BuzzerBeater Forums

Hellas - II.4 > Season 58

Season 58

Set priority
Show messages by
From: str77

This Post:
00
315319.30 in reply to 315319.27
Date: 8/2/2022 8:26:39 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10881088
Second Team:
Back2Back
Επετρεψε μου να διαφωνησω. Οχι οτι δεν ηταν ενα παιχνιδι που πιθανοτατα επρεπε να κερδισεις, αλλα με την γενικοτερη εκτιμηση σου για το παιχνιδι. Εννοειται οτι το randomness επαιξε το ρολο του, πολυ φυσιολογικο βεβαια για ενα παιχνιδι που κρινεται στο ποντο, η λογικη λεει οτι το πηρε ο πιο τυχερος.

Χωρις να ξερω τις ομαδες σας (περα απο οσους ειναι στη λιστα), διαβαζοντας μονο το φυλλο αγωνα μου δινεται η αισθηση οτι πιθανοτατα επρεπε να κερδισεις. Δεν βλεπω ομως τοσο μεγαλη διαφορα που να ειναι ανεξηγητη η ηττα σου.

Διαφωνω για παραδειγμα οτι η υπομονετικη δεν ειναι ιδανικο συστημα για τον Φιτζιο. Η 14αρα πασα του ειναι αρκετη για να διωξει τη μπαλα απο πανω του κ το 16 στο σουτ σιγουρα δεν ειναι τοσο μεγαλο για να μαγκωσει. Φυσικα μετρησε κ η καλη αμυνα που ειχε πανω του για να μην σουταρει. Γενικοτερα η υπομονετικη του φανηκε να δουλευει εξαιρετικα, αφου φορτωσε το 56% των σουτ στη νο1 απειλη του βαση pp100.

Επισης, ο Γκινιας οσο επαιξε ηταν στο -10, πληρωσε δλδ να λεπτα που επαιξε το παλτο. Δεν ισχυει ομως το ιδιο κ με τον Μπελλο, εκει φανηκε πιο τυχερος.

Το προβλημα το ειχες στην επιθεση σου κ δεν ειναι θεμα ενος παικτη. Βλεπεις το δεντρο κ χανεις το δασος συγκρινοντας αποκλειστικα 2 παικτες (Samur vs Mpenos). Το 1on1 φανταζομαι λεει οτι επρεπε να βγαλει καλυτερες αξιολογησεις αλλα βλεπω οτι δεν ειχες καμια καθαρη απειλη βαση pp100. Ισως το προβλημα ειναι συνολικο κ για αυτο μαγκωσε τοσο πολυ η επιθεση σου. Ισως δεν καταφερε η ομαδα σου να βγαλει ελευθερα σουτ, ισως ο Samur να σουταρε υπο πιεση. Η τυχη μπορει να επαιξε το ρολο της αλλα τα pp100 δειχνουν οτι δυσκολα θα σουταρες καλυτερα απο 40% που παλι ειναι πολυ μετριο ποσοστο.

Καταληγω λοιπον, οτι πιθανοτατα 7/10 φορες θα κερδιζες αυτο το παιχνιδι αλλα η τυχη εδωσε τη νικη στον αντιπαλο. Ναι επαιξε το ρολο της αλλα δεν ειναι κατι που δεν εχουμε ξαναδει, ουτε ειναι μια περιπτωση στα χιλια. Προσωπικη γνωμη φυσικα με τις πληροφοριες που εχω, που εννοειται ειναι λιγοτερες απο οτι εσυ.

Σε φόρουμ ανέφερε κάποιος ότι έτρεξαν ματς μπορεί και χίλιες φορές με την μία ομάδα να έχει 92 με 96% ποσοστό νίκης. Η μεγαλύτερη της νίκη ήταν +27, ενώ έχασε και με 13 πόντους. Δηλαδή 40 πόντους απόσταση. Μπορεί να είναι ακραίο να συμβεί, αλλά ακραία είναι και η διαφορά.

Ειδα το ποστ στο οποιο αναφερεσε, για την ακριβεια το αποτελεσμα ηταν απο +28 εως -15. Η μεση διαφορα ομως ηταν 12-13 ποντους. Ενας τραυματισμος μπορει αν αλλαξει την εικονα ενος αγωνα δραματικα, ποσο μαλλον 2 τραυματισμοι. Νομιζω ετρεξαν 1000+ φορες το ματς, δεν θεωρω οτι ειναι τοσο τρομερο ενα παιχνιδι να ξεφυγε στο -15, ουτε ειναι τοσο τρομερο να παει ενα στο +28.

This Post:
22
315319.31 in reply to 315319.27
Date: 8/2/2022 9:25:58 PM
Yakuza BC
II.4
Overall Posts Rated:
2323
Φίλε μου ξεκινώ λέγοντάς σου ότι δεν γνωρίζω τόσο καλά το παιχνίδι όσο εσύ. Μπορεί να παίζω χρόνια, να έχω διαβάσει κάμποσα αλλά δεν το έχω εμβαθύνει στο σημείο που το έχεις πετύχει εσύ.

Παίρνω το θάρρος να σου πω ότι η προσέγγισή σου είναι μεν σωστή, αλλά κατά την άποψή μου είναι μισή. Εξηγώ:
Εφόσον ο Batsi κατέβηκε υπομονετικά (ψάχνοντας, θεωρητικά, τα καλύτερα miss match) έχει νόημα να ψάξω να δω τι απέδωσε η δική σου γραμμή ψηλών σε σχέση με την αντίστοιχη γραμμή του αντιπάλου σου.

Η σωστή μαντεψιά, λογικά αυξάνει την αμυντική προσαρμογή της αντίστοιχης γραμμής (ψηλών ή κοντών) και επομένως, αυξάνει την αμυντική απόδοση των αμυντικών ή αντιστοίχως, μειώνει την επιθετική ικανότητα των επιθετικών. Με δεδομένη αυτή την παράμετρο (σωστή μαντεψιά) σε συνδυασμό με το ότι επέλεξες να παίξεις "κοίτα μέσα" νομίζω ότι μέχρις ενός σημείου είναι αναμενόμενη η απώλεια επιθετικής ισχύος στους ψηλούς σου και αντιστοίχως η καλύτερη αμυντική προσαρμογή των αντίπαλων ψηλών στο παιχνίδι σου.

Η σωστή μαντεψιά και η αμυντική προσαρμογή μπορεί να εξηγήσει ως ένα σημείο και τη φθορά με φάουλ. Μετρώντας τα φάουλ της front line σου βλέπω ότι οι ψηλοί σου έκαναν 12 φάουλ κι έχασες τον βασικό σου ΠΦ στο 38, ενώ η front line του αντιπάλου σου έκανε 8 φάουλ (μετράω και τα φάουλ των ΣΦ), χωρίς να χάσει παίχτη.

Αν αφαιρέσουμε από τον υπολογισμό τους ΣΦ και μετρήσουμε μόνο ΠΦ και C τότε, η δική σου front line έκανε 11 φαουλ και έχασε έναν βασικό παίχτη, ενώ η front line του αντιπάλου σου έκανε 7 και δεν έχασε κανέναν.

Δηλαδή, βλέπω ότι η σωστή μαντεψιά σχεδόν έβγαλε από το παιχνίδι τον ΣΦ σου, ενώ ο ΣΦ του αντιπάλου υπεραπέδωσε (κυρίως αμυντικά και μόνο με εσωτερικό σουτ, αφού σκόραρε μόνο δίποντα).

Αντίστοιχα, μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω ότι ο βασικός C σου σκόραρε μεν 19 πόντους (αλλά με μόλις 4 προσπάθειες για δίποντα ενώ όλοι οι άλλοι 11 πόντοι ήρθαν από βολές, αφού ο αντίπαλος σέντερ πραγματικά πιέστηκε και επιθετικά εξαφανίστηκε αλλά έδειξε αμυντική προσήλωση και κατάφερε να περιορίσει τον δικό σου) και ο βασικός σου ΠΦ "πνίγηκε" (-16% σε πόντους σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, -22,72% σε σχέση με την ευστοχία του στο προηγούμενο παιχνίδι, 40% κάτω στα επιθετικά ριμπάουντ, 80% κάτω σε ασίστ, 0 κλεψίματα και τάπες).

