שלום מיכה אני אהיה פחות פוליטיקלי קורקט- הצהרת הפרישה לא עושה הרבה רושם...בין אם תפרוש ובין אם לא תפרוש הסיכוי שתיבחר מאוד נמוך. ובצדק - לא מכירים אותך עדיין. תחשוב לבד האם היית בוחר במישהו לא מוכר לתפקיד מסוים או שהיית מעדיף מישהו שאתה מכיר כבר וסומך על זה שיעשה עבודה טובה?
אני מסכים איתך שבאזרביטר הוא לא מדע טילים..אבל עדיין יש כמה דברים בסיסיים שאני לא יודע אם יש בך או אין בך; אולי נבחר מישהו לא מוכר לנו והוא יהיה ממש מעצבן בפורומים?אולי הוא יבחר שחקנים גרועים ויבזה אותנו מול נבחרות חלשות? אולי הוא יציע תוכניות אימונים שמבוססות על חוסר ידע ויביא לזה שבעוד כמה עונות רוב המועמדים לנבחרת הבוגרת יהיו עם תכונות מסוימות שהם צריכים חסרות?
אני לא רוצה לבאס אותך אלא להיפך- רוצה שתבין שזה לא אישי ומזמין אותך להתמודד באחת מההצבעות לבחירות בעונות הבאות. אתה רוצה שיבחרו בך - תצדיק את זה לא במילים פה בפורום בחירות אלא בכל הפורומים ובהצלחה עם הקבוצה שלך- זו הסיבה שמדברים רק על גבי ומור ברצינות.
שניהם מוכרים כבר הרבה זמן מהפורומים,מהקבוצות שלהם וכו'.יצא לי לראות אותם מאמנים את הקבוצות שלהם לאורך עונות שלמות ברמות היותר גבוהות כאן ושניהם ראויים.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...