Lepo te prosim, nehaj NAKLADAT! V tvojih sporočilih je toliko napačnih domnev, zavajanj in podobnih zadev, da boli glava!
Najbrž ni noben 1 ligaš tolk domoljub (NOR) , da ga bo z zunajno obrambo 2 do 4 dal trenirat na Oi saj bo izpadel iz 1 lige kot je bivši selektor Afrika pa noben ni videl razloga pač pa so vsi mislili ,da se je naveličal igrat!
Afrika je izpadel, ker je hotel začeti od začetka. Kako si ti pogruntal (napačen) razlog, mi ni jasno. Izgleda, da dostikrat vzameš za resnico nebulozo, ki je zrasla izključno na tvojem zeljniku!
Jaz sem bil toliko "nor", saj sem treniral Navršnika dve sezoni v prvi ligi na OI. Pa nisem zaradi tega izpadel, ker se v obrambi igralci lahko zamenjajo, veš?
Kramberger in Dežman sta bila trenirana po trening planu svojih lastnikov z mojim minimalnim vmešavanjem, ker sta oba izkušena trenerja. Ankle Breakersom sem lih toliko svetoval, da je Krambergerju dvignil obrambo pod košem - mislim, da je začel z OPK 3. Zakaj pa sta natrenirana tako, kot sta, moraš vprašat lastnika. Meni je kot U21 selektorju seveda prišel Kramberger zelo prav, po koncu njegove U21 avanture pa je bil zanj "odgovoren" članski selektor.
Kako lahko pišeš vrste treninga in kaj se trenira, ne da sploh potrudš preveriti, če pišeš prav ali ne - in potem to označiš kot pomoč. S takšno pomočjo boš pa res doprinesel do kakovostnega treninga! In ti kandidiraš za U21 selektorja?