Ένα δεύτερο σημείο που μου έκανε εντύπωση και εκ πρώτης άποψης φαίνεται ανεξήγητο είναι τα ριμπάουντ. Το στοιχείο ότι έχασες τα ριμπάουντ (αμυντικά και επιθετικά), θα μπορούσε να είναι παράδοξο. Παράδοξο και διότι έχεις εξαιρετικούς ΠΦ και C αλλά και διότι με το σύστημά σου φόρτωσες τη ρακέτα με τα κορμιά που θεωρητικά έχουν τα skills για να διεκδικήσουν με αξιώσεις και να κερδίσουν τα επιθετικά.

Άλλωστε και ο αντίπαλός σου επιθετικά δεν φόρτωσε τη ρακέτα, αλλά έπαιξε με αργή βασική επίθεση που σημαίνει ότι οι ψηλοί δεν ήταν όλη την ώρα κάτω από το καλάθι. Εντούτοις, νομίζω ότι και αυτή η διαφορά εξηγείται από το ότι οι ΣΦ σου βγήκαν εκτός παιχνιδιού, τη στιγμή που οι ΣΦ του αντιπάλου σου έκαναν την διαφορά σε αυτό τον τομέα.

Βλέποντας το φύλλο αγώνα, αθροίζω ότι συνολικά, η front line (με τους ΣΦ) πήρε 49 σουτ. Από αυτά ευστόχησε σε 17 (ποσοστό ευστοχίας 34,69%) και πήρες 34 πόντους (ή το 42,5% του συνόλου των πόντων σου).
Η front line (με τους ΣΦ) του αντιπάλου σου πήρε 66 σουτ. Από αυτά ευστόχησε σε 31 (ποσοστό ευστοχίας 46,97%) και πήρε 63 πόντους (ή το 77,77% του συνόλου των πόντων).

Το καθαρό pp100 των C σου (με βάση τα σουτ που έκαναν και τους πόντους που πράγματι πήρες) είναι 58,33.
Το καθαρό pp100 των ΠΦ σου (με βάση τα σουτ που έκαναν και τους πόντους που πράγματι πήρες) είναι 100.
Το καθαρό pp100 των ΣΦ σου (με βάση τα σουτ που έκαναν και τους πόντους που πράγματι πήρες) είναι 54,54.
Σύνολο: 212,87

Last edited by Sun Tzu at 8/2/2022 9:26:53 PM

From: Sun Tzu

This Post:
00
315319.32 in reply to 315319.31
Date: 8/2/2022 9:26:25 PM
Yakuza BC
II.4
Overall Posts Rated:
2323
Το καθαρό pp100 των C του Batsi (με βάση τα σουτ που έκαναν και τους πόντους που πράγματι πήρε) είναι 0.
Το καθαρό pp100 των ΠΦ του Batsi (με βάση τα σουτ που έκαναν και τους πόντους που πράγματι πήρε) είναι 105,34.
Το καθαρό pp100 των ΣΦ του Batsi (με βάση τα σουτ που έκαναν και τους πόντους που πράγματι πήρε) είναι 107,69.
Σύνολο: 213,03

Άρα η υπομονετική τακτική του Batsi τράπηκε σε μια στρατηγική επίθεσης από τις θέσεις "3-4" μέσα στο παιχνίδι, που ισορρόπησε απόλυτα το δικό σου "Κοίτα μέσα", αφού σου "έκοψε" το φτερό (ΣΦ) και αλληλοεξουδετέρωσε τους C από τη μαντεψιά, αφήνοντάς σε μόνο με τον ΠΦ. Κι αυτόν σε μέτρια μέρα και μόνο για 38 λεπτά.

Last edited by Sun Tzu at 8/2/2022 9:28:09 PM

This Post:
00
315319.33 in reply to 315319.28
Date: 8/2/2022 9:35:05 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Η ιστορική ομάδα Batsi ιδρύθηκε την ίδια εποχή με τη Valencia Basket Club (Taronjas) αν και τότε ονομαζόταν pamesa valencia bc. Οπότε είσαι κι εσύ παλιά... καραβάνα :)

Έχω την ίδια εντύπωση για την έδρα, ότι παίζει μεγαλύτερο ρόλο απ' ότι παλαιότερα. Σαφέστατα έχουν υπάρξει και πιο κουλά ματς, αλλά ας το βάλουμε κάτω γιατί όπως προ είπες έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο ρόλο παίζει η τακτική μας και πόσο τα... άστρα :P

Να αναφέρω αρχικά όσον αφορά την πολύ σωστή μαθηματική εξήγηση του RichOne ότι όταν ο αντίπαλος βρεθεί στη μέρα του και χάσεις ένα ματς μπορεί να είναι εκνευριστικό εάν το βλέπεις live, αλλά θα τύχει σε όλους σε βάθος χρόνου.

Εδώ εγώ δεν "κατηγορώ" την τύχη, αλλά την αξιοπιστία του παιχνιδιού καθότι αυτή δεν ήταν καν η καλύτερη έκδοση της ομάδας σου. Άφησες στον πάγκο τον 2ο καλύτερό σου παίκτη! Στον άσο έπαιζε αλλαγή ντραφτ (εάν βγω στην U21 θα τον καλέσω να τον δω για να γκρινιάζω περισσότερο :P ). Σε συνδυασμό με τον Mpello στο 2ο η πάσα σου και οι άμυνές σου ήταν επιπέδου IV (στους δύο αναφέρομαι, όχι σε όλη την ομάδα φυσικά). Δηλαδή εάν δεν έμπαιναν κι αυτοί θα τρώγαμε καμιά 15άρα;

Εν το μεταξύ μου κάνει εντύπωση που έχεις βγάλει σχεδόν μία μονάδα άμυνες παραπάνω. Το μάντεμα δίνει boost, σαφέστατα και η έδρα, αλλά έχεις δώσει λιγότερα. Κι όχι γιατί δεν έχεις καλές άμυνες, αλλά γιατί έπαιξαν τα δύο παλτς.

Θεωρητικά και με αυτά τα pp έπρεπε να βαρέσω καλύτερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι μας δίνουν τα pp ως μονάδα μέτρησης. Από τη στιγμή που δε βαράς 100 σουτ είναι λογικό να υπάρχει απόκλιση, αλλά η μηχανή που παίρνει όλες τις λεπτομέρειες για να βγάλει το αποτέλεσμα θα πρέπει να δείχνει σωστά τα pp.

Έχω όπως προ είπα τρία pp που βγάζουν μάτι.
Εάν στον άσο δε βαρούσε από τα έξι σουτ τα τρία το νραφτ, πόσο θα ήταν το pp, 120; Χάριν της συζήτησης θα αναφέρω ότι το συνολικό άθροισμα των αμυνών του βασικού που μάρκαρε στον άσο είναι 30.

Ξέρω και τον Tziovani καθότι πέρσι έπαιζε στον όμιλο του αδερφού μου. Ο ψηλός δε βγάζει ποτέ τόσο pp στο τρία κι είμαι γνώστης της υπομονετικής. Πόσο μάλλον με λιγότερα. Θα χάσει κατά κανόνα τα περιμετρικά και τα περισσότερα μπασίματα (αναλόγως τον ψηλό βέβαια) και θα βάλει αρκετά εσωτερικά και τα περισσότερα από επιθετικά ριμπάουντ.

Δε θυμάμαι ακριβώς τις άμυνες του Mpenou, αλλά το 84pp στο 3, μάλλον θα δικαιολογούνταν εάν ο παίκτης σου ήταν καταρτισμένος, είχες βάλει δυνατά και διπλομάντεμα :P

From: Aimar 21

This Post:
00
315319.34 in reply to 315319.30
Date: 8/2/2022 10:06:30 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Σου επιτρέπω :P

Όσον αφορά το Φίτζιο αναφέρθηκα στο ότι δεν έπρεπε να βγάλει pp. Από τη στιγμή που δε θα την πάρει αυτός την υπομονετική μια χαρά είναι για να πασάρει με την πολύ καλή πάσα που διαθέτει.

