BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל-פורטוגל - הדיון הרשמי

ישראל-פורטוגל - הדיון הרשמי

Set priority
Show messages by
From: gilad

This Post:
00
54732.30 in reply to 54732.29
Date: 10/27/2008 3:51:08 PM
Overall Posts Rated:
00
האמת מאז שיוחפז לא על המגרש סעדון לא יודע איך פתאום כל הזרקורים עליוו אבל עדיין רק 4 לא צריך להתייאש

This Post:
00
54732.31 in reply to 54732.30
Date: 10/27/2008 3:59:42 PM
Overall Posts Rated:
00
ומה תגיד על הדר קורנפיין?!

This Post:
00
54732.32 in reply to 54732.1
Date: 10/27/2008 4:15:07 PM
Overall Posts Rated:
00
טוב למרות שהפסדנו, לצאת עם הראש למעלה,הנבחרת הייתה מצוינת
ההגנה תפקדה מצוין
אבל השתי דקות האחרונות השחקנים פשוט נפלו מהרגליים איבדו כדורים חשובים, אבל המנוע אוי המנוע.....
אבל פורטוכל אחת מאריות היבשת ככה שאנחנו צריכים ליהיות גאים על ה10 הפרש הזה!
אל אל בלאק ישראל
גלעד
נ.ב
עופר יישר כוח

This Post:
00
54732.33 in reply to 54732.31
Date: 10/27/2008 4:17:34 PM
Overall Posts Rated:
1414
חבל
זה לא היה הערב של הנבחרות שלנו

אבל סחתיין לעופר על העבודה המצויינת העונה
ובזמן קצר

From: Warrior
This Post:
00
54732.34 in reply to 54732.1
Date: 10/27/2008 4:48:52 PM
Overall Posts Rated:
1010
אז הפסדנו היום כמו שאפשר לראות .. ההפרש לא ממש משקף כי זה בעיקר ביגלל העבירות בסוף.. היה צמוד עד הדקה האחרונה ואני גאה על כך מאוד כי שיחקנו בחוץ ומי שראה את המשחק יודע בידיוק מה עבר על הנבחרת במשחק ולמה הפסדנו..
המנוע שקובע מראש את התוצאות כנראה החליט למסור לנו בברירות על ההפסד ופצע את יוחפז כבר בתחילת הרבע השלישי ומוקדם יותר גם סיבך את חסידים בעבירות מוקדמות כבר בהתחלת הרבע השני שפה כבר התחיל להיגמר הסיפור..

אבל ברגע שיוחפז ייצא וגם חסידים לא שיחק אז איבדנו את כל הכוח שהיה לנו בהתקפה וגם בהגנה ולכן אין לי מושג איך נשארנו במשחק..
כל פעם שחסידים חזר לפרקים מאוד קטנים אנחנו עלינו ליתרון והראנו עליונות גם לפני שהכל קרה.. ולכן קשה לדבר בדיעבד אבל ממה שראיתי בהתחלה אז בהחלט יכלנו לנצח לולא כל הדרמות היום..

אני מאוד גאה בציון ההתקפה שהוצאנו היום .. ציון חסר תקדים השתוונו לפורטוגלים וזה עוד כשהיינו חצי משחק בלי חסידים ויוחפז.. בהחלט הצהרת כוונות לקראת העונה הבאה..
וחברים לא לשכוח , מדובר בטורניר תנחומים בסך הכל שנלחמים בו על אירוח משחקי המוקדמות הבאים.. אנחנו שיחקנו כאן בשביל הכיף ובדיקת רמת הנבחרת לעומת הנבחרות האחרות.. זה עדיין לא טורניר רשמי על העפלה לאנשהו או על איזה גביע וואני חושב שבסופו של דבר במוקדמות מה שיכריע זה איכות השחקנים ובעיקר הטקטיקות וקצת פחות מי מארחת.. אז בהחלט לא נורא שהפסדנו היום .. עשינו דרך ארוכה והשתפרנו מאוד והיום הוכחנו את זה..
וצריך לזכור שהציונים יכלו להיות טובים יותר, גם בהגנה.. לולא כל מה שהתנהל במהלך המשחק..
ובסך הכל כשמשווים את הציונים אז אין ספק שלפורטוגל יש עליונות על הנייר ובעיקר בהגנה הגדולה שלהם.. הפסדנו בכבוד עם הרגשה טובה שיכלנו לעשות את זה כשזה לא היה בידנו ממש היום ..
אני אמשיך לפעול כל עוד אני בתפקיד כדי שהשחקנים יקבלו את האימונים הכי טובים ומתאימים לקראת העונה הבאה ובעיקר לעבוד על ההגנה שלנו .. אחרי הטורניר והמשחק היום יש לנו במה להתגאות ולהיות אופטימיים. אני אגב אתמודד גם בבחירות הקרובות זה לא המקום לנאומים כרגע אבל אני אמשיך לפעול כדי לשפר ולחזק את הנבחרת ונקווה במשחקים אחרים שהמשחק יהיה תלוי יותר בטקטיקה ובמאצאפים ופחות במנוע כמו שקרה היום ..

