na nors as ir is kito diviziono, bet taip paziurejau neutraliai i jusu lentele (beveik neutraliai) :) gal dar prisimenat mane is praeito sezono BC Balionus. visu pirma mane nustebino kad BC Kaunas tai tie patys LT United, galvojau kad jau botu pavirte buvo :) na tai mano nuomone del atkrintamuju butu tokia: siuo metu ziurint vakaru diviziona atrodo stipresnis uz rytu nes trys komandos Cleaners, BC Kaunas, LT Operation yra labai panasaus lygio ekipos. Zinoma siuo metu Cleaners yra pirmoje vietoje ir tai kad jie (pagal esama situacija) turetu namu pranasuma jau yra sioks toks pliusas ypac tarp lygiu komandu. siaip BC Kaunas mano poziuriu turi silpniausius is iu triju komandu zaidejus, bet tai kad jie yra antroje lenteles vietoje parodo kad komandos vadovas geras strategas arba komanda isnaudoja gerai savo ziedeju pivalumus ir nuslepia trukumus ir tai atnesa pergales. . . Cleaners turi namu pranasuma ir tai jau yra gerai :) o LT Operation man atrodo yra su stipriausiais zaidejais bet kartais nelabai pasiseka varzybos. . . siap is sio diviziono pagal mane sios trys komandos ir yra verciausios kelaiut i finala, na negalima nurasyti ir BC Eexit bet jei nepakils auksciau 4 vietos tai nelabai besulauks finalo, nes visos rungtynes isvykoje. . . na . . . sunkiai matosi finalas tokiu atveju ypac kad aukciau esancios komandos tikrai yra ne silpnas varzovas.
Dabar apie rytu diviziona: Cia matau tik dvi virsutines komandas tai Reloaderz irMargiris na ne veltui jos ir yra virsuje,siaip Reloaderz komanda dabar kaip matau permainu kelyje, keicia zaidejus, nuo sezono pradzios pasikeite kone visa sudetis, taip kad juos sunku prognozuoti (kadangi tai mano draugo komanda tai noreciau juos matyti finale) bet ziurint neutraliai juos yra sunkiausia prognozuoti. . . Margiris turi keleta labai neblogu zaideju, bet pralaimejo Reloaderiams Cleaneriams LT Operationui ir tai jau rodo kad su tokiom komandom jau nelabai sugeba konkuruoti. . . dar kazkiek galima butu itraukti BC Petardas bet na... ne toliau pusfinalio, na o Eskalada padare labai dideli suoli nuo praeito sezono kai jo vadovas tik praeito sezono antroje puseje prisijunge prie sios lenteles ir matosi jau gana neblogi rezultatai :) bet na sis klubas gal but gales rimciau pakovoti tik kitame sezone.
Na mano kaip neutralaus klubo BC Balionai valdytojo pastebejimai butu tokie, kiek jie teisingi nezinau. . . prasau visu neisizeisti cia tik mano asmenine nuomone :) iki :)
P.S. sorry uz gramatines klaidas (jei tokiu bus) tingesiu jau taisyti tiek parases :)
Last edited by Aranas ( rudupi uzblokavo), peremiau sia komanda at 10/5/2008 12:15:51 PM