BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת צעירה דיוני בחירות

נבחרת צעירה דיוני בחירות (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: micha13

This Post:
00
199886.30 in reply to 199886.24
Date: 11/4/2011 3:44:55 PM
Overall Posts Rated:
11
תן לי זמן ותקבל את התוצאות ;)
זה בלתי אפשרי שקבוצה שרצה עונה אחת,אפילו שתיים תניב תוצאות טוב יותר מזו שרצה יותר מ4-5 עונות.

לגבי הטקטיקות שאמרת ורמת השחקנים.
אמצא את השחקנים הטובים ביותר שאוכל,ואיתם אוציא את המכסימום. אין פה יותר מידי מקום לדיון לדעתי.
לגבי הטקטיקות,זה נכון שאולי בליגות 3-4 עולות הקבוצות עם טקטיקה קבועה,ויותר מזה יש אחוז גדול של קבוצות בליגות האלו שמנוהלות ע"י מחשב.
זה לא משפיע על הטקטיקה שלי,אני כל משחק בוחן מחדש את הטקטיקה המתאימה למשחק הנתון תוך כדי התחשבות בכל הנתונים שצריכים לבוא לידי חישוב.

From: baruch2

This Post:
00
199886.31 in reply to 199886.30
Date: 11/4/2011 4:00:09 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
עדיין לא הבנתי ממך מדוע בעצם עזבת את המשחק של באזר??
חוסר עניין, חוסר זמן.
ועוד משהו, האם אתה חושב שיש טקטיקות מסויימות שהם יותר מקובלות כאשר אתה פייבוריט למשחק?
איזה שחקן מבין השחקנים לדעתך הכי משפיע על ניהול המשחק והשטף ההתקפי?

ואלי זה ישמע כמו עקיצה ואני מתנצל מראש, אבל מדוע אתה חושב בתור אחד שעזב את המשחק וחזר אליו אחרי מ"ס עונות שנבחר בך ולא במועמד אחר שרץ כאן באופן קבוע ורציף.

This Post:
00
199886.32 in reply to 199886.31
Date: 11/4/2011 5:06:07 PM
Overall Posts Rated:
11
עזבתי בעיקר בגלל חוסר עניין,היה גם עומס מסויים בזמן שלא איפשר לי הרבה השקעה במשחק,רציתי להקפיא את המשתמש,אבל הבנתי שאין אופציה כזאת לכן עזבתי.חוץ מזה אינני חושב שזאת שאלה רלוונטית :)

פייבוריט למשחק,כוונתך למשחק שבוא אני כביכול אמור לנצח על הנייר ?
אז לדעתי אין צורך בשינוי מיוחד,אולי לקדם שחקני ספסל לכיוון כזה שיקבלו יותר דקות,ואולי לנסות שיטה שונה מזו ששיחקתי במשחקים לפני המשחק הנ"ל
אם לדוגא העדפתי כדורים פנימה כי אני חזק בשחקנים מתחת לסל,אז במשחק הנ"ל אולי לנסות יותר זריקות מבחוץ. אבל בגדול לא משהו דרסטי.

תשמע אתה מדבר פה עם שחקן נוער+בוגרים ובחור שעבר קורס מדריכי כדורסל :)
כמובן שאם נצמד למציאות זה הוא הפויינט גארד אשר אחראי לשטף וניהול המשחק,ללא ספק.
אבל אם העמדה הזאת לא מספיק חזקה כמובן שמעבירים את האחריות לשחקני הכנף,ואולי אפילו לגבוהים אם יש להם יכולות מתאימות.

אני לא חושב שיש בסיס לשאלה שלך,שחקן שרץ כאן באופן קבוע ורציף לא בהרכח יעשה את העבודה יותר טוב משחקן שעזב וחזר ויש לו מספיק נסיון וידע.
זה שהוא נמצא כאן יותר עונות והקבוצה שלו מצליחה יותר מהקבוצה שלי (כרגע) לא מעיד על יכולות ניהול קבוצה טובות יותר משלי. :)

This Post:
00
199886.33 in reply to 199886.32
Date: 11/4/2011 5:19:40 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111

ואתה מדבר כאן עם שופט כדורסל פעיל 20 שנה, אבל עזוב את זה כי הבאזר והכדורסל המציאותי עדיין יש ביניהם הבדלים לא קטנים.
חוץ מזה שמאז שעזבת ועד שחזרת עשו כאן לא מעט שינויים, גם באפקט האימונים, אם שמת לב הוסיפו טקטיקות חדשות ועוד כל מיני פרפראות. לכן אני חושב שהשאלה שלי היא מאוד רלוונטית ויש לה בהחלט בסיס.
אתה צודק רק בדבר אחד יכול מאוד להיות שיכולות ניהול המשחק שלך לא פחות טובים מאשר של מועמד זה או אחר, אבל אני עדיין חושב שקשה לבחור באחד כמוך שעדיין אין לו שום הישגים או שחקנים שאימן לנבחרת זו או אחרת.

חומר למחשבה אחי.

Last edited by baruch2 at 11/4/2011 5:32:12 PM

From: ron1243

This Post:
00
199886.34 in reply to 199886.30
Date: 11/4/2011 5:21:13 PM
Overall Posts Rated:
100100
תן לי זמן ותקבל את התוצאות ;)
זה בלתי אפשרי שקבוצה שרצה עונה אחת,אפילו שתיים תניב תוצאות טוב יותר מזו שרצה יותר מ4-5 עונות.

אני מוכן לתת לך זמן. אבל למה שמישהו בקהילה "יהמר" עליך כמאמן הנבחרת ויתן לך את הזמן ניסיון שאתה תצבור בנבחרת במקום לצבור זמן ניסיון בקבוצה ורק אחרי שיהיה לך ניסיון והישגים בקבוצה תנסה להתמודד לנבחרת?
בנוסף- לא ענית על השאלה השניה ששאלתי- מה אתה יכול להביא לנבחרת שמאמנים אחרים שמתמודדים לא מביאים? מה היתרונות שלך עליהם?

This Post:
00
199886.35 in reply to 199886.34
Date: 11/4/2011 6:09:31 PM
Overall Posts Rated:
11
אל תכניס מילים נוספות לדיון,לא דיברתי על נסיון,דיברתי אך ורק על זמן :)
לכן אני לא מתכוון ל"התנסות" בנבחרת אלא להביא תוצאות.
.
אני יכול להביא יחס אישי לשחקנים,אני בקיא בשיטות אימון של אירופה,אני מכיר אותם מילדות וממחלקות הנוער...

נו באמת? מה מאמן אחר יכול להביא שאני לא יכול ?!
יש בסך הכל 6-7 טקטיקות התקפיות ואותו מספר של הגנתיות,אין מעבר.

זה לא שמאמן אחר שיבחר לדוגמא במשחק מתחת לסל,יעשה את זה טוב בצורה טובה יותר ממני... בואו נכנס לפרופורציות.

כל מאמן שייבחר בשיטה מסויימת יקבל אותו דבר מהשחקנים.

הרעיון מאחורי המשחק הוא לדעת להתאים סגנון משחק שיתאים לנתוני הקבוצה שלך ביחד עם התחשבות בנתוני הקבוצה שמולך.זה הכל.

אשמח אם תוכל "להאיר" את עיניי ולהראות לי כיצד מחשב של מאמן אחד מנהל התקפה יותר טוב מהמחשב שלי :)

From: ron1243

This Post:
00
199886.36 in reply to 199886.35
Date: 11/4/2011 6:26:06 PM
Overall Posts Rated:
100100
טוב, מה מאמנים אחרים יכולים להביא שאתה לא?
פה מגיעה הבעיה- אני לא יודע מה אתה יכול להביא כי אני לא מכיר אותך. אני יודע שאם גבי או מור יבחרו הם יביאו את השקט היחסי שצריך להיות סביב הנבחרת, כי כולנו מכירים אותם בתור מאמנים מנוסים ושמכירים את המשחק. אותך אני מאמין שהרבה פחות אנשים מכירים כמאמן שמכיר טוב את המשחק, אם בכלל שמעו עליך כמאמן.

בנוסף, יש לי שאלה נוספת אליך- הנבחרת הצעירה היא מעבר לטקטיקות למשחקים, גם עבודה עם מאמנים של שחקנים צעירים. יהודה עבר על הדראפט האחרון והעביר לי קובץ עם רשימה של 95 שחקנים בני 18 חדשים עם פוטנציאל לעתיד. זה מתווסף לעוד כ30-40 בני 20 ו60-70 בני 19 בערך. צריך לדעת לנהל את השחקנים האלו שיתאמנו כראוי ולפקח עליהם. השאלה שלי היא איך אתה מתכוון לעשות את זה? איך אתה מתכוון לפקח על המאמנים? לתת להם עצות? איזה סוג של עצות?
ואני מבקש שלא תענה לי "אני יעבוד עם הצוות שלי ונעשה ככה וככה"- אם אתה כותב על צוות אני מבקש שתכתוב מי בדיוק אתה יודע כבר עכשיו שיעזור לך ויהיה חלק מהצוות.

Message deleted

This Post:
00
199886.38 in reply to 199886.36
Date: 11/4/2011 9:19:39 PM
Overall Posts Rated:
11
אוקי אוקי,הבנתי על מה דובר.
לפי דעתי,יש כאן הערכה יתרה לגבי כמות ואיכות הבחירות שניתן לבצע כאן.
אפשרות שלי בתור מאמן קבוצה להשפיע על המשחק היא נמוכה ביותר.זה תלוי שחקן.
שחקנים טובים יותר ינצחו,שחקנים לא טובים יפסידו.
אני לא מבין לאיזה עומקים אתם מגיעים,בסך הכל זה משחק דיי פרמיטיבי שאין בו מקום ליותר מידי החלטות.
מתוך 7סוגי התקפה,ושבעה 7 סוגי הגנה,זה כל מה שמרכיב לי את "הטקטיקה".

