Tog Italijana od 80k sam juče doveo i verovatno ću ga preprodati samo, a Poljak nije ništa posebno. Solidan centar za treću ligu. :) Nisu napredovali, ali hvala što brineš. Napredovali su lepo Banašević, Đuričić, Jovičić i do pre neki dan Bošić, kao i Subotić do pre neku sezonu. :)
Za tvog igrača sam samo rekao da nisam ja radio draft i nisam nikog okrivio što nije bio dovoljno kvalitetan da se nađe tada na spisku, a nije ni sada dovoljno kvalitetan da bih ga ubacio.
Dumbarajko je rekao svoje na tu temu. :)
I eto čoveče boldovao si, citirao i opet nisi dobro pročitao. :D Da li tu piše "Neću se ponovo kandidovati"? :) M?
I jesam čovek od reči i to ću pokazati baš tako kao što tu piše. Neću se nervirati zbog igrice. :) Stvarno nemam nameru. Ako hoćete da glasate za mene uradite tako, ako nećete nemojte i glasajte protiv mene. Jednostavno je. Svi koji glasaju dobiće moje veliko hvala, a ko ne glasa nikom ništa, ne zameram... Ja pre svega igram igricu. Da li iko može da mi uskrati da je igram kako ja hoću? Neki od vas previše ozbiljno i lično sve ovo shvataju. Jedan me poredi sa premijerom, drugi me vređa sočno, itd... Ali dobro. Moja greška je što sam se upustio uopšte u rasprave.
Živi mi svi bili.. Čujemo se nakon izbora ili možda ipak ne.