BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 Választások - Kortesbeszédek

U21 Választások - Kortesbeszédek (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: vilám
This Post:
00
75048.3 in reply to 75048.2
Date: 2/25/2009 8:13:33 AM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok
Én már tavaly is indultam és elsőre a harmadik hely nem is olyan rossz .
Szeretném megkérni minden buzzer beater-en játszó embert hogy szavazzon rám .
Lehet nekem nincsen olyan sok dilyam de tudom a szabályokat és van egy kevéske tapasztalatom is ,de nevesztegesük el a szót .Azért vagyunk ,hogy játszunk nem azért ,hogy öljük egymást hanem az ,hogy a magyar válogatott kosárcsapatot a top10-be vagy még annál is jó helyre emeljük.Nemrégen volt az NBA all-star a tévébe mindenki élvezte ezt lehetett látni ezek a játékosok se az elsö helyért hanem a játék szereteté ért játszottak, mikor a los angeles leakers megnyerte a boston celtics-től öksem kezdtek verkedni hanem odamentek kezet fogni ezt tegyük mi is élvezük én ezt teszem de persze tisztelettudóan fogom intézni a magyar válogatottat de csak akkor ha bizalmat szavaztok és kipróbáltok csak erre kérlek bennetek .

Hura Hura Hungéria!!!!!!!!!!

This Post:
00
75048.4 in reply to 75048.3
Date: 2/26/2009 10:11:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Hello mindenki!
Bevallom, hogy nem tartozom a BB világában a legrutinosabb menedzserek közé, de tudom, hogy szakmai szempontból már mindent elsajátítottam. Éppen ezért (is) gondolom, hogy én lennék a legalkalmasabb erre a posztra, azt a fiatalságot, lendületet vinném a csapatba, amire szükség van egy ilyen fiatal gárdának. Támadó felfogású vagyok, ami alapja a látványos (sikeres) játéknak. Sok sikert minden indulónak!