BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169057.30 in reply to 169057.29
Date: 1/13/2011 9:07:35 AM
Overall Posts Rated:
124124
ma glasaj za mene, Darth Wader je vec bio izbornik :D
a Styx ima previse obaveza u prvoj ligi...
tak da jedini logican izbor sam ja

a i ovo da moramo maltretirat vlasnike reprezentativaca stoji, to ce mi bit primarna okupacija :D u tom cu trazit satisfakciju...

This Post:
00
169057.31 in reply to 169057.11
Date: 1/13/2011 9:25:15 AM
Overall Posts Rated:
10361036
dogovoreno:)

This Post:
00
169057.32 in reply to 169057.31
Date: 1/13/2011 12:44:06 PM
Overall Posts Rated:
271271
Jump Shot: prominent (10) +4
Jump Range: respectable +5
Outside Def.: prominent +5
Handling: prominent +1
Driving: prominent +1
Passing: average +1
Inside Shot: respectable (7) +5
Inside Def.: average +8
Rebounding: average +5
Shot Blocking: mediocre (5)
Stamina: average
Free Throw: mediocre

evo moga :)

From: Jukic

This Post:
00
169057.33 in reply to 169057.21
Date: 1/13/2011 1:47:57 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Prije nego pocmete sa odgovorima na chodino pitanje samo bi se nadoveza na ovu chodinu konstataciju u vezi calete covjek koi mi je zadao sjedih nego iti jedna druga stvar.
Ako ga se ove sezone nespasi ili ti ga nepostigne dogovor sa trenerom kako da bude treniran njega se moze prekriziti ...nakon uvodnih 2 tijedna prvu zelenu strelicu je dobio 3 tjedna prije kraja pola sezone nije uopce treniran a i kad je pocet trening treniran je u stilu beka a ne za krilo po meni prosle sezone daleko bolja rijesenja su bili

http://www.buzzerbeater.com/player/12081032/overview.aspx
ili mozda i najbolje rijesenje
http://www.buzzerbeater.com/player/13499236/overview.aspx

a i mali padovan bi se dao jos uvjek trenirati.

za dvije sezone ce tu biti jos dva momka koima su treninzi upravo poceli i siguran sam da ce nesto od njih biti.

From: choda

This Post:
11
169057.34 in reply to 169057.33
Date: 1/13/2011 2:57:22 PM
Overall Posts Rated:
155155
znam ja tko je i sta je caleta i koliko je on napredova i koliko ce tek napredovati... za njega se netreba brinuti, ziher ce biti jedan od nasa dva najbolja krila... i to uskoro.
a i da ti budem iskren... ukoliko imaju istu formu, meni je i sad caleta bolje krilo od jednog lambica.
isto tako padovan ce bit jeben igrac samo nevjerujem da ce biti krilo.

necu ti sad nis govoriti vise od ovoga, jer nisam imao vremena pratiti toliko tvoj rad (vjerujem da ce ti biro ili ibra imati vise tu toga za reci), ali ono sta sam popratija siguran sam da mozes jos puno bolje...
nisu meni tu toliko vazne taktike, rezultati, tko ti igra i koga uopce zoves u repku... to je meni sporedno...
dvije su meni tu stvari bitne s kojima ja nisam zadovoljan...
prvo, trebas pojacati svoj kontakt sa menadjerima, sta sa igracima iz repke sta sa onima koji bi trebali ti kroz godinu dvije uci u repku... to je ono sta prije svega moras popraviti.
a onda kad se ti vise aktiviras u tom pogledu moras sastaviti krug ljudi koji ce ti pomagati u tom radu... siriti bazu sve vise.

mozda se ja tu varam, mozda ti radis jeben posao u tom pogledu, ali ja to jednostavno nevidim...

i jos jedna stvar sta bi svi trebali znati... ako je i jukic napravija neke krive poteze ako mu netko zamjera sta nije bija aktivniji i otresitiji ili sta god... ja preuziman dobar dio krivice.

ja kao iskusniji menadjer mu nista nisam pomogao, ja sam pilija po svom filmu i nisam mu dao niti trenutak paznje.
i ono malo savjeta sta sam mu dao na kraju se pokazalo da nisu bili ispravni... puno jaci odnos mora postojati izmedju dvojice izbornika negoli sta je bija izmedju mene i jukica... tako da se nadam da tko god bude novi izbornik da ce posvetiti i vise paznje suradnji s mladom repkom.

@jukic: nemoj krivo shavtiti ovo sta sam ti rekao, nisam ovo reka s namjerom da pljujem po tebi (dobro mozda malo ;) ) reka sam ti sve ovo s dobrom namjerom... ipak sljedece sezone sam ja opozicija, a ona tek necu da prastam :)

From: Jukic

This Post:
00
169057.35 in reply to 169057.34
Date: 1/13/2011 5:41:36 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Oko lambica i te teme cu zavrsit sve razgovore mislim da sam tu malo i ja pogrijesio ali ne s nestavljanjem calete nego nestavljanjem pelajca kao prvoga krila ali uredu sad sta je tu je

dalje sta se tice komunikacije da budem iskren nisam ni ja zadovoljan jer se sve ono sto su neki korisnici trazili od mene na pocetku na je da vise i njih ukljucim u rad repke kasnije kad sam to pokusao preko foruma ili pak preko poruka dogodilo se to da je forum ostao neaktivan forumski chat nikad koristen a moje poruke nedogovorene ... ali i dalje nemislim odustati nego malo vise zapregnuti i prihvatiti drugi pristup

sta se tice sadasnjih izbora necu nikoga favorizirati iako sam glas vec dao
sve sta ocekujem od novoga izbornika je upravo ono sta je choda rekao malo bolju suradnju i to je to.

hmmmm ... iduci izbori nezz hoces li mi biti opozicija jer neznam hocu li se kandidirati jer je ovo jako nezahvalan posao mlada repka trazi cak i malo vise angazmana nego starija a nedobija zasluzeni publicitet za to i cijeloj je ekipi nezanimljiva i niko nema zelje malo se ukljuciti u rad, iako neodbacujem opciju da cu pokusati pokupiti jos jedan mandat (jako sam pohlepan)

This Post:
00
169057.36 in reply to 169057.34
Date: 1/13/2011 6:23:48 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Moje viđenje krila (SF)...

Jump Shot: prominent (10) +4 = wondrous
Jump Range: respectable +5 = sensational
Outside Def.: prominent +6 = prodigious
Handling: prominent
Driving: prominent
Passing: average +1 = respectable
Inside Shot: respectable (7) +4 = prolific
Inside Def.: average +8 = wondrous
Rebounding: average +4 = prominent
Stamina: average +3 = proficient

Prvo bi napravio obrambeni zid, a onda finese tipa šut i kontrola lopte...e sad, od toliko treninga u OD/ID i šutu pretpostavljam da bi imao pop-up u handling, driving i shot blocking i bez treniranja specifično tih skilova (u nekom idealnom scenariju čak i po dva)...tako da sam to izostavio, a što se skoka tiće eksperimentirao sam s igračem s sensational(12) skokom na niskom krilu i mislim da tu ne treba pretjerivati jer ne donosi puno, rijetko kad je išao preko 10 skokova, a s druge strane standardni SF koji ima respectable (7) skok je bez problema hvatao po 7-8 lopti kad je startao u petorci...bitno je da je skok u nekim srednjim vrijednostima...
Dalje primjećujem da mnogi zanemaruju izdržljivost, po meni je to jako bitna osobina jer razlika između igrača s npr. average izdržljivošću može biti i do 50% niža u zalaganju i učinku u odnosu na igrača s maksimumom na toj poziciji tj.proficient (da nebude zabune može i do prominent ali brzo padne)...
Pretpostavljam da bi tad bio star 24-25 (opet idealni scenario bi bio 23-24) godina i onda bi mu lagano dizao skok, slobodna bacanja i random najslabiji skil, i tako može trenirat do penzije...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
00
169057.37 in reply to 169057.36
Date: 1/13/2011 6:38:22 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Ovog sam ganjao prošli tjedan na TL, naravno dečko je otišao izvan mojih platežnih mogučnosti...Argentinac...

Igli Magliacane (10605171)
Power Forward
DMI: 239500
Height: 6'10" / 208 cm
Potential: MVP
Game Shape: respectable

Jump Shot: sensational
Jump Range: mediocre
Outside Def.: mediocre
Handling: prolific
Driving: wondrous
Passing: average
Inside Shot: marvelous
Inside Def.: prominent
Rebounding: sensational
Shot Blocking: strong
Stamina: inept ↑
Free Throw: strong

Experience: awful

Dečku naravno treba dosta OD, malo ID treninga i vanjski šut naravno, ali ništa što se nebi dalo srediti čak i prije nego što navrši 25...to je bil 3. takav Argentinac u zadnja dva tjedna, jednog sam uspjel kupiti, ali nije ni blizu tako dobar.
Ovo je samo primjer da se sve može ostvariti ako se redovito trenira, a vjerujem da uvjek može i bolje...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
00
169057.38 in reply to 169057.22
Date: 1/13/2011 8:02:10 PM
Overall Posts Rated:
7070
Jump Shot: prominent (10) +10
Jump Range: respectable +11
Outside Def.: prominent
Handling: prominent
Driving: prominent
Passing: average (6)
Inside Shot: respectable (7)
Inside Def.: average
Rebounding: average +14
Stamina: average

This Post:
00
169057.39 in reply to 169057.38
Date: 1/13/2011 8:06:31 PM
Overall Posts Rated:
3838
jako lose
ne mozes imat krilo bez nista unutra
jako los izbor

Last edited by Kivan at 1/13/2011 8:07:01 PM

This Post:
00
169057.40 in reply to 169057.38
Date: 1/14/2011 2:18:43 AM
Overall Posts Rated:
124124
S tim skillovima bi imao plaću do neba, al baš ono oko 400,000$ jer bi imao tri skilla na max i to jump shot, range i skok.

Baš sam komentirao s vlasnikom jedinog naseg "najboljeg ikad", da bi za krilo trebao sad dignut do Vanjsku obranu 12-13 skill, onda prijec na unutarnju obranu isto do 12 (jer po reprezentacijama su krila ipak vise vanjski orijentirana), a sa obranom 12 unutra ipak moze zaustavit dosta i ovih boljih, onda mu izbalansirat ostale skillove tipa skok, skok sut, unutarnji sut, jedino je problem sta ima los dodavanje, to bi dosta vremena izgubio sad ako bi isao to dizat, to mislim da ce stic poslje jer bi taj potencijal trebalo trenirat do 30 :D

Advertisement