Olen see hooaeg oma tööga väga hõivatud olnud ja seetõttu on buzzer suht tagaplaanile jäänud.Nüüd olen tagasi pildil.Mis puutub hooaja algusesse, siis see hooaeg ma karikasse ei panustanud.Eelmine hooaeg sai mehed nii ribadeks aetud, et play-offis lasin meestel lihtsalt mängu ära mängida ja siis kohe suvepuhkusele minna
Ah et sa loodad, et Rsk läheb...ehk eest ära....küll ta läheb...Ainult , et kakerdised viskavad talle väikse kondi kodarasse...elame näeme.
Mul hetkel II liigasse asja veel pole.Mehed hakkavad juba vanax jääma ja tuleb teha suurpuhastus.Pensionärid pensionile ja kes veel vähegi kõlbulik...need müüki.Oma U21 meest treenin jah...koos Martsepaga.Ex ma tulevikus nendele panustama hakkagi, aga eelkõige tuleb kummagit 2 hooaega veel treenida, et neist ikka asja saax .
Ma arvan, et Rsk ja Kakerdised...nemad see hooaeg rohkem rüganud ja katsetanud....neil eelis teistega, kuigi kui minult küsida kummale panustada, siis RSk olnud stabiilsem...kakerdised rohkem sellised katsetajad tüüpi. Nagu aru sain, panustas ta karikale ka suurema osa ajast ja säästis osasid mehi liigamängudes...tark otsus.Mõlemal võimalused võrdsed.Siinkohal loeb ehk koduväljakueelis .
Olgu kakerdistega kuidas on....enne peab Rsk siinpool selle alagrupi võitma.Ülejäänud managerid ei tee talle seda ehk väga lihtsaks, mina mitte vähemalt ja pressin ikka , muidu saab liiga lihtsalt.Olen talle konkurent ja nii see jääb.
Sulle Tauri soovitan, et play-offi ikka pressi. Endal ka huvitavam...äkki teed minulgi selja prügiseks, kui kolmanda koha ära hõivad: