יהודה, לא לאמר סתם דברים בבקשה.. הושקע על חסידים הגנה כמו כל שחקן אחר אבל לא עונה שלמה, ואת השיחות שלי עם מאמנו אני אשאיר בנינו . וחסידים היה מדהים בזמן ששיחק קלע 18 ב16 דקות שזה בהחלט נתון נפלא אין לי ספק שאם היה משחק יותר זה היה נגמר אחרת, כי ברגעים הקטנים מאוד שהוא חזר זה היה אחרת, ולצערנו נאלצנו לשחק מחצית שלמה ללא 2 מהקלעים הטובים שלנו .
קצת קל בדיעבד לאמור שבמשחק פנים היה יותר כלים מהספסל.. אף אחד לא חשב על אופציה של פציעה ובטח לא של יוחפז[ובאותה מידה יכל להיפצע נפתלי או בן ארי זה לא קשור] כי כמות הפציעות בנבחרות קטנה יותר ולא חלמתי על תסריט כזה בטיימינג ותיזמון כזה . יש לנו קלעים מעולים מהספסל גם מחוץ לחמישיה אבל לגיטימי שמחליפים יהיו קלעים פחות טובים מהפותחים .
בנושא המשחק פנים, אתה אומר שהתקפה מסויימת מורידה מיכולת ההגנה של הנבחרת בתחום הזה, זה לא משהו עובדתי ואין הוכחה לכזה דבר אז אם זאת תאוריה שלך אוקיי... אבל אל תציג את זה כאילו זה עובדה כי אם כן אז גם משחק חוץ שלנו הוריד את היכולת ההגנתית שלהם מבחוץ , לא ?
לסיכום בנושא הטקטיקה, הגבוהים לא התקדמו הרבה לאחרונה וביכלל מתחילת העונה לעומת הגארדים. יש עצירה רצינית בנושא הגבוהים אצלנו ולכן נלקחה ההחלטה שבמשחק חוץ נצליח יותר והיא גם פגעה כשבזמן ששיחקנו עם החמישיה ועדיין עם יוחפז, שלטנו והראנו עליונות וזה במשחק חוץ יש לזכור . כשהציון בהתקפה יכל להגיע גם ל11 שזה יישמע מוגזם לאנשים אבל כשמחשבים את הדקות ששיחקו חסידים ויוחפז אז זה מאוד הגיוני. כנ"ל הגנה ציון גבוהה יותר .
לכן אני חושב שפגענו היום בצורת המשחק ובמאצאפים. בדר"כ גם כשאנחנו משחקים החוצה יש לנו עבודה טובה מהצבע ואילו אתמול זה לא היה קיים ביכלל למרות הציון הגבוה יחסית מבפנים.
ככה שבמשחק פנים זה לא היה יוצא הרבה יותר טוב וכמובן בנוסף לזה שהאימוים תקועים בתחום הזה ונעשים מאמצים כדי לקדם אותם ואת כל השחקנים בכללי, ובזמן האחרון יש התקדמות רצינית והיכולת שלנו אתמול והציונים מעידים על כך.
שלולא הנסיבות אני בהחלט חושב שיכלנו לנצח ואולי נפגוש אותם בעתיד שוב ונוכל לברר את זה .