מה יש במשחק הזה להכיר כל כך?איפה יש לך לצבור נסיון?
שוב,הפסד או נצחון זאת נגזרת ישירה של איכות השחקנים שיש לך ולא מעבר.
שקט יחסי סביב הנבחרת? על מה אתה מדבר? זה מגוחך!
בנבחרת ישראל המציאותית לא מדברים במונחים כאלה.

בסך הכל(כמו שאני רואה זאת בכל מקרה)המטרה פה היא לשפר את השחקנים שלך,להביא שחקנים טובים,לנצח במשחק.זה הכל.
והדברים האלה נורא בסייסים והרבה פחות מורכבים מכפי שאתם מדברים עליהם.
הלוואי שבנבחרת הלאומית של מדינת ישראל היה כזה ארגון וניהול :)

בשורה התחתונה,זה משחק פרימיטיבי וחסר אפשרויות יחסית,והמונחים שאתם מדברים עליהם ...לא ריאלים למשחק הזה.....
שקט יחסי...
פיקוח על שחקנים צעירים...
בניית תכנית אימון....

אתם מציגים את זה כאילו זה פרוייקט ענק,כשבפועל אין כל כך הרבה מקום לשינוי...
אולי אני טועה,אולי לא..בכל מקרה-אני מחליט להסיר את מועמדותי.
שתהיה המון הצלחה למאמן שיבחר,ואני מאחל לכולנו שנצליח בקבוצות האישיות שלנו :)

This Post:
00
199886.39 in reply to 199886.38
Date: 11/5/2011 1:22:47 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
תראה מיכה.
אני ורון רק ניסינו להסביר לך במה כרוך ניהולה של הנבחרת הצעירה, וכמו שרון אמר לך זה כרוך בהרבה מעקב אחרי שחקני דראפט שיוצאים בכל עונה חדשה, כך ששמנהלי השחקנים הפוטנציאלים יקבלו מהם דואר אישי לגבי כל שחקן וחס וחלילה לדוגמא אם קבוצה מקבלת בדראפט שחקן עם פוטנציאל אחד הגדולים השחקן לא יפוטר למשל (יש גם משתמשים שעושים זאת) וזה בעצם העבודה הסיזיפית הקשה שיש בניהול נבחרת.

ישראל זו מדינה עם בסביבות 900 משתמשים פעילים, תכפיל בשלוש יש לך 2700 שחקני דראפט כל עונה, רובם לא פוטנציאל לנבחרת, אבל את אלה שכן אתה צריך לאתר ולשמר קשר אישי אם מנהלי אותם קבוצות
זה לא עבודה לבן אדם אחד (אלא אם אין לך חייים ואתה כל היום על המחשב בבאזר)אתה צריך סקאוטרים מיומנים שיעשו לך את זה על זה מדבר רון שהוא אומר לך פיקוח על שחקנים צעירים ובניית תכנית אימונים.

אני שוב חוזר ואומר לך הבאזר הוא משחק רשת והוא שונה ממשחק ריאלי אמיתי בחיים, זה ממש לא אותו דבר.

Last edited by baruch2 at 11/5/2011 1:25:12 AM

This Post:
00
199886.40 in reply to 199886.39
Date: 11/5/2011 3:33:58 AM
Overall Posts Rated:
114114
שלום מיכה אני אהיה פחות פוליטיקלי קורקט- הצהרת הפרישה לא עושה הרבה רושם...בין אם תפרוש ובין אם לא תפרוש הסיכוי שתיבחר מאוד נמוך. ובצדק - לא מכירים אותך עדיין. תחשוב לבד האם היית בוחר במישהו לא מוכר לתפקיד מסוים או שהיית מעדיף מישהו שאתה מכיר כבר וסומך על זה שיעשה עבודה טובה?
אני מסכים איתך שבאזרביטר הוא לא מדע טילים..אבל עדיין יש כמה דברים בסיסיים שאני לא יודע אם יש בך או אין בך; אולי נבחר מישהו לא מוכר לנו והוא יהיה ממש מעצבן בפורומים?אולי הוא יבחר שחקנים גרועים ויבזה אותנו מול נבחרות חלשות? אולי הוא יציע תוכניות אימונים שמבוססות על חוסר ידע ויביא לזה שבעוד כמה עונות רוב המועמדים לנבחרת הבוגרת יהיו עם תכונות מסוימות שהם צריכים חסרות?
אני לא רוצה לבאס אותך אלא להיפך- רוצה שתבין שזה לא אישי ומזמין אותך להתמודד באחת מההצבעות לבחירות בעונות הבאות. אתה רוצה שיבחרו בך - תצדיק את זה לא במילים פה בפורום בחירות אלא בכל הפורומים ובהצלחה עם הקבוצה שלך- זו הסיבה שמדברים רק על גבי ומור ברצינות.
שניהם מוכרים כבר הרבה זמן מהפורומים,מהקבוצות שלהם וכו'.יצא לי לראות אותם מאמנים את הקבוצות שלהם לאורך עונות שלמות ברמות היותר גבוהות כאן ושניהם ראויים.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
Advertisement