niko da bi odgovoril na moje pitanje znači moram ja...................probiti led sem vam bigulicu uvijek sve ja.........
evo prognoze utakmica prvog kola u sezoni 13 za našu konfu,ak su ovi iz druge konfe zainteresirani nek se jave na forum pa bumo razmotrili i njihov slučaj.....ali molim lijepo u tri primjerka i sa državnim biljezima.......
Evo parova:
3.7.2010 18:00:00 KK Lokarda Mala Truba
--šta reći o ovom paru i da gospon poplava nije na hrvatskom forumu demonstrativno najavio da odustaje od ove igre i da rasprodaje ekipu za 1k,mislim da i tak i tak ne bi imao šanse da pobijedi Velečasnog...... Lokarda dobiva
3.7.2010 18:00:00 Mervin SANAC
SANAC vrlo rijetko gubi utakmice kod kuće gotovo nikad, osim od Velečasnog ko i mi svi ostali tak da u ovom početku sezone dajem prednost SANCU, jer ima i kvalitetnije igrače, i iskusnije, a i prednost domačeg terena....SANACdobiva
3.7.2010 18:00:00 ZG-Nomads Critters
--Ray je več iznio svoj prvi sastav i taktiku koju bu igrao htio je pokazati koliko je jak i da se s obzirom na prednost domačeg terena ne boji nikoga, jer je dovoljno jak da svakoga pobijedi, dok se kod mog frenda Nomadiusa iz centra metropole nikad nezna i nikad nemreš biti baš 100% siguran da buš ga pobijedio jer je on sklon i raznim zakulisnim igrama, evo recimo sada polako izlaze na vidjelo svi detalji na koji je on način osvojio 3-1 ligu ...raznim nečasnim radnjama i prijetnjama drugim menađerima, i potplačivanjem drugih menađera da trgaju protiv njegovih protivnika i ozlijeđuju im namjerno igrače.....a sve ostale detalje pročitajte na forumu 3-1 lige pa da svi budete upoznati ko je on i sa kime bute imali posla..........he,he,he...::::::)))))---ipak Criters dobiva makar znam da buju sad slijedile prijetnje i sve druge satisfakcije jer sam dirnuo u osinje gnijezdo
3.7.2010 18:00:00 KK Plutoni dugave
--mislim da bu to poslastica kola junak na junaka,naročito poslije dolaska u moj klub nove akvizicije kineza centra, sa kojim se nadam da bum mogao parirati kolegi Plutonu pod košem i pošto sam malo jači od njega na krilnom centru, dok su njegovi vanjski malo jači od mojih ali mislim da bi to mogla pokrit prednost domačeg terena i kvaltetan pristup a ne kemijanje kao prošle sezone....mislim da bi tu novce ipak stavio na ekipu dugave.....znači d u g a v e dobiva
Last edited by marijoh (NTscout) at 7/2/2010 9:31:23 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!