1. Wkurza mnie już ten supek dlatego postanowiłem, chociaż mam subka do lutego, że go przedłużę żeby mieć pewność co do umiejętności wykupienia, postaram się to zrobić przed wejściem z regulaminem na forum i będzie wszystko jasne czy będzie nagroda w postaci supka czy nie.
2. Widzę że chcesz już podać konkretną datę na 08.01, a co jak trzeba będzie skrócić turniej?
To może nie w środę wchodzić z tym na forum tylko w czwartek do rozegrania 5 runy i losowania 6stej, wtedy będziemy już coś więcej wiedzieli o naszym dalszym losie w PP.
3. Jeżeli chodzi o gospodarzy meczy grupowych to raczej nie bardzo żeby gospodarzem była ta drużyna co jest wyżej w tabeli po losowaniu, bo według zespół który był wylosowany pierwszy zagra trzy razy u siebie, a czwarty trzy razy na wyjeździe. Ja bym proponował ustalić system rozgrywek w grupach np.: (gospodarz na drugiej pozycji) 1 tydzień: 2 tydzień: 3 tydzień:
2:1- 1:4- 3:1-
4:3- 3:2- 4:2-
Wtedy dwie ekipy grają 2 razy u siebie, a dwie chociaż raz.
4. Co do wyzwań to myślę że aby nie było zamieszania kto komu ma je rzucać to powinien być to obowiązek gospodarza, czas na to do soboty 0:00, gość czas na odpowiedź do niedzieli 0:00.
Myślę że sobota 20:00 na ustalenie meczu to trochę za rygorystyczne, wiesz przecież nie każdy musi mieć czas codziennie się logować a sparingi można ustalać z tego co pamiętam dopiero jakoś od piątku i do środy tak że jeżeli do końca niedzieli ktoś nie ustali meczu w PJ3B to na pewno zdąży znaleźć sparing partnera.
Co o tym sądzisz?