Όσον αφορά αυτό: "αλλα βλεπω οτι δεν ειχες καμια καθαρη απειλη βαση pp100", μη βγάλουμε και πεταμένα τρία pp από 92-96. Αναλογικά είναι 46 με 48%, ενώ γι' αυτό "τα pp100 δειχνουν οτι δυσκολα θα σουταρες καλυτερα απο 40%", τι με βάζεις και κάνω βραδιάτικα :P Βάση pp έπρεπε να σκοράρω +7 σουτ οπότε 43%.

"Καταληγω λοιπον, οτι πιθανοτατα 7/10 φορες θα κερδιζες αυτο το παιχνιδι", πιθανότατα αλλά δεν εστιάζω σε αυτό. Όπως έγραψα στο προηγούμενο σεντονάκι δεν κρίνω το φύλλο αγώνα, αλλά αυτό που πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι καθότι έχω παραπάνω πληροφορίες :)

This Post:
00
315319.35 in reply to 315319.31
Date: 8/2/2022 10:35:36 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Μα γι' αυτό έγραψα στο φόρουμ για να γίνει συζήτηση και με αφορμή τον πρόλογό σου να αναφέρω ότι ούτε εγώ το παίζω φωστήρας και παντογνώστης.

"ή καλύτερη αμυντική προσαρμογή των αντίπαλων ψηλών στο παιχνίδι σου."

Όχι μόνο των ψηλών, γενικότερα.

Καλή πάσα δίνεις για τα φάουλ (σαν τον Φίτζιο 14άρα έχεις;). Δίνοντας παραπάνω και ο αντίπαλος παίζοντας υπομονετική το λογικό είναι να πάρει φάουλ στο 4 που την έπαιξε. Παραπήρε από παντού χωρίς λόγο με φάουλ στο πουθενά.

Στη συνέχεια πήρες διπλό pop down στην πάσα (:P) καθότι το προηγούμενο παιχνίδι του τεσσαριού μου δεν παίζει ρόλο, αφού δεν κατέβηκαν τα... Μελίσσια.

Pop up στα 34 για τον Sun Tzu που ανέφερε τα ριμπάουντ. Όντως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μοιρασμένα, αλλά έχω κράξει τόσο τα ριμπάουντ τελευταία που δε θέλω άλλο. Τα ριμπάουντ τείνουν να γίνουν ότι πιο random υπάρχει στο παιχνίδι. Βασικά είναι ήδη.

Πήρες μπαλίτσα στην απειλή προς τους παίκτες σου, δεύτερη τώρα που έκατσες και... ξετίναξες τα στατιστικά.

Όσον αφορά το 2ο μήνυμα θα διαφωνήσω λίγο. 7/14 είχε το 4άρι με 12 ριμπάουντ. Καλή μέρα ήτανε :P Η αποβολή ήρθε στο τελευταίο λεπτό όταν και δεν είχα φάουλ και ήμουν στο -1, οπότε το... αθάνατο μπάζερ μου απέβαλε δύο παίκτες.

Εν κατακλείδι, εάν το 3άρι μου έβαζε καμιά 28 πόντους με 11/19 και μερικές βολές δε θα το ξημερώναμε!

Υγ. Έχεις κανένα μπράβο; Δε φτάνει που παραπήρανε μισθούς τα παρτάλια ενώ πέσαμε, δε δείχνουν ούτε χαρακτήρα στη II. Δύο λογάκια αυτός ο Samur πρέπει να τα ακούσει.

This Post:
00
315319.36 in reply to 315319.35
Date: 8/3/2022 5:50:00 AM
GoodLuckRookies
III.13
Overall Posts Rated:
6363
Συγχαρητήρια και για την επανεκλογή. Εγώ ψήφισα υπέρ της δουλειάς του team της Εθνικής. Είναι δύσκολο το έργο της και εδώ που τα λέμε ο πιο έμπειρος για την θέση βγήκε. Καλή επιτυχία εύχομαι.

This Post:
00
315319.37 in reply to 315319.33
Date: 8/3/2022 7:30:12 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Οσον αφορα τα παλτά (που μπήκαν για προπονηση, το μέλλον τους ανήκει ) δεν ξερω πόσο καλύτερα θα ήταν να έπαιζα με 7-8 παίκτες και να φόρτωνα κι άλλο χρόνο στους βασικούς (πλέον με το σύστημα κόπωσης). Ίσως δλδ και τα 3-4 λεπτά που έπαιξαν λιγότερα οι δικοί μου βασικοί να τους φρέσκαρε καλύτερα. Επίσης, ο ντραφτ σε 10 λεπτά κατάφερε με εσωτερικό σύστημα να φάει τα καλαθάκια του, ο Μπέλλος τώρα που ήταν τρύπα και συμφώνησα εξαρχής στα παραπονά σου θεωρώ οτι σώθηκε από την ομαδική άμυνα και τις κακές προυποθέσεις που θα σούταραν τα 3ρια σου (μόνο ετσι εξηγείται το κακό π.π.100).
Στο π.π του ασσου μου θα πω ότι με τόσο λίγες προσπάθειες δεν βρίσκω το θέμα δλδ πήρε 3 σκοτωμένα ο μικρός που θα είχε κάποια πιθανότητα ίσως να μπει το ένα και 3 εύκολα ο Φίτζιος που έχει την πάσα να διαβάζει τη φάση και στην υπομονή να τη δίνει στον Κάκαλο.
Για τον Τζιοβάνη δεν ξερω αν εχεις δει το σκιλλσετ του, αλλά θεωρώ πως άνετα στέκεται και στο 3 και γενικά ειναι μεγάλο μου όπλο. Τους έβαλε στο καλάθι προφανώς αλλά δεν εχει κακό μπάσιμο ή σουτ για να είναι άχρηστος στα υπόλοιπα.
Το καταρτισμένος του Μπένου δεν το πιασα, σίγουρα δεν θεωρώ οτι μπορεί να σβήσει έτσι τον δικό σου κι ουσιαστικά προτίμησα να πιέσω τη ροή σου με Φιτζιο Κακαλο απ το να τους βάλω στον πιο μεγάλο Σαμουρ να παλεύουν.

Υ.Γ : το συγκεκριμενο παιχνίδι έχει το παράδοξο ότι τα φάουλ ηταν 23-16 για σένα αλλα οι βολές 28-18 υπέρ σου πάλι.
Υ.Γ.2: δεν ξέρω να υπολογίσω και πολύ σίγουρα τα π.π.100 γιατί οι 2 σου αναπληρωματική παίζαν παντού κι αυτοί κυρίως σου έριξαν τα ποσοστά.

Last edited by johnny15 at 8/3/2022 7:37:26 AM

This Post:
00
315319.38 in reply to 315319.34
Date: 8/3/2022 7:34:43 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10881088
Second Team:
Back2Back
Όσον αφορά το Φίτζιο αναφέρθηκα στο ότι δεν έπρεπε να βγάλει pp. Από τη στιγμή που δε θα την πάρει αυτός την υπομονετική μια χαρά είναι για να πασάρει με την πολύ καλή πάσα που διαθέτει.

Λαθος το καταλαβα. Παντως οταν μια θεση παιρνει 6 σουτ συνολικα ειναι ευκολο τα pp100 να παραπλανουν. Δυο καρφωματα ή λευ απ να εβγαλε ξαφνικα ανεβαινει το νουμερο.

