1. Styx, od kad si ti LA? I ja bi malo u L.A. ... nije fora... to se samo tako dijeli okolo... tsk tsk... koliko je tu nasih LA-a studiralo engleski? ha? ha? tsk... hehe
2. nemojte toliko pomagat novima :) em im govorite sta ne kupovat pa im ne mozemo uvalit lose igrace iznad cijene, em koje taktike igrat, tsk, nek se sami nauce, to je najbolja skola :) hehehe
------
hehe tebi :-))
uzet cu ovo kao zezatorski post a ne kao zlobni :-)
koliko ja shvacam bit igre.. i ovakvog sajta , je taj da sto imamo vise igraca to je bolje po nas, po repku, itd a igrace privlacis tako da im olaksavas pocetak jer , ne odustaje se nakon 6 mjeseci al 90% ljudi ako odustanu odustanu u prvom mjesecu , a ta jpostotak je tim veci sto je manje pomoci i bas je ugodno vidjeti ofišle da se zaista trude pomagati konkretnim savjetima...
da nema ove pomoci , ne bih igrao ni ovih 7 dana.
previse je to informacija koje se moraju drzat u malom prstu da bi se nesto napravilo al evo na osnovu onog sto sam citao u odgovorima sa ovim igracima koje imam sam ostvari osvoju prvu pobjedu a i u prethodnoj sam razbijal puno bolju momcad od moje , dok stamina nije pocela radit svoje
so ..ofišli.. klap klap