקטיקה מהירה פה אינה מובילה למשחק פחות מסודר של היריב, רק לסקור יותר גבוה במשחק

From: Shay

This Post:
00
47466.12 in reply to 47466.11
Date: 8/28/2008 11:01:03 AM
Overall Posts Rated:
00
אני מצטער להגיד לך, אבל לוק אינסייד זאתי טקטיקה מהירה ביסודה...

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
This Post:
00
47466.13 in reply to 47466.10
Date: 8/28/2008 11:01:25 AM
Overall Posts Rated:
274274
עופר וסיילנט - אנחנו לא אמורים מדברים פה על קנדה או על מה היתרונות והחסרונות של קצב איטי??

בכל אופן, אני חושב שבמשחקים של הפוך על הפוך אפשר רק ללכת לאיבוד.

הכוונה היא שהמאמן שלהם יודע שאנחנו הולכים הרבה פעמים על פוקוס חוץ אבל הוא רואה שיוחפז פצוע אז הוא ידע שנעשה הפוך ונלך פנימה. אבל אז יכול להיות שהוא יודע שאנחנו נחשוב שהוא חושב ככה ונשחק בכל זאת כלפי חוץ, ואז הוא יחשוב שאנחנו יודעים שהוא חושב שאנחנו חושבים שהוא חושב שאנחנו יודעים.... וכן הלאה...

בכל מקרה למי שלא הבין, אני בעד לשחק פנימה, משחקי העבר הראו שיש לנו הרבה מה למכור בתחום. במיוחד עם חיזוק נכון של 2 שחקני חוץ נכונים שיודעים לחלק מסירות איכותיות ולחדור טוב

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement