U ime svoje kandidature za re-izbor na mesto Selektora A Selekcije Srbije koristim priliku da Vas obavestim o sledecim cinjenicama i nadam se argumentima koji ce pomoci da se na ovim izborima lakse odlucite:
1...Iskustvo - sledeca sezona ce biti moja 6.-ta u BB Srbija a u isto vreme i 4-ta u Prvoj Ligi Srbije gde sam redovan ucesnik Play - Offa.
2...Odgovornost - kao posledica gore navedene cinjenice i licne aktivnosti na forumima promovisan sam od strane administratora BuzzerBeater-a na funkciju GM-a za BB Srbija sa kompletnim setom obaveza koje ta funkcija povlaci.
3...Kontinuitet - uspesno je realizovana ambicija da se u igrackom smislu nastavi unapredjivanje A selekcije a koje je bilo primarni cilj i kolege Ranka (ex-selektora). Kao posledicu toga danas imamo reprezentaciju sacinjenu od 12-14 vrhunskih igraca i sa jasno definisanom "kicmom" reprezentacije.
4...Rezultati - i pored izvrsene rekonstrukcije nase reprezentacije, na rang listi A nacionalnih BB selekcija Srbija je napredovala sa 29.-og na 22.-go mesto a u konkurenciji Evropskih selekcija trenutno se nalazimo na 11.-toj poziciji sto nam garantuje mesto u II sesiru pred izvlacenje kvalifikacionih grupa za naredna takmicenja i izbegavanje velike grupe ozbiljnih protivnika.
5...Kooperativnost - pored angazovanja oko A selekcije u svoje obaveze uvrstio sam i koordinaciju sa selektorom Mlade BB Selekcije Srbije, posebno na samom pocetku rada njenog selektora kolege Superstara.
6...Statistika:
Prijateljske utakmice: odigrano - 11, pobeda - 8, poraza - 3.
Kvalifikacioni turnir za svetsko prvenstvo*: odigrano - 6, pobeda -4, poraza - 2.
*Ucesce na zavrsnom turniru nismo izborili zbog slabije kos razlike u odnosu na konkurente.
Utesni (Consolation) turnir**: odigrano - 11, pobeda - 9, poraza - 2.
**Takmicenje zavrseno u 1/4 finalu porazom od Engleske.
Ukupno utakmica: odigrano - 28, pobeda - 21, poraza - 7.
7...Popularnost - Velika vecina Vas (117 od 156 korisnika) smatra da sam u prethodnom mandatu dobro obavljao svoj posao. Popularnost od 75% u kriticki nastrojenoj populaciji kao sto je Srbija je, za mene licno - najveci uspeh.
Zelim i da se zahvalim mnogima koji su na bilo koji nacin doprineli afirmaciji nase reprezentacije a pre svega vlasnicima reprezentativaca koji su podneli najveca odricanja, na svemu sto su u protekle dve sezone ucinili za nas tim.
Ukoliko ste oni koji vole siguran i pouzdan izbor mislim da necete imati tezak izbor.
Last edited by Laimbeer40 at 11/19/2008 2:23:19 PM
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos