Sveiki!
Visu pirma norėčiau padėkoti visiems už, kurie iš mane balsavo. Pasistengsiu jūsų nenuvilti, o tikiuosi, kad ir jūs manęs nenuvilsit palaikinėdami formas ir treniruodami žaidėjus. :P
Kol kas apie komandos tikslus sudėtį ir visą kitą dar nešnekėsiu ir tai padarysiu vėliau, kai jau būsiu susipažinęs su turimais žaidėjais ir Aukselio palikimu. :)
Pirmasis mano tikslas bus prascoutinti 18 metų žaidėjus, nors labai blogai, kad daugelis jų jau iškeliavo iš Lietuvos, bet keletą esu pasižymėjęs. Toliau 19, 20 ir galiausiai 21 metų.
O toliau bandysim dėlioti treniruočių planus. Neskubėsiu taip greit dėti sudėčių ir surinkti visą sudėtį ir atskleisti visų kozirių savo varžovams, bet tie nepataisomiem pesimistam galiu pasakyt, kad galit būt ramūs - sudėtis tikrai bus nustatyta ir neatsitiks, kaip kad Aukseliui, kurį vėliau dėl šito labai užsipuolėt, nors, jei gerai atsimenu žmogui buvo labai rimta priežastis.
Taip pat ištesėsiu savo pažadą, kurį daviau U-21 rinkimų metu, kad jeigu mane išrinks, į savo komandą pakviesiu doskiną ir jis bus mano dešinioji ranka.
Atvirai pasakysiu, kad labai džiaugiuosi, jog baigėsi tie rinkimai, nes buvo daugiau kažkokių bereikalingų blevyzgojimų nei rimtų šnekų ir klausimų. Tos šnekos, manau, nieko nepakeitė ir žmonės buvo apsisprendę jau nuo pat pradžių.
Jeigu turi kokių labai rimtų klausimų, pastebėjimų, dėl treniruočių, talentų ir viso kito, tai labiausiai norėčiau juos, kad rašytumėte man skype'u: k.hinrich. Nes esu ne kartą minėjęs, kad ten patogiau ir galima normaliau pabendrauti. Tačiau jeigu neturite tokios galimybės, tai rašykit į PM, būtinai atsakysiu.
Pradžiai tiek, o vėliau žiūrėsim.