ערב טוב לכולם !
כאמור אני לא יכול לפרסם ולהגיב בפורומים ולכן תודה לניר שמפרסם את התדריך.. אני מקווה שאני יצליח להעביר גם הודעות הסיכום ושאר הדברים בנוגע למשחק בהמשך ..
בהמשך לאליפות אירופה, מגיעים לשלבים האחרונים ולמאני טיים כשבשלושת המשחקים הקרובים נפגוש את כל הנבחרות שמתמודדות על העלייה ובהחלט נכנסים לתקופה קשה ולא פשוטה..
היום במוקד, נבחרת דנמרק.. כבר אמרנו שמדובר בקהילה לא גדולה במיוחד אבל הנבחרת מציגה סגל מעולה שלא בחסד הגיע להתמודד על העלייה לשלב הבתים השני..
הדני שכבר עונה שנייה בתפקיד, נוהג לשחק בטקטיקות של לוק אינסייד לגבוהים ולפעמים התקפות מהירות עם הגארדים..
הרוטציות גם לא קבועות ולכן היה לא קל להתכונן למשחק היום.. לנורבגים יש סנטר חשוב שנפצע וזה בהחלט ישרת אותנו רק לא לשכוח שגם אצלנו גיא פאר פצוע, ואבירם שחזר מפציעה עדיין לא כשיר במאת האחוזים ולא ישתתף.
יש הסכם רגוע למשחק היום בין 2 הנבחרות, שאני מקווה שהצד השני לא יפר..
בהתקפה אנחנו נתקוף פוש דה בול במטרה לתת את האופציה להוביל ולקחת את הנבחרת על הגב לכל השחקנים שמשחקים, כי לכולם יש את היכולת הזאת היום..
בהגנה נשמור אישית כיוון שקשה לדעת איך הדנים יחליטו לעלות היום.. אני מאמין לפחות שהם יילכו שוב לגארדים או שישחקו פוש דה בול לראשונה העונה, עקב הפציעה של הסנטר והפורם הנמוך של שאר הגבוהים .
להלן הרוטציה:חמישיה:
PG – Mati Sadeh
SG – Emi Ofir
SF – Assaf Chassidim
PF – Oz Ben-Ami
C – Hadar Korenfine
ספסל:
PG – Maayan Saadon
SG – Adi Yohpaz
SF – Afik Linezky
PF – Dvir Hasar
C – Gilli Zadok
מחליפים נוספים:
Tsach Golan
Yuval Ben-Yossef
צפויים להצטיין היום – אין מישהו ספציפי שאמור לקלוע בהרבה יותר מהשאר אבל אמיל אופיר בעיקר צריך כרגיל להוביל את הנבחרת וגם עוז בן עמי ואסף חסידים אם לא ייצא מוקדם מידי בעבירות.
נקווה שגם מתי שדה ייתן עוד תצוגה של ניהול משחק מעולה מעמדת הרכז, וגם סעדון יוסיף מהספסל .
אז שיהיה לנו בהצלחה ותבואו לעודד !!
בהצלחה גם ממני ,ניר
Last edited by LA-Nir at 12/29/2008 1:51:19 PM
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain