Moje viđenje krila (SF)...
Jump Shot: prominent (10) +4 = wondrous
Jump Range: respectable +5 = sensational
Outside Def.: prominent +6 = prodigious
Handling: prominent
Driving: prominent
Passing: average +1 = respectable
Inside Shot: respectable (7) +4 = prolific
Inside Def.: average +8 = wondrous
Rebounding: average +4 = prominent
Shot Blocking: mediocre (5)
Stamina: average +3 = proficient
Free Throw: mediocre
Prvo bi napravio obrambeni zid, a onda finese tipa šut i kontrola lopte...e sad, od toliko treninga u OD/ID i šutu pretpostavljam da bi imao pop-up u handling, driving i shot blocking i bez treniranja specifično tih skilova (u nekom idealnom scenariju čak i po dva)...tako da sam to izostavio, a što se skoka tiće eksperimentirao sam s igračem s sensational(12) skokom na niskom krilu i mislim da tu ne treba pretjerivati jer ne donosi puno, rijetko kad je išao preko 10 skokova, a s druge strane standardni SF koji ima respectable (7) skok je bez problema hvatao po 7-8 lopti kad je startao u petorci...bitno je da je skok u nekim srednjim vrijednostima...
Dalje primjećujem da mnogi zanemaruju izdržljivost, po meni je to jako bitna osobina jer razlika između igrača s npr. average izdržljivošću može biti i do 50% niža u zalaganju i učinku u odnosu na igrača s maksimumom na toj poziciji tj.proficient (da nebude zabune može i do prominent ali brzo padne)...
Pretpostavljam da bi tad bio star 24-25 (opet idealni scenario bi bio 23-24) godina i onda bi mu lagano dizao skok, slobodna bacanja i random najslabiji skil, i tako može trenirat do penzije...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...