BuzzerBeater Forums

BB Poland > After update

After update

Set priority
Show messages by
From: Khazaad

This Post:
00
112749.30 in reply to 112749.27
Date: 9/25/2009 2:29:46 AM
Overall Posts Rated:
145145
Co prawda Laczek może mieć rację, choć patrząc na Twój skład chyba nie masz aż tak dużych różnic w umiejętności graczy.
Z drugiej strony... poświęciłem się i włączyłem IE 7.0. "Na sucho" wszystko działa u mnie dobrze.

Mam więc kilka dodatkowych pytań. Jak napiszesz odpowiedzi, to zgłoszę sprawę BB'kom.

1. Czy wszystko działa "na sucho"? Tzn. wybierasz "Set Lineup", ustawiasz wszystko, zatwierdzasz, wchodzisz od nowa i co... zgodnie z Twoimi zmianami, czy zmiany są nie uznawane?
2. Korzystałeś przypadkiem z opcji "Poprzednie mecze"?
3. Jaką masz zainstalowaną wersję javy? Może to ona sprawia problemy podczas wyboru z rozwijanej listy (czasem wina leży w "pokrętle" myszy) - były takie przypadki, ale dawno temu i w starym serwisie.
4. Sprawa dotyczy całej drużyny, czy tylko poszczególnych zawodników?

Postaraj się opisać wszystko jak najdokładniej, bo przecież przy tak dziwnym zachowaniu serwisu gra traci sens.

From: Szeti

This Post:
00
112749.31 in reply to 112749.30
Date: 9/28/2009 4:58:18 AM
Overall Posts Rated:
11
dam jeszcze szanse na ten tydzien BB...
po "zapamietaniu ustawien" nawet resetuje kompa i potem znowu login zeby sprawdzic czy jest ok..
a co do IE to widze ze jest źle (okienka sie rozjezdzaja - traca kolory; podpisy pozycji w "kadra" tez nie zawsze sie pojawiaja)..
weryfikuje to na 2 kompach - sluzbowym i prywatnym. Pod IE zawsze wyglada tak samo - czyli raczej wina przegladarki niz serwisu.

bede jeszcze monitorowal co i jak sie dzieje z"ustawieniami".
pozdr,
Tomek