dumbarajko...ajde da ne spamujemo....ja sam pitao...ti si poceo da se vredjas...reci zasto je stavljen centar na krilo kada si rodjen pametan...a sto se tice tih koji nece javno da kazu... el cujes da nesto pucketa....ae molim te...kuliraj malo... nije mi do toga da dobijem ban...zato sto sam pitao zasto je stavljena takva taktika...imam pravo da znam...
ma nemas pravo da znas, zar te nije sramota bre da trazis takvo pravo, ti si taj koji javno rekao da ga nesto zabole za reprezentaciju. I sta hoces ovde, kakva pitanja postavljas, kakve odgovore trazis, kakvo pravo hoces, pa cekaj sta smo mi, neko ko ce da ti titra jajca onda kad ti hoces, neko ko ce da daje odgovore na tvoja pitanja samo zato sto ti se tako prohte, pocni malo da se ponasas ozbiljnije, uzmi malo prouci pravila i upustvo igranja ove igrice, sagledaj stvari malo sire, jer ovo nije utakmica koja se igrala samo danas, ovo je utakmica koja se igrala od pre nekoliko nedelja, pogledaj malo formu igraca, pogledaj malo ko je s kakvim zalaganjem igrao u prethodnim utakmicama, pogledaj ko je imao prednost domaceg terena, odskautuj i proveri svakog njihovog igraca zasebno i onda reci sta drugo preostaje osim da pribegnes najvecem mogucem riziku i najekstremnijim mogucim varijantama da bi postigao sasvim "prosecan" upseh