אז אפשר להרים את הראש חברים. עברנו דרך מאוד יפה ומכובדת,עכשיו נתרכז בלעזור לצעירה כמה שאפשר ץ.

Last edited by Warrior at 10/27/2008 4:49:20 PM

From: Warrior
This Post:
00
54732.35 in reply to 54732.1
Date: 10/27/2008 5:37:14 PM
Overall Posts Rated:
1010
דרך אגב עוד נתון מעניין זה ששני הקבוצות קלעו מספר זהה של סלים.. 31 מהשדה ו7 מבחוץ . וה10 נקודות הבדל האלה כביכול היו 10 פעמים יותר שנשלחו הפורטוגלים לקו וגם קלעו .
אבל אני חושב שכבר אמרתי שההפסד העיקרי היה ביגלל ההתערבות היתרה של המנוע.. אבל זה מה שמראה הסטטיסטיקה לפחות .. וזאת עוד נקודת אור טובה.

כמו שכבר אמרתי, המבחן בטורניר הזה היה לבדוק את רמת הנבחרת בהשוואה לנבחרות אחרות לקראת חזרה לטורנירים הרשמיים והאליפויות בעונה הבאה , ובזה צלחנו . ואני בטוח שהקמפיין הבא מבשר רק טובות .

This Post:
00
54732.36 in reply to 54732.35
Date: 10/27/2008 6:07:31 PM
Overall Posts Rated:
11
אני חושב שהתערבות יתר של המנוע זה מושג הזוי. הרי כל המשחק מבוסס על המנוע...
מה זאת אומרת התערבות יתר?
מי קובע חוץ ממנוע מתמטי?

כל דבר שקרה הוא בגלל שיקלול של תכונות ומצבים ומה שנגמר בסוף משקף את המציאות

מה שנכון שההגנה שלנו חלשה..
חברה לאמן דיפנס!

This Post:
00
54732.37 in reply to 54732.36
Date: 10/27/2008 8:36:23 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
צודק.

אם תשימו לב תמיד ברגעים המכריעים יוחפז לא נמצא.
מול קנדה הוא היה פצוע.
היום הוא נפצע שוב.

חסידים ב-16 דקות משחק יצא מדהים ולא מדהים.
מדהים התקפית ולא מדהים הגנתית עם 6 עבירות למרות שהשקיעו עליו עונה שלמה של הגנה.

בכל מקרה אני יציין שלעלות ראן היה הימור מפחיד.
מצד אחד עופר יצא עם ביצים של שור.
מצד שני כנראה שכל ההערכות לא היו נכונות .
יש לנו קלעים מדהימים אבל ספסל שמוריד יכולת בתחום הקליעה או בתחום ההגנה.
לא נלקח בחשבון מה יקרה אילו ואילו .
דווקא פנימה אם מישהו מהסנטרים שלנו נפצע ירידת היכולת היא פחות משמעותית.

אבל עופר לקח בחשבון את העונה הקודמת ושיער שהמאמן יעשה משהו שונה לאור הזיכרון וכאן צריך לכבד את ההחלטה.
זו החלטה קשה שצריך לקחת וזה מה שיש.

לגבי ההגנה כמו שסילנט קילר אומר..בהחלט חייב לתת פוש בתחום הזה בעונה הבאה אבל קשה לשכנע מאמנים להתמקד תקופה בזה.

יש משפט אחד שאני לא מסכים בנוגע לתדריך..
הנה הציטוט.
"היו כאלה שהציעו לשחק פנימה אבל לפורטוגלים יש גבוהים ששומרים ברמה גבוהה מאוד והיכולות שלנו להצליח מול פורטוגל במשחק חוץ גדולים יותר.."

