A "nem fogok rá válaszolni" nem egyenlő azzal, hogy nem nyitom ki. A kinti fórumon is elolvastam, amit írtál, csak éppen nem reagálok rá. De ezt le is írtam. Megint az az eset áll fent, hogy te jobban tudod, mit mondtam, mint én magam.
Jah, általánosságban írtam. Te viszont
konkrétan leírtad, hogy én nem olvasom el a leveleidet, mert neveletlen vagyok.
Itt van ni:
(254065.300)Kiemelve az ominózus rész, még mielőtt letagadnád:
- ha arra nem képes, h kinyisson egy levelet?
Tehát még egyszer kérdem,
melyik leveledet nem nyitottam ki? Ha nem volt ilyen, miért állítod, miért hozod ezt fel érvként? Ezt az esetet hogy értékelnéd, mármint igazmondás szempontjából?
A pénzügyi részhez még ennyit hozzátennék:
(244217.22)Két érdekes bekezdést emelek ki.
Nem irreális célokért küzdök, hanem azért, hogy pü-i gond nélkül fel tudjam nevelni az emberem , akárcsak másutt.
Itt egyelőre nehézségbe ütközik (ha kikapok zsinórban...) Másutt nem ekkora érvágás pl 30 verség.
Azért az általad említett 2-3 millával a zsebedben nem értem, mire fel volt ez a nagy sírás (főleg hogy nem volt 30 vereséged, 20-2 volt a mérleged abban az évben). A fiataloknak ráadásul alacsony a fizetésük, tehát még alacsonyabb összfizunál is veszteséges voltál és a csapatod jövője miatt aggódtál, mármint hogy pénzügyi nehézségekbe ütközik a kinevelésük. Ja és ez nem 6 szezonnal ezelőtt volt, nézd csak meg a dátumot. Ha tehát 2 szezonnal ezelőtt gondot okozott, hogy egy egész szezonban volt összesen 2 vereséged, ami után csökkent a bevételed és ez veszélyeztette az embereid kinevelését, akkor most hogy van 2-3 millád? Főleg úgy, hogy - saját állításod szerint - a vereségek után 40k-val csökkent a jegyeladás és - szintén saját állításod szerint - ilyenkor volt a heti egyenleged mínusz 40k. Azaz győzelmek után nullás voltál.
Azért önző, mert ő csak arra törekszik, hogy a saját érdeke legyen szem előtt (nyerni, nyerni és nyerni mindenáron) ergo leszarja a válogatott nevelést (multizást). Leszarja a nemzetét, a válogatottját...
Ezt meg remélem, mindennap elmondod magadnak is. Ugyanis pont ezt csinálod. És ne gyere azzal, hogy majd ha 218 centis szupermultis, csupa hetes legendát kapsz, akkor majd megmutatod. Ha csak olyanokból nevelnénk válogatottat, akkor most egy válogatottunk sem lenne. Ez csak üres kifogás, bezzeg te számon tudtad kérni, hogy a másodosztályú csapatok miért nem nevelnek U21-re, nagyválogatottra.