fiecare are convingerea sa inerenta ca se pricepe la acest joc si ca are echipa mai buna decat cum o percep ceilalti. asa e cazul si la mine. te uiti din exterior si nu vezi mare lucru cand intri pe echipa mea. un nucleu de 3 jucatori, pusti care cine stie ce skilluri pot avea la 8000$ salariu, dar vreau sa zic cu mana pe inima ca eu sunt multumit de echipa mea si nu am nevoie de un mega transfer ca sa acced in fazele superioare BB.
am terminat sezonul cu un jucator selectat in U21 romania, iar take away ul meu e ca e printre cei mai buni din 2 generatii si pe o cale rapida spre NT.
pivotul pe care l-am antrenat de la secundare aproape 0 l-am adus la jucator de NT al Argentinei, nationala top8 in lume ca ranking.
am un pivot neamt care 2 sezoane a fost parte din lotul NT Germania. iar recent, ce-i drept pe sfarsit de cariera, un om de interior care ramane printre ce-i mai buni jucatori din NT Arabiei saudite.
stiu ca jocul nu se masoara in stegulete, dar ele sunt un indicator ca echipa nu e cheala si ca nu e nevoie de vreo infuzie de super-talent pt a fi competitiv la varf. iar daca as vrea sa iau un astfel de mostrulache mi-as amaneta romanul de u21 si as concura altfel, dar e vorba de bataia lunga.
altfel zis, turat la maxim fara decalaj de entuziasm, stiind ce am in lot, cred ca *pot* sa bat pe oricine macar o data. la meci strans orice se poate intampla.
noi toti credem in zalau, si pe buna dreptate, pe fondul banilor bagati in transfer care i-au adus o paleta impresionanta de jucatori care tind spre SF. totusi, fereastra lui se inchide. eu zic ca mai transfera un jucator pana in PO si atunci chiar ca se va ridica la nivel cu ceilalti 2 favoriti, dar long term nu prea mai are de unde sa scoata bani cu lot turat la maxim. stiu ca a zis ca vrea sa antreneze romani dupa, but still. beleaua noastra e ca jibou si IWS au echipe pt incas 3 sezoane