Pozdrav i puno sreće svim kandidatima. Da se ne ponavljam prebaciti ću ovdje što sam napisao na drugom mjestu a odnosi se na moju eventualnu kandidaturu i što mislim da bi novi izbornik trebao imati pa ako netko nije vidio ...
Ne, neću više biti izbornik. Nažalost, sve što sam ranije mislio da će mi biti minus kao izbornika ove ili one repke se pokazalo točnim. Za odradit to kako treba prvo i osnovno je da se ima nešto slobodnog vremena koje možeš kvalitetno odvojiti za to. Ja ga nemam uvijek i zna se dogoditi da se u 10 dana svega par puta logiram a to je premalo. Drugi problem je što su moje organizacijske sposobnosti nikakve. Ovdje ima ljudi koji su zainteresirani i spremni pomoći ali ja jednostavno nisam lik koji bi to mogao posložiti. Radije sve pokušam odraditii sam nego opteretiti nekog drugog a to ovdje ne prolazi ako se misli posao napraviti kako treba. Zbog svega toga se ne mislim više kandidirati ali biti ću tu da pomognem koliko god mogu bilo kojem izborniku.
I još jedna jako bitna stvar koju je spomenuo biro
biro: Steta sto nisi imao vise slobodnog vremena jer treba vise biti na forumu i komunicirati sa entuzijastima i sa trenerima... Sto se tice rezultata, ova zadnja generacija nije bila nesto, ona prosle sezone je bila puno puno jaca, al i ti rezultati mi nekako nisu bitni. Bitnija je ta komunikacija.
ja: Slažem se s tobom. Čak bi to stavio ispred nekakvog iskustva u igri ili uspjeha koje imamo ili ne. Ako je čovjek komunikativan a nešto lošiji manager onda mu neće biti problem skupiti ekipu 'pametnijih' od sebe. Hebi ga, meni je to veliki minus.
Što se generacija tiče i meni je žao da sa onom prošlom nisam napravio nešto više ali što jaka grupa što moja kriva procjena i ...
O mojim očitim (ne)opravdanim greškama mislim da je bilo već dosta pisano pa to neću ponavljati jer mislim da je tu sve jasno, u onih 10-15 dana sam dosta toga nepotrebno pogriješio.
Ako postoji manager koji je sposoban ispuniti te neke uvijete i držati ih se onda je to pravi izbor za mene. Ne zanimaju me nikakvi klanovi i slična sranja jer ni ja nisam nikad bio dio nikakvog klana kao što neki misle nego sam, kao i drugi prije mene, imao određeno iskustvo u igri i uspjeh i zbog toga su me ljudi podržali ali to, kao što sam gore i napisao, nije dovoljno da se bude dobar izbornik zato neka vas to ne zavara prilikom izbora.
S druge strane i mi kao zajednica smo u banani (što opet može biti greška nas izbornika jer vas se nedovoljno animira kroz forum) ali ... na početku mog mandata u prvih 3-4 utakmice koje sam ispratio gotovo kompletne na chatu bilo nas je svega par nadobudnih i nakon toga nisam više pratio tekme tamo... nitko ne može reći ni da choda sa svojim najavama (koje se mogu nekome sviđati ili ne) utakmica starije repke nije pokušao uspostaviti kontakt ali i tu je odaziv bio skoro pa nikakav. U posljednje dvije sezone koliko sam tu kao izbornik forum je živnuo dva puta: jednom 'zahvaljujući' mojim greškama i drugi puta sada !!! Ako nismo dovoljno pametni da se posložimo (svi) pitajmo Švicarce kako. Čovjek se ponudio i iskoristimo to. Zemlja sa 300+ korisnika gazi !!!!!!!!
U svakom slučaju, ja sam tu koliko jesam i spreman sam pomoći max koliko mogu. Novom izborniku se stavljam na raspolaganje. Da mu prijelaz bude lakši iskoristio sam informacije iz prošle sezone i izdvojio, za sada, 15-16 igrača pa neka bira. Složio sam i nekakvu bazu podataka na googlu pa možda i to pomogne. Još jednom, sretno svima i neka netko pobjedi :))