Όσον αφορά αυτό: "αλλα βλεπω οτι δεν ειχες καμια καθαρη απειλη βαση pp100", μη βγάλουμε και πεταμένα τρία pp από 92-96. Αναλογικά είναι 46 με 48%,

Εδω δεν το εξηγησα σωστα. Θεωρουσα (ισως κ λανθασμενα αφου δεν ξερω τα ροστερ) οτι η ομαδα σου ειναι ενα κλικ πανω απο τον αντιπαλο, αυτη την υπεροχη δεν την ειδα στο φυλλο αγωνα. Αρχες της σεζον που ο ενθουσιασμος ειναι χαμηλα αρα οι αμυνες πιο χαλαρες, θα περιμενα απο μια ομαδα ανωτερη να βγαλει τουλαχιστον ενα παικτη με pp100 πανω απο 100, ισως κ πανω απο 110.

ενώ γι' αυτό "τα pp100 δειχνουν οτι δυσκολα θα σουταρες καλυτερα απο 40%", τι με βάζεις και κάνω βραδιάτικα Βάση pp έπρεπε να σκοράρω +7 σουτ οπότε 43%.

Οταν κανεις υπολογισμους με το ματι (δεν ειχα κουραγιο για πραξεις) στις 3 η ωρα το βραδυ λογικο να πεσεις αρκετα εξω Ναι εχεις δικιο, 43% περιπου επρεπε να σκοραρεις που ειναι αρκετα καλυτερα απο το μαξ 40% που ειπα, παλι ομως ειναι ενα πολυ μετριο ποσοστο για 6 παικτες που εκαναν 10 νικες περσυ στην Α1. Επειδη ομως δεν εχω ιδεα τι παικτες ειναι κ μπορει να εχεις ενα αμυντικο συνολο ισως λεω μλκιες. Σιγουρα παντως δεν ειναι νουμερα μιας ομαδας που μπορει ανετα να επιβληθει σε καθε εδρα

From: RichOne
This Post:
44
315319.39 in reply to 315319.36
Date: 8/3/2022 7:44:31 AM
GoodLuckRookies
III.13
Overall Posts Rated:
6363
Πάμε λίγο για την 3η αγωνιστική.

Biancorossi - Xalia Mavra : Πρέπει να αρχίσω να δίνω λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα στην έδρα.Παρόλα αυτά μετά την πώληση του βασικού PF και εφόσον δεν γίνουν αγορές μέχρι το Σάββατο νομίζω οι Biancorossi μπορούν να κάνουν το διπλό.

Arsenal - G.S. Ano Patision : Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ακόμη τραυματίας ο Center των Patision.

Giouxtas - GoodLuckRookies : Θέλω να κάνω τη πρώτη μου νίκη.Αφήστε με να ονειρεύομαι.Καλύτερη ομάδα ο Giouxtas.

Gkaboi Malliades - Hannibal : Πάμε με την πιο safe επιλογή και την έδρα.

Batsi - Lagos : Έκαναν την έκπληξη οι Batsi στην έδρα τους αλλά απέναντι στον Lagos και εκτός έδρας τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

STRADALE - Valencia : Το στραβοπάτημα πρέπει να μείνει γρήγορα πίσω.

Yakuza - Oranjie : Πάω εκ του ασφαλούς με το πιο ακριβό ρόστερ.

a.o. melission - Xeftilaikos : Έδρα εμπειρία και η νίκη στη πρεμιέρα δείχνει ότι ο Xeftilaikos είναι η πιο δυνατή από τις ομάδες που ανέβηκαν.

This Post:
00
315319.40 in reply to 315319.39
Date: 8/3/2022 8:32:38 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10881088
Second Team:
Back2Back
a.o. melission - Xeftilaikos : Έδρα εμπειρία και η νίκη στη πρεμιέρα δείχνει ότι ο Xeftilaikos είναι η πιο δυνατή από τις ομάδες που ανέβηκαν.

Mε αγχωσες τωρα, δεν μου αρεσει να πονταρουν πανω μου, θελω να ειμαι το αουτσαιντερ

Παντως σιγουρα δεν ειμαι η πιο δυνατη απο τις ομαδες που ανεβηκαν. Μολις χθες εφαγα 21 στο ρελαντι απο νεοφωτιστο. Καταλαβαινω βεβαια οτι ειναι δυσκολο να αντιληφθεις οτι αυτο το ροστερ το εχει ομαδα που μολις ανεβηκε στη ΙΙ

Advertisement