Secam se prosle sezone,kad su bila silna banovanja,totalni haos na BB-u,pogotovu na forumu, da si ti jedini vodio racuna o U21,iste pohvale za Dumbu u vezi A tima.Dok su se ljudi svadjali,isterivali pravdu, na ovaj ili onaj nacin,ti si pozivao ljude na skautovanje,pravio spiskove i slicno.Za to ti,NAJISKRENIJE, skidam kapu.
Sama cinjenica da imas domaceg igraca,koga si pri tom sam napravio,koji sam ima platu koja prevazilazi sve norme II lige,govori da ti je vise stalo do reprezentacije, nego do sopstvenog tima,iste pohvale i za mog kolegu iz lige Airwolfa.Da nam je vise ljudi kao sto ste vi...ne bi nam ni trikolori bili ravni...
Upoznat sam,takodje,i sa tvojim saradnicima.O mom drugaru Milanu,samo reci hvale mogu da kazem.Uvek je voljan da pomogne,odmener na forumu,nikad ne ulazi u konflikte,sa druge strane predan poslu,strucan,sto se vidi i nacinom na koji vodi svoj tim,gde je, uz sve uspehe, izrodio 2 reprezentativca.
Ja sam voljan da pomognem,vidim da imas zdravu ekipu oko sebe, mogu da kazem da je uspeh zagarantovan, ili ti da je reprezentacija u pravim rukama.
Dobro,sad iz ovog ispade da si pandam Dudi Ivkovicu u BB svetu
Svako najbolje u vodjenju reprezentacije, i ako mogu ja ikako da pomognem,samo reci.