Bardzo dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na moją kandydaturę. Niestety troszkę zabrakło. Gratuluję m4tiemu i życzę mu wielu sukcesów z Naszą NT.
W ramach podsumowania wyborów muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z liczby głosów oddanych na moją osobę (jeszcze 2 sezony temu taka liczba głosów pozwoliłaby mi wygrać;-)), natomiast jestem bardzo zawiedziony jeżeli chodzi o ich stosunek do głosów oddanych na moich rywali. Przede wszystkim zaskoczyła mnie frekwencja i to prawdopodobnie zadecydowało o takim wyniku. Liczyłem na to, że nawet jeśli przegram z m4tim to mniejszą różnicą głosów. Jak się okazało nie można było z nim powalczyć mimo jego kłopotów z internetem i praktycznie zerowego uczestnictwa w drugiej turze wyborów. W życiu natomiast nie spodziewałem się, że lepszy wynik ode mnie osiągnie też BB King:). Oczywiście też mu tego wyniku bardzo gratuluję, bo uważam że liczba głosów jest naprawdę imponująca. Przyznam osobiście, że z przerażeniem patrzę na liczbę głosów oddanych na MD4 i arsenalbartek. To wszystko uświadamia mnie w przekonaniu, że niestety sam program wyborczy miał marginalne znaczenie w tych wyborach...ale możliwe, że to tylko moje zdanie;-)