BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254065.301 in reply to 254065.300
Date: 2/28/2014 1:52:15 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ha érdekel, akkor tudhatod, hogy:

Mindenkinek jogában áll hallgatni, jogában áll egy levelet nem elolvasni, illetve nem megválaszolni. Jogában áll kizárni téged az életéből.

Ha ő lenne az apukád, ezt nem tehetné meg, mivel az embernek joga van a szüleihez.

Mivel ez gondolom nálatok nem így van, ezért neki jogában áll téged semmibe venni.

Ha ehhez törvény adta joga van, akkor neked nem lehet jogigényed a válaszára.

A jólneveltségről ne beszéljünk, ezen már kb 10 szezonnal ezelőtt túlestünk veled kapcsolatban (illetve velem kapcsolatban is) azóta nem változott a helyzet.

Nem attól leszel jól nevelt, hogy kliséket dobálgatsz itt nap mint nap, meg butaságokat válaszolsz buta témákban buta kérdésekre!

Maga a stílus a neveltség egyik eleme. És sokan mondták már neked, ebbe hatalmas hiányosságaid vannak. Szóval lehet, te jól nevelt gyerek vagy az életben amúgy, de itt nagyon nagyon jól titkolod.

Ha már itt a keresztényi dolgokat idézed én is tudok ilyen hangzatos dolgokat mondani:

Az dobja Charliera az első követ aki nem vétkezett.

Más szemében a szálkát is észreveszi a magáéba a gerendát sem.

És nem őt védem, csak nem bírom olvasni azt a sok butaságot amit ide be-beírogatsz. Próbálom elmagyarázni neked a reális dolgokat, mert teljes köd van a fejedbe sajnos!

This Post:
00
254065.302 in reply to 254065.296
Date: 2/28/2014 6:29:55 AM
Overall Posts Rated:
310310
Igen, biztos az vagy. A stílus, amit megengedsz magadnak másokkal szemben, minden kétséget kizáróan bizonyítja. Azt meg hadd döntsem már el én, hogy mikor kinek válaszolok. Megvan az oka, hogy nem akarok veled pm-ben kommunikálni, azt meg már elmondtam, hogy a külső fórum engem nem érdekel, ott annyit fröcsögsz, amennyit akarsz. Amúgy nem te írtad véletlenül nemrég, hogy nem kérsz feleletet? Döntsd már el, hogy válaszoljak-e mindenre, amit írsz, vagy sem.

Elvárni sok mindent lehet, én is elvárom, hogy kulturáltan viselkedj. Amúgy melyik kérdésedre nem kaptál választ?

Bocs, hogy megsértődöm, ha lehazugoznak alaptalanul. Tényleg. Engem meg így neveltek. Én soha nem hazudtam senki képébe. Ha valótlant mondtam, az is csak azért volt, mert ugyanazt mondtam, amit te nekem. Magyarul a saját hazugságodat hallottad vissza, mert elkövettem azt a hibát, hogy hittem neked.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.303 in reply to 254065.300
Date: 2/28/2014 6:36:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
Csak mondom a tízparancsolat 8. passzusa: Ne hazudj!

Melyik leveledet nem nyitottam ki? Mutass printscreent vagy legalább írd le, mikor küldtél levelet, amit nem nyitottam ki. Ha nincs ilyen, akkor ugye megállapíthatjuk, hogy ez megint egy ordas hazugság volt?

Amúgy tényleg nem kell engem védeni, megvédem én magam. Bár szerintem már kb mindenki látja, milyen ember vagy te és senki nem fog engem elítélni veled szemben, szóval igazából nincs miért védekeznem.

Jah, Dominak kétszer is gratuláltál, egyszer nekem címezve és rögtön utána beírtad, hogy eltaláltad, mit fog Domi menni (az mondjuk ne zavarjon, hogy a te tanácsoddal kikaptunk volna), egyszer meg lekicsinylésbe és magyarázgatásba burkolva. A gerinces az lett volna, ha minden kommentár nélkül teszed meg, max annyit elismerve, hogy a te tippeddel kikaptunk volna. A győzelmet ugyanis nem kell magyarázni, ahogy ezt említetted.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.304 in reply to 254065.302
Date: 2/28/2014 7:20:31 AM
Overall Posts Rated:
350350
Bocs, hogy megsértődöm, ha lehazugoznak alaptalanul. ... Én soha nem hazudtam senki képébe. Ha valótlant mondtam, az is csak azért volt, mert ugyanazt mondtam, amit te nekem.

Alaptalanul? Ejj, de bírom bírom, amikor a bűnös kikéri magának... De hiszen megharmadoltad a valós egyenlegem! 2,7 milliót levitted 1 millióra. És nem kell magyarázni, hogy mit küldtem neked,mert nem küldtem neked semmilyen egyenleget.
Annyit mondtam, h 800-at elköltöttem 3 szezonnal ezelőtt stadionra, 500-at tavaly centerre illetve 500-at idén edzőre. Ha ebből azt veszed le, h csak 1 millióm van, akkor ... de még ovis is kiszámolja, h ez minimum 1,8 millió és még ott van a tarsolyban további 2 millió. Ha szeretnéd látni elküldöm neked printscreenben, csak nyisd ki kérlek és ne légy neveletlen, pláne hazug.

This Post:
00
254065.305 in reply to 254065.301
Date: 2/28/2014 7:32:40 AM
Overall Posts Rated:
350350
Kezdjük a végén.. ez megérne egy- egy sporinál egy sárga lapot, hogy kijelented ilyen stílusban mit is gondolok. Nem tudsz semmit, fogalmad sincs mi jár a fejemben, de biztos nem az, amitg hiszel/gondolsz.

A stílus nem minden, de hát ezt te is írod... A stílus csak ESZKÖZ. Voltam diákszínjátszó, ha elkezdeném eljátszani legájtatosabb, legnyálasabb jó modorban az egészet - amúgy Csokonai stílusában, garantált, h lekaparnád a vakolatot és sikítva menekülnél innen.
Vagy az is milyen, ha egy hatóság nyalizva kér téged, h legyél kedves átutalni, meg tisztelt ügyfél fáradjon be legyen kedves...
közben meg arra megy ki a játszma hogyan szabjon ki rád bírságot meg egyebek. Erre mondom, h nyomorult kétszínűség, amit megjátszanak! Küldjenek el oltári hangnemben, ha már büntetni kell, de ne ájtatoskodjanak nekem.
Aki meg sokadjára sem érti a finom, angolos stílust, azzal emelt hangerővel kell kommunikálni, akár ordenáré módon.
Ezt csinálom...

A jól neveltség nálam, a családunkban ott kezdődik, h még a legnagyobb "pernahajder" is kap annyi esélyt, h meghallgassuk.
Ergo minden levelet felbontunk, sőt engem különösen érdekel, h mit is írt a "jómadár"!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 7:36:28 AM

This Post:
00
254065.306 in reply to 254065.304
Date: 2/28/2014 8:11:21 AM
Overall Posts Rated:
310310
Jó, akkor biztos én emlékeztem rosszul, bocsánat. Attól függetlenül jöhet a printscreen a ki nem nyitott levélről, ha már ezt is felsoroltad a "bűneim" között.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.307 in reply to 254065.305
Date: 2/28/2014 9:31:38 AM
Overall Posts Rated:
411411
Össze vissza beszélsz megint mindent. A fele szövegednek semmi értelme sincs. Menj el politikusnak, tökéletes politikus lehetnél!

A jól neveltség nálam, a családunkban ott kezdődik, h még a legnagyobb "pernahajder" is kap annyi esélyt, h meghallgassuk.

Az én családomban ott kezdődik a jó neveltség, hogy:

1. Nem egyedül élek a társadalomban, próbálok alkalmazkodni a közösséghez amiben élek.

2. Ha valaki valamire megkér tiszteletben tartom.

3. Odafigyelek másokra, mit írnak mit kérnek tőlem, nem okozok közvetve vagy közvetlenül kárt más embertársaimnak.

This Post:
00
254065.308 in reply to 254065.307
Date: 2/28/2014 10:18:43 AM
Overall Posts Rated:
350350
politika nem az én világom, túl mocskos nekem...

1) próbálok alkalmazkodni, de nem hallanak meg és még arcomba is hazudnak

2)-3) így van tiszteletben tartom és átmennék olyan "terepre", ahol senkit se zavarna pl pm vagy kinti fórum

This Post:
00
254065.309 in reply to 254065.306
Date: 2/28/2014 10:21:52 AM
Overall Posts Rated:
350350
Pm-et nem kérek, nem fogok rá válaszolni.
Általánosságban írtad és nem konkrét esetre, de ha küldtem is volna tegnap az fix olvasatlan maradt volna leszámítva a mai $-ost

(254065.290)

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 10:23:36 AM

This Post:
11
254065.310 in reply to 254065.309
Date: 2/28/2014 11:25:20 AM
Overall Posts Rated:
310310
A "nem fogok rá válaszolni" nem egyenlő azzal, hogy nem nyitom ki. A kinti fórumon is elolvastam, amit írtál, csak éppen nem reagálok rá. De ezt le is írtam. Megint az az eset áll fent, hogy te jobban tudod, mit mondtam, mint én magam.

Jah, általánosságban írtam. Te viszont konkrétan leírtad, hogy én nem olvasom el a leveleidet, mert neveletlen vagyok.
Itt van ni: (254065.300)
Kiemelve az ominózus rész, még mielőtt letagadnád:
- ha arra nem képes, h kinyisson egy levelet?

Tehát még egyszer kérdem, melyik leveledet nem nyitottam ki? Ha nem volt ilyen, miért állítod, miért hozod ezt fel érvként? Ezt az esetet hogy értékelnéd, mármint igazmondás szempontjából?

A pénzügyi részhez még ennyit hozzátennék: (244217.22)
Két érdekes bekezdést emelek ki.

Nem irreális célokért küzdök, hanem azért, hogy pü-i gond nélkül fel tudjam nevelni az emberem , akárcsak másutt.
Itt egyelőre nehézségbe ütközik (ha kikapok zsinórban...) Másutt nem ekkora érvágás pl 30 verség.

Azért az általad említett 2-3 millával a zsebedben nem értem, mire fel volt ez a nagy sírás (főleg hogy nem volt 30 vereséged, 20-2 volt a mérleged abban az évben). A fiataloknak ráadásul alacsony a fizetésük, tehát még alacsonyabb összfizunál is veszteséges voltál és a csapatod jövője miatt aggódtál, mármint hogy pénzügyi nehézségekbe ütközik a kinevelésük. Ja és ez nem 6 szezonnal ezelőtt volt, nézd csak meg a dátumot. Ha tehát 2 szezonnal ezelőtt gondot okozott, hogy egy egész szezonban volt összesen 2 vereséged, ami után csökkent a bevételed és ez veszélyeztette az embereid kinevelését, akkor most hogy van 2-3 millád? Főleg úgy, hogy - saját állításod szerint - a vereségek után 40k-val csökkent a jegyeladás és - szintén saját állításod szerint - ilyenkor volt a heti egyenleged mínusz 40k. Azaz győzelmek után nullás voltál.

Azért önző, mert ő csak arra törekszik, hogy a saját érdeke legyen szem előtt (nyerni, nyerni és nyerni mindenáron) ergo leszarja a válogatott nevelést (multizást). Leszarja a nemzetét, a válogatottját...

Ezt meg remélem, mindennap elmondod magadnak is. Ugyanis pont ezt csinálod. És ne gyere azzal, hogy majd ha 218 centis szupermultis, csupa hetes legendát kapsz, akkor majd megmutatod. Ha csak olyanokból nevelnénk válogatottat, akkor most egy válogatottunk sem lenne. Ez csak üres kifogás, bezzeg te számon tudtad kérni, hogy a másodosztályú csapatok miért nem nevelnek U21-re, nagyválogatottra.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.311 in reply to 254065.310
Date: 2/28/2014 12:57:06 PM
Overall Posts Rated:
350350
Számomra ugyanaz a végeredmény, nem kapok rá választ hiába olvasod.. ha meg nem is olvasnád, akkor pláne esélytelen a válaszod.
Ok, örülök, ha mai leveleimre feleltél is pm-ben, de kérdem: mi lett volna ha tegnapelőtt v tegnap írok, megnézted volna??

A pü-i résznél megint kavarsz! Még bőven 3. ligás voltam és nem volt garantált a feljutásom sem - 24. szezon elejét írtunk, egy salgótarjáni riválissal. 3-ban azért nehezebb lenne,mint ahogy volt is. Azt a szöveget meg általánosságban írtam, pont erre a problémakörre, h 3-ban nehezebb eltartani,mint pl 2-ben.
A "30 vereség" - elég csak 10-12 is - az pénzvesztés! az meg igenis probléma. Itt általános probléma, másutt elviselhetőbb ld másik két kosaras játék. Ott +12 millióval hoztam egy 0-30-as idényt. Itt meg ha kikapok csak 1-2* is máris 40-50k-t bukhatok hetente. Idei szezonból is tudok példát:
Tv meccsen quahog ellen teltház, kikaptam 4 ponttal és köv. hazain -3700 néző, ami 50k bukás volt
Reális a probléma. Akinek nincs 16500-as stadionja csak 11000-es, az kb leesik erre a hétre 10-15k egyenlegre 2-ben is, mivel nekem van ekkora (16500) stadionom, "csak" a heti egyenleg: +100k felét buktam be 50k-t.

Nem mínuszos voltam 3-ban, hanem:
ott is is volt 35-45k heti pluszom, akkor ha nem kaptam ki. De amikor volt 2 vereségem, ott és akkor lement 0-ra a heti egyenlegem. És akkoriban se ment 1,8 millió alá az egyenlegem.

Aki nem nevel legalább saját célra az önző, ezt tartom. Hiszen még saját magától is sajnálja a játék alaplényegét, hogy edzeni kell. Én nevelek (most saját célra) és neveltem eddig is 16 szezonon át 4 ciklusban u21-re! Hol vagyok önző??
Az más kérdés, h a multizással - pl ir posztos center edzés- idefent nem lehetnék ilyen eredményes, mert felforgatott csapattal kikapnék minden 2. meccsen. Itt a bb-ben állandó nyerési kényszered van, hogy pü-ileg ne járj rosszul ellentétben ch-val, mert ott lehet minden poszton mindent edzeni és nem kell felforgatni a csapatod hozzá..

Tudok pü-i bukásra példát, amikor Norbi multizott és közben a kiesés ellen harcolt a 3-ban. Nevelés szempontból ugyan jócskán megérte, DE pü-ileg legkevésbé sem!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 1:05:48 PM

Advertisement