Konacno pomak !
Neobicnim sticajem okolnosti, jedno vece sam otisao u obliznju kafanu sa domarom Toshom .
Ljustili smo tako jednu ljutu za drugom i bash u momentu kada je stari civiluk poceo da poprima oblik Kire Najtli, Tosa rece:
- Sljk vamkijo famju iomjlh jef prefllfhgoo... (prevod sa alkoholicarskog - slusaj vamo familijo imam jedan predlog )
Nastavili smo da utoljujemo zedj dok mi je tosa iznosio svoj plan...
Kada sam se ujutru probudio - izasao sam iz kante za djubre i , dok sam udisao svez jutarnji smrad- cvrsto sam odlucio
Tosin plan je genijalan i mora da uspe !
tri meseca kasnije...
Brvnaru koju smo podigli (na Gocu ) od preostalog novca koji smo dobili prodajom Jesse Barbose Bavaria boys-ima, smo skromno smo nazvali:
"NASA MALA KOLIBA ZA BESPLATNU REKREACIJU MLADIH I PERSPEKTIVNIH KOSARKASA IZ INOSTRANSTVA"
U stvari po Tosinoj ideji , sve je to bio paravan. Kada bi navukli kosarkaske talente
u hranu bi smo im stavljali narkotike, sve vreme bi pustali hipnotishucu muziku i na kraju bismo ih u podrumu podvrgavali elektro shokovima
(znam znam da to nije u redu al' sta da radim kada nismo imali para za kliniku :)
Tako sprzenog mozga smo vec trojicu kosarkasa naveli da potpisu uguvore za bud -zasto !
Sada zahvaljujuci tome - mozemo ponosno da kazemo da nash klub ima 3 igraca koja znaju da igraju kosku bolje nego sto znaju da pletu korpe ( za razliku od ostalih)
Te da se sada mozemo upustiti u borbu za , cak, sesto mesto :))
(trenutno se nalazimo na sedmom -sto znaci korak do cilja :)
Korvin Shadow
vlasnik i menadzer kluba
" Car Dusan Silni "
Last edited by Korvin at 7/1/2009 3:10:11 PM