BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Αγαπημένη ομάδα

Αγαπημένη ομάδα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
192667.30 in reply to 192667.28
Date: 9/13/2011 5:15:58 AM
Overall Posts Rated:
6666
αν αντι να πηγαινω στο γηπεδο κατεβαινω σε πορειες και διαμαρτυριες εσυ το ονομαζεις οτι περιμενω στοικα το τελος υπαρχει θεμα...τα πραγματα ειναι αντιστροφα...

υπαρχει ενα ωραιο ποιημα ποιημα στο youtube τουτασου λειβαδιτη http://www.youtube.com/watch?v=t021QRnJOwc&feature=re... δες το...

This Post:
00
192667.31 in reply to 192667.29
Date: 9/13/2011 6:02:17 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλησπέρα σας,

Είναι μια μεγάλη συζήτηση αυτή. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι το να δίνεις λεφτά για τις ομάδες, όχι τώρα που είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά γενικά είναι άσκοπο. Το έκανα και γώ στο παρελθόν, δεν θα κρυφτώ, αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει την παραμικρή ουσία. Γενικότερα χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας πόλος αντίστασης, διότι οι ομάδες, η θρησκεία, τα κόμματα αποτελούν ακριβώς αυτό που θέλει το σύστημα, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, που σε κρατά κοιμισμένο, παθητικό και βολικά νωθρό. Δεν δίνεις 10 δολλάρια, δίνεις περισσότερα συνήθως. Και δεν αξίζουν φυσικά κατά την ταπεινή μου άποψη. Για να αξίζει το κάθε ευρώ που δίνεις πρέπει να είναι ανταποδοτικό. Λ.χ. όταν πας σούπερ μάρκετ αγοράζεις κάτι για να φας, σε κατάστημα ρούχων κάτι για να φορέσεις, στο νοσοκομείο για να γίνεις καλά κτλ. Στο γήπεδο πας για να γεμίσεις την τσέπη του κάθε καραγκιόζη αμόρφωτου, προέδρου και ποδοσφαιριστή, που πλέον δεν είναι καν έλληνας, μιας και οι ομάδες μας παίζουν τουλάχιστον με 7-8 ξένους στην 11άδα. Δυστυχώς τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Αστυνόμευση, κάκιστο σύστημα υγείας & παιδείας, ανελευθερία λόγου και έκφρασης, ανισονομία, κοινωνικός αυτοματισμός, φτώχεια, ανεργία και ένα σωρό άλλοι σοβαροί κοινωνιολογικοί παράγοντες απειλούν την ίδια μας την ύπαρξη. Θα συμφωνήσω απόλυτα, φίλε μου, με τα λεγόμενά σου. Αντί να πας να δεις 22 κάφρους, που σε κοροϊδεύουν μέσα στην ίδια σου την μούρη, καλύτερα να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτή η τραγική -παγκοσμίως- κατάσταση.

This Post:
00
192667.32 in reply to 192667.29
Date: 9/13/2011 7:47:04 AM
Overall Posts Rated:
186186
Απο το δεύτερο μισό συνθετικό της ομάδας σου μπορώ να καταλάβω πολλα .....
Διαφημίζεις τέτοια πράγματα και συζητάμε για αλλα..,,;;;;

Νομίζω ότι όλα αυτά που λες τα ξέρω με αγγίζουν αλλα δεν μου καταστρέφουν την καθημερινότητα.

Έχω το μετρό μέσα μου διαχωριζω και τοποθετώντας εκει που πρέπει το κάθε τι και οχι μιζεριαζοντας.

είναι αστυρηχτα όλα αυτά που λες εκτός αν με αυτο... το συνθετικό... είναι όλα ωραία για να πραγματοποιηθούν και δεν το χω καταλαβει

είμαι στα 34 και έχω 2 παιδιά όσο για σένα δεν ξέρω πόσο χρόνων είσαι και μπορείς και ονειρεύεσαι όλα αυτά που διεκδικεις!

This Post:
00
192667.33 in reply to 192667.32
Date: 9/13/2011 12:49:50 PM
Overall Posts Rated:
6666
1)η λεξη εκσταση ειναι αρχαιοελληνικη και δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενα συναισθημα.εδω αρχιζουν και τελειωνουν ολα...
καποτε νομιζα οτι μου το εδινε μια ομαδα...τελικα ειμουν πολυ μικρος και πολυ βολεμενος...

2)οταν πεθαινει ενα παιδακι καθε 3 δευτερολεπτα δεν επιτρεπετε να λες οτι διαχωριζεις η οτι βαζεις μετρο...αυτο λεγετε μικροσκοσμος και σταρχιδισμος...εσενα αφου σε ικανοποιει να περνας εσυ καλα και δεν σε ενδιαφερει τι γινετε διπλα σου καλα κανεις και απολαυσε το...εγω δεν μπορω να κοιμηθω με ολα αυτα που συμβαινουν....

με τον αλλο το φιλο συμφωνουμε απολυτα...ομαδες,κομματα,θρησκειες εγω θα βαλω και κρατη...τοβιοτικο επιπεδο αλλα ειδικοτερο το πνευματικο εχει ξεπεσει οσο ποτε αλλοτε...και μεις βλεπουμε πρετεντερη και πεταμε λουλουδια στα μπουζουκια....αγοραζουμε τζιπ με 5.000 κυβικα για μεσα στην αθηνα για να κρυψουμε την γυμνια μας...ποιος εχει διαβασει μπρεχτ η κρισναμουρτη?τασο λειβαδιτη?καζαντζακη? δηλαδη θα εχω επιλογη 2 ωρες ποδοσφαιρο η ενα βιβλιο του μπρεχτ και θα διαλεξω το 1ο???ποσο πιο χαμηλα να πεσω δλδ?σου προτεινα να δεις ενα βιντεακι....ελπιζω να το κανεις...30 ειμαι εγω.

