שלושה מחזורים לסיום העונה והמקום הראשון בבית ב די נגמר בנדיטס עם 45 הפרש מול בוטירה גמרה את הסיכויים שלי למקום הראשון אני חושב שאולי אוכל להפתיע אותם בחוץ כי אני יגיע אם הרבה יותר התלהבות מול בנדיטס
בית א'
Lidor B.C Club
HapoeL UsishkiN 95-107
לידור בתקופה רעה מאוד המשחק הזה יראה לאן לידור הלך העונה הפסד שלו והוא בדרך למקום החמישי המאכזב ניצחון והוא חוזר לעניניים למקום השלישי הביתיות תשפיע פה וגם הכושר משחק מאוד תכריע וגם שלידור לא משחק פנימה זה גם מה שיכריע פה אוסישקין תנצח את המשחק הזה
BuzzKillers
Sub Genesis 103-102
משחק המחזור איזה משחק חזק סיבוב קודם היה מאוד צמוד הביתיות מאוד תשפיע פה וגם סאב עם יותר התלהבות באז יכול לנצח פה אבל יהיה לו קשה
Ramat-Ilan Pilots Hapoel Modiin 84-80
ארבל התחיל את תקופת המשחקים הקלים עד המחזור האחרון עכשיו מול הקבוצה החלשה בבית הוא לא התקשה לנצח על רגוע
Maccabi Nirman BC atlanta gezer 101-78
ניר בחוץ מול גזר לא יהי בעיה אני חושב שארבל מתחיל לפחוד מניר יהי משחק מעניין בחצי הגמר פליאוף בכל מקרה ניר יוכל את הגזרים בלי מלח
בית ב'
KO_Bandits מכבי רעננה
95-74 לבנדיטס
כן בנדיטס מטילים למקום הראשון אני אישית ויתרתי על המקום הזה רעננה לא תעשה כלום מול בנדיטס ת'אמת די התיאשתי והיה די ברור שבנדיטס יקחו את המקום הראשון יש להם קלעים יותר טובים משלי אבל אין להם טקטיקה נכונה לנצח ואין להם שכל לקחת את הגמר בפליאוף נראה מה יהיה
COMFORTEMBEL
yakiryanus 99-111
כן במקרה של ניצחון שלי על דויד אני מקבל את יקיר ברבע הגמר יקיר חייב לקחת אחרי ניצחון די טוב מוול דויד במחזור שעבר
macabi bet arye
**david-bc** 97-94
משחק חוץ חסר משמעות רק הכנה לרבע גמר אני לא אומר שאני מוותר על המשחק אבל אני כן אומר שאני עולה פה רגוע עם הרכב החזק ביותר שלי יש לי כבר 7 התלהבות אולי זה ישפיע על המשחק ואולי גם ההגנה החיצונית של ניר ישפיע ברמה די גבוהה
hapoel messilot
Tira-Unit אין מה להרחיב רק שטירה תנקום במסילות על הפסד בסיבוב שעבר שעבר
העונה כבר נגמרת מקווה שלא יהיו פה פציעות לאף אחד מחר היום הגדול של דבוסי שיצא למכירה מקווה שיהיה לכם כסף לקנות אותו כי אני לא רוצה לראות את הרכז הטוב בליגה נפרד מאיתנו כל כך מהר