Nic nie zrobiłem po prostu byłem słabszy bo mój PF złapał kontuzje w czasie meczu i m.in dlatego przegrałem , chociaż to nie jedyny powód porażki .
Dla mnie ostatni PO pokazał że to nie bilans daje awans chyba wiesz coś o tym :-))
Czy ja się chce pozbyć Ksiuu :-) ?? To nie ja się chce go pozbyć tylko on sam do tego doprowadził , że nawet dwie wygrane z jego strony w 2 ostatnich meczach mogą mu niewiele dać . AIC i GBA jeżeli wygrają swoje spotkania to licząc małe puntu jest mało prawdopodobne aby nie awansowały do PO . Pytanie tylko czy się gdzieś nie potkną ???
Patrząc na ich rozkład gier to tak GBA gra oba mecze u siebie z PKK i z Phoenix .
Moim zdaniem jest w stanie sobie poradzić w obu spotkaniach . Z PKK może być ciężko bo oni grają o 1 miejsce ale z kolei nie mają entuzjazmu . Potem Janek który będzie już po finale PP i też wątpie aby się na coś napinał .AIC gra z tymi samymi rywalami przy czym gra pierwszy mecz u Janka który będzie przed finałem , i pewnie zaluzuje .
Najbliższa kolejka zadecyduje o tym kto zagra w PO z pozycji 3-4 , tak mi się wydaje :-)))