ההגנה שלהם מבחוץ היא מהטובות בעולם. בין ה-3.
דווקא במשחק פנימה היינו מורידים להם את יכולת ההגנה הפנימית אבל גם על זה אפשר עוד לפטפט שעות על גבי שעות ועדיין לא נגיע להסכם.

הדברים הטובים שלקחתי מהמשחק הזה הם:
בחירת המאמן לא לעלות קראנץ.
עופר הוכיח ביצים בבחירת הטקטיקה.
הנבחרת הגיעה למשחק חוץ ושיחקה ללא רגשי נחיתות מה שמראה על התקדמות.

עוד מעט עונה חדשה והמלאכה מרובה.
אנחנו כבר לא בטורניר אבל עכשיו נשארה עבודה לא פחות חשובה.

This Post:
00
54732.38 in reply to 54732.36
Date: 10/27/2008 9:59:45 PM
Overall Posts Rated:
1010
התערבות יתר הכוונה שיש משחקים שה"מנוע" קובע הפסד אבל בלי להפגין צורה ברורה כל כך של התערבות כגון פציעות, עבירות מוקדמות של כל מיני שחקנים וכו'.. שזה מה שקרה במשחק שלנו אמש .

ברור שמדובר בכל מיני נוסחאות אבל קצת יותר מסובכות ממה שאני או אתה יכולים לדמיין ..
דרך אגב, ההגנה שלנו מאוד טובה וזאת ההגנה של פורטוגל שברמה הרבה יותר גבוהה פשוט, ברמה של אולי הטובה ביותר בתחום הזה ככה שבהחלט יש לתת להם כבוד על זה.. לא לשכוח שהציונים ירדו ביגלל כל הדברים אבל עדייין אנחנו כן נמשיך להשים דגש על הגנה כמו שהיה עד עכשיו ואף יותר .

This Post:
00
54732.39 in reply to 54732.37
Date: 10/27/2008 10:00:29 PM
Overall Posts Rated:
1010
יהודה, לא לאמר סתם דברים בבקשה.. הושקע על חסידים הגנה כמו כל שחקן אחר אבל לא עונה שלמה, ואת השיחות שלי עם מאמנו אני אשאיר בנינו . וחסידים היה מדהים בזמן ששיחק קלע 18 ב16 דקות שזה בהחלט נתון נפלא אין לי ספק שאם היה משחק יותר זה היה נגמר אחרת, כי ברגעים הקטנים מאוד שהוא חזר זה היה אחרת, ולצערנו נאלצנו לשחק מחצית שלמה ללא 2 מהקלעים הטובים שלנו .

קצת קל בדיעבד לאמור שבמשחק פנים היה יותר כלים מהספסל.. אף אחד לא חשב על אופציה של פציעה ובטח לא של יוחפז[ובאותה מידה יכל להיפצע נפתלי או בן ארי זה לא קשור] כי כמות הפציעות בנבחרות קטנה יותר ולא חלמתי על תסריט כזה בטיימינג ותיזמון כזה . יש לנו קלעים מעולים מהספסל גם מחוץ לחמישיה אבל לגיטימי שמחליפים יהיו קלעים פחות טובים מהפותחים .

בנושא המשחק פנים, אתה אומר שהתקפה מסויימת מורידה מיכולת ההגנה של הנבחרת בתחום הזה, זה לא משהו עובדתי ואין הוכחה לכזה דבר אז אם זאת תאוריה שלך אוקיי... אבל אל תציג את זה כאילו זה עובדה כי אם כן אז גם משחק חוץ שלנו הוריד את היכולת ההגנתית שלהם מבחוץ , לא ?

לסיכום בנושא הטקטיקה, הגבוהים לא התקדמו הרבה לאחרונה וביכלל מתחילת העונה לעומת הגארדים. יש עצירה רצינית בנושא הגבוהים אצלנו ולכן נלקחה ההחלטה שבמשחק חוץ נצליח יותר והיא גם פגעה כשבזמן ששיחקנו עם החמישיה ועדיין עם יוחפז, שלטנו והראנו עליונות וזה במשחק חוץ יש לזכור . כשהציון בהתקפה יכל להגיע גם ל11 שזה יישמע מוגזם לאנשים אבל כשמחשבים את הדקות ששיחקו חסידים ויוחפז אז זה מאוד הגיוני. כנ"ל הגנה ציון גבוהה יותר .

לכן אני חושב שפגענו היום בצורת המשחק ובמאצאפים. בדר"כ גם כשאנחנו משחקים החוצה יש לנו עבודה טובה מהצבע ואילו אתמול זה לא היה קיים ביכלל למרות הציון הגבוה יחסית מבפנים.
ככה שבמשחק פנים זה לא היה יוצא הרבה יותר טוב וכמובן בנוסף לזה שהאימוים תקועים בתחום הזה ונעשים מאמצים כדי לקדם אותם ואת כל השחקנים בכללי, ובזמן האחרון יש התקדמות רצינית והיכולת שלנו אתמול והציונים מעידים על כך.
שלולא הנסיבות אני בהחלט חושב שיכלנו לנצח ואולי נפגוש אותם בעתיד שוב ונוכל לברר את זה .

This Post:
00
54732.40 in reply to 54732.39
Date: 10/27/2008 10:22:58 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אף אחד לא בא אליך בטענות.

אם לא קראת הכל אז גם קיבלת מחמאות ולא מעט.
המשחק היה ראוי והימרת על טקטיקה עם ביצים בצורה יוצאת דופן.

חסידים החל לקבל הגנה עוד הרבה הרבה לפני שנכנס לנבחרת.
אם מחשבים את כמות העליות שלו בהגנה זה שווה ערך לעונה שלמה
המתמקדת לאימון זה.
בכל מקרה זה אמת ולא צריך להיכנס לקטנות. אין קשר ללא צריך להגזים וכו וכו.
כל הכבוד למאמן של השחקן שנענה לבקשות.
את השיחות עם שאר המאמנים תשאיר לך ולא צריך להזכיר את המשפטים האלה בכל תגובה.
כולם מבינים שהכל מתבצע מאחורי הקלעים וזה בסדר.

לגבי הציון..גם אם חסידים ויוחפז היו משחקים 48 דקות מלאות הציון לא היה משתנה.היינו קולעים יותר בלי שינוי של הציון.
זה לא משנה כמה השחקן שיחק.
אם הם שיחקו 6 דקות או 40 דקות הציון נשאר אותו הדבר.
היכולת שלהם מתבטאת על קליעות על המגרש ולא בציונים.
כנ"ל לנבחרת שקלעה 60 אחוז משלוש.הציון שלה ישאר אותו דבר למרות האחוזים המטורפים והיו לנו כבר משחקים כאלה.

המנוע מחשב סך הכל יכולות ולא סך הכל דקות בכל מה שמתקשר לציון.

לכל טקטיקה יש את החוקים שלה .

כל מה שנאמר כאן על הכיפאק.
אני רק לא מסכים עם משפט שאומר הסיכויים שלנו מבחוץ טובים יותר מבפנים.
משחק פנים נותן קודם כל יתרון בריבאונד מול קבוצה שמשחקת על קליעות מבחוץ וזה אומר שכבר זכית בעוד נסיונות קליעה וכנראה שמהניסיונות האלה גם תסחוט עוד כמה עבירות.
אם יש ליקויים ואין הרבה אופציות אז מנצלים לפחות את היתרונות ומנסים ליצור מצאפ מאוזן יותר.

פורטוגל 59 ריבאונד
ישראל 55

כמות זריקות
88 פורטוגל
85 ישראל.

מאוזן מאוזן מאוזן.

במשחק פנים היינו יוצרים יתרון בשני התחומים ולכן צריך לכבד את הדיעה של אותם חבר'ה שהציעו לשחק ככה.
כנראה שהם חשבו על יצירת היתרון הזה מול המצאפ שהם מציגים..

שוב אני יזכיר:גם זה לא בטוח היה מספיק.
סך הכל אנחנו מבצעים ניתוח.
לא קרה כלום וממשיכים הלאה.

אני אישית אוהב גישה של הכל הכל וזה לא משנה עם ראן היה בינגו או לא.
זה היה הימור חזק מאוד המראה על המון המון אומץ וזו נקודה חשובה וראויה מאוד.

Last edited by The Glove 20 at 10/27/2008 10:32:45 PM

Advertisement