jupi, jedva chekam novu garnituru selektora da mogu i njima da se ulizujem kako bih postao skaut reprezentacije, jer mi je to neshto shto sam oduvek sanjao u zivotu... shta lupash bre ti? kome i zashto da se ulizujem? i sa jednima i sa drugima imam korektne odnose u smislu da se nisam kachio ni sa jednima ni sa drugima, a da pritom nikoga od njih nisam molio za bilo kakvu funkciju - jedine poruke koje smo ikada razmenili ticali su se skilova igracha, shto mojih, shto igracha koje sam skautovao
bolje se javi na forumu odredjene trece lige i lechi one tvoje poznate frustracije, tako shto cesh okriviti peshica, ameriku, leminge, vilenjake i marsovce shto ti je burazer popio ban zbog varanja (a mozda je taj "burazer" ustvari ti)
ako ne kapirash da neko moze biti korektan sa svima to je tvoj problem... oni koji su chitali moje postove od kako igram ovu igru, znaju da se nikada nisam pokachio sa nekim, te da nema potrebe da se i naknadno shlihtam nekome... dodushe, kachio sam se sa vas par komplexasha, jer jedino shto umete to je trujete po forumu
EDIT: nisam ja skaut bio u proshlom sazivu, niti sam skaut sada, zato shto sam se nekome ulizivao, vec zato shto je nekome tada, a i sada, trebala pomoc oko skautovanja... s obzirom da ja ovu igru igram da bih trenirao mlade igrache, kao da bih iste trazio po drugim timovima, jer mi je to jedino zanimljivo kod nje - jasan je zakljuchak zashto imam tu "funkciju", i ranije, a i sada
Last edited by Jabus at 4/17/2010 11:02:27 AM