Cymru
Użytkownicy: 23
Sezon: 2
Menager: Draim
(45309)Walia pojawiła się w BB dwa sezony temu i to zdecydowanie widać po graczach których mają w kadrze. Ich selekcjonerem jest menadżer z Włoch, który na 10 spotkań rozegranych przez reprezentację Walii wygrał jedno - z Gwatemalą
(1899) statystyki oglądacie na własne ryzyko, ja tylko mogę ostrzec, że to jest naprawdę mocna rzecz:). Kończąc temat ich selekcjonera nie okazał się on zbyt dobrym wyborem, po przegranych ME rozegrał tylko jeden sparing, w tym sezonie zdecydowanie poprawiły się ich statystyki ale na pewno nie są one „porażające”. Atak w trumnie i strefa też w trumnie to ulubiona taktyka naszych poniedziałkowych rywali
(2078),
(2109),
(2427),
(2464). Jeżeli ktoś z was zaczął podejrzewać, że Walia w każdym z tych meczy wyszła tą samą piątką to słusznie podejrzewa, postawa ich trenera to dość prosty dowód na to, że system powinien przewidywać możliwość zmiany trenera w trakcie kadencji, bo chyba nie chodzi tylko o to, by dodać sobie do nicka adnotację że jest się selekcjonerem i na tym ograniczyć swoją działalność w tejże roli.
Może i cała ich wyjściowa piątka zarabia niewiele więcej od Olafa Januszkiewicza ale na pewno nie można ich zlekceważyć, nie takie cuda już w BB widziałem (widzieliśmy). Poza tym choć mamy komplet zwycięstw na koncie to nasz zestaw rywali (zwłaszcza ostatnia dwójka) nie sprzyjał robieniu różnicy w punktach musimy do tego meczu podejść maksymalnie skoncentrowani i nadrobić kilka koszy do liderów
(/BBWeb/ntstandings.aspx?TeamID=58), także dlatego że przynajmniej połowa z niepokonanych drużyn nie powinna przegrać do końca, a nas czeka za tydzień ciężki mecz z liderem i jednym z faworytów całego turnieju - Portugalią.
Chodzi mi po głowie naciśnięcie piłki, mam w kadrze zawodników którzy idealnie pasują do tej taktyki, ale że mamy nadrabiać punkty nie wiem czy właśnie tak zagramy. W każdym razie trzeba ustawić się tak żeby niczego nie ułatwić Portugalii. Gramy na wyjdzie i dlatego zaczynamy dopiero o
20.
Last edited by al_said at 9/19/2008 6:08:32 AM