1) Jak zamierzasz prowadzić trening poszczególnych pozycji C, PF, SG, SF, PG prosiłbym żebyś opisał jak długo zamierzasz trenować danym zawodnikom poszczególne umiejętności i jakie skille chcesz osiągnąć.
First of all, należy tych zawodników zobaczyć, potem wybrać grupe z której można będzie wybierać 18 do gry w NT i na tej podstawie można zacząć kombinować.
Tylko teraz należy pamiętać o kilku czynnikach. Różnica wieku, wiadomo starsi trenują dużo wolniej niż inni. Część obecnych kadrowiczów już wcale nie trenuje lub łapie minimalny trening to też temat do rozmów z ich właścicielami.
Natomiast kwestia co będą trenować to etap ostatni. Pewnie będzie to jakiś pośredni układ między tym co będę uważał za stosowne ja i trener danego gracza.
Rozmowy będą pewnie jak zawsze długie, ale ja mam dar przekonywania.
Na dzień dzisiejszy nie da si,ę powiedzieć jakie skille i do jakiego poziomu. To wszystko wyjdzie w praniu.
2) Czy planujesz trenować dla kadry zawodników zadaniowych np. ultradefensywnych ?
NIe. Nie ma czegoś takiego jak zawodnik zadaniowy w BB. Po prostu dobierając graczy do kadry trzeba się skupić na ich różnorodności. Wiadomo, że jeden SG ma lepszy rzut a inny ma lepszą obronę na kole, sztuką jest tak to dobrać żeby grało.
jakieś trzecie pytanie było o sztab i hale ...
hmm
sztab chwilowo:
trener 5
lekarz PR 4 (pewnie się to zmieni bo za dużo kasy ciągną :) )
dochody z hali... zeszły sezon 300 k obecnie, kto to zgadnie :)
Last edited by hatchet at 6/3/2009 5:06:14 AM