This Post:
00
192667.34 in reply to 192667.31
Date: 9/13/2011 12:59:03 PM
Overall Posts Rated:
6666
εκτος απο το βιντεο του τασου λειβαδιτηπου ποσταρα προηγουμενως και αυτο του αζιζ νεσιν ειναι καταπληκτικο http://www.youtube.com/watch?v=WwkDvxYZGLg&feature=pl... οπως και αυτο του μπρεχτ http://www.youtube.com/watch?v=NTj7GX3mSqs απλα ελπιζω να προβληματιστουν καποιοι ανθρωποι με αυτα τα 3 ποιηματα!!!!

This Post:
00
192667.35 in reply to 192667.34
Date: 9/13/2011 1:38:05 PM
Overall Posts Rated:
186186
Φίλε μου αν εννοουσες την αρχ.ελ έννοια να την εγραφες. Ολόκληρη στα ελληνικά και οχι με το κωδικό όνομα της....,

Τεσπα αν είμασταν όλοι ίδιοι δε θα είχε νόημα η Ζωη τώρα αν ΕΣΥ κατηγορεις τον βίο μου εγω δεν κατηγορώ το δικο σου και μπορείς να κρύβεται πίσω απο βιβλία και στατιστικές που σε κάνουν να απορυπτεις συναθρωπους και αν νομίζεις ότι τα βιβλία και οι συγγραφείς που λες μπορούν να σου μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και να μη σε προσυλιτιζουν σε δικά τους πιστευω τότε εγω θα επιμένω να έχω δικα μου βιώματα και να μη γίνομαι παπαγαλάκια κανενός κάνοντας πολλα λάθη στη Ζωηου γιατί με αυτα μαθαίνεις!

Απο κει και πέρα δεν έχω να πω τπτ χάρηκα που διαφωνησαμε και μην αλλάξεις.

Αααααα και δεν μου είπες την ηλικία σου

Last edited by autokratoras78 at 9/13/2011 1:39:11 PM

This Post:
00
192667.36 in reply to 192667.35
Date: 9/13/2011 1:48:01 PM
Overall Posts Rated:
6666
δεν κατηγορησα εσενα...με ενδιαφερει ο ανθρωπος και το πως θα προχωρησει μπροστα.και θεωρω χασιμο χρονου το γηπεδο.σου εγραψα πως ειμαι 30.
επισης αμα διαβαζεις ποιηματα δεν σημαινει πως εισαι παπαγαλακι.ωραια τα προσωπικα βιωματα αλλα καλο ειναι να βλεπουμε και των διπλανων μας!!!αμα ειναι κακο να διαβαζουμε ποιηση και βιβλια ας τα καψουμε τοτε...δεν μας χρειαζονται!!!
καλη συνεχεια φιλε και να χαιρεσαι τα παιδια σου!!

From: thanos
This Post:
00
192667.37 in reply to 192667.35
Date: 9/13/2011 2:05:14 PM
Overall Posts Rated:
272272
Cool guys....Για μενα και οι δυο εχετε τα δικια σας. Ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Καποιον το 2ωρο που θα παει να φωναξει για την ομαδα του τον "γεμιζει" και τον κανει να ξεχνιεται απο τα καθημερινα προβληματα(ειμαι σε αυτη την κατηγορια), αλλον τον "γεμιζει" και τον ευχαριστει ενα βιβλιο, αλλος προτιμαει να μην δωσει φραγκα πουθενα και να παει μια βολτα, αλλος θα παει και θα παιξει μπαλα με τους φιλους του. Ολα αποδεκτα και κανενα κατακριτεο για μενα. Αυτο δεν σημαινει οτι αδιαφορουμε για το τι γινεται γυρω μας. Ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα στην διασκεδαση, με οποιον τροπο του αρεσει.

Φιλε Smile, η ανισοτητα υπαρχει σε αυτο τον κοσμο απο την γεννηση του. Παντα υπηρχαν οικονομικες ανισοτητες(κι οχι μονο). Με την κατασταση της χωρας μας, αυτη η ανισοτητα ισως μας αγγιζει περισσοτερο. Τι προτεινεις να κανουμε δηλαδη??? Εμεις διασκεδαζουμε στο γηπεδο. Εκει γινομαστε παιδια.

Υ.Γ. Σημερα λεω να πεσω λιγο χαμηλα....Εχει Τσου Λου!!!! :D

Last edited by thanos at 9/13/2011 2:08:27 PM

From: kavalafc

This Post:
00
192667.38 in reply to 192667.37
Date: 9/13/2011 2:12:18 PM
Overall Posts Rated:
9696
Εγω θα δω το ματς για τον παιχταρα με το Νο 93 που ξεκιναει βασικος!!
Καλη επιτυχια σημερα παιχτουρα!
Δεν σε ξεχναμε :)

From: thanos

This Post:
00
192667.39 in reply to 192667.38
Date: 9/13/2011 2:14:12 PM
Overall Posts Rated:
272272
Για ποιον λες??

From: kavalafc

This Post: