U odsustvu tetke kojoj iznenanada iskrsnuše neke četke za lutkanje ili lutke za četkanje, dopustite mojoj malenkosti da prokomentarišem ovom kolo: favoriti Dzezeri, Milan i Kupači opravdaše svoju ulogu i više o njima neće biti ovde reči. Zmajevi na svom debiju pobediše i njima idu sve ovosubotnje čestitke i aplauzi.... klap, klap, klap. Zaista se nadam da će i pored, nažalost, neminovnog ispadanja u IV, Drnikola ostati na BB makar duplo više nego ja... Boemi su opravdali ime, te pretpostavljam da im je gro ekipe otšo na Rakijadu u Pranjane. U ovim mojim krajevima, prva slična manifestacija je u Kovilju ‚‚Dudu u čast‚‚, pa se moj izostanak planira tek negde u avgustu, kad prva dudara se napeče. A i boli glava posle od nje... odlutah u svakom slučaju. Winer u skladu sa imenom dobi, što evidentno gorenavedenog definitivno izbaci kao sigurnog učesnika plejofa, dok se septembarci, kanda pripremaju za sledeću sezonu grčevito braneći petu poziciju. (ne znam jel se petoplasirani i dalje imaju sve one finansijske benefite, tipa nema plaće, ima nadoknada). U derbijima napeto. Ja se odvojih u poslednjoj četvrtini pre svega zahvaljujući dužoj klupi, dok zemljak sa klise (a hala na Slanoj bari, pa nije to isto, gari, kao da si rekao Salajka, a misliš na Podbaru), uloži par milijona i bogami, mu se isplati već u prvoj tekmi. A tetka je rezignirano bacio sve uz rijeku i potražio onu malu, pjegavu plavu, što sve bi mu dala... Da ne lepim odje jućub linkove, samo poslušajte dve navedene pesme...