khm, skoro sam pao u nesvijest kad sam vidio rezultat, a mogu si mislit kak bi se osjećao da sam pratio uživo! Sreća prati hrabre, pa iako možda nemam najjaču ekipu, očito je da sam pogodio s taktikom za playoff kad sam na pola sezone odustao od borbe za 1. mjesto s Domijem u grupi i održavao to 2. mjesto i pripremao se za ove tekme...sva trojica smo dobri, definitivno su tu nijanse koje odlučuju o pobjedniku u ovim tekmama i mislim da će onaj koji od nas dvojice ostane u ovoj ligi sljedeće sezone uz Domija voditi glavnu riječ u ligi.
Šteta kaj cijelu sezonu nitko nije ništa pisao, bilo bi puno zanimljivije, ali jbg, kaj je bilo bilo je...
Da se vratim na ovu šokantnu tekmu...znači 3:33 prije kraja gubio sam 12 razlike i da sam pratio uživo vjerojatno bi ti čestitao na pobjedi...slažem se da je to na rubu realnosti, ali uvijek se sjetim onog finala LP-a u nogometu Bayern-Manchester, pa si mislim da se takve stvari mogu dogoditi s vremena na vrijeme...neznam jesi pratio uživo, al mogu si mislit kak si se osjećao ako jesi...jbg, kak bi rekli slovenci - smola...
U svakom slučaju čestitam na odličnoj utakmici i poruči svojim navijačima da u subotu u Bum Bum Areni imaju besplatnu pivu! ;)