Nie nazywałbym tego z defektem. Po prostu to jest zawodnik nowego typu.
Tylko jak my tych zawodników nowego typu będziemy wyłapywać z draftu?? Teraz sugerujemy się pensją, a takich graczy z defektem to nie mam pojęcia jak będziemy wyszukiwać...chyba trzeba będzie wszystkich przejrzeć... co jest niewykonalne.
Fajnie, że jest ktoś taki, który mając na sercu dobro polskiego BB:) z takim zapałem potrafi forsować swoje pomysły. Wróciłem z imprezy i jakoś przebrnąłem (z trudem:D) przez te wszystkie Twoje felietony;-) i muszę przyznać, że te pensje mnie zaciekawiły...ale mimo wszystko uważam, że idea nie ma szans na powodzenie. Jeszcze z tymi podkoszowymi to może by się udało ale najgorzej byłoby z obwodowymi. O silnej U-21 w ogóle możemy zapomnieć. To wszystko może i fajne ale jednak zbyt rewolucyjne, zbyt ryzykowne. Można ewentualnie w celach testowych zaryzykować kilku graczy np. C/PF z potencjałem allstar i PG/SG/SF z potencjałem gwiazda by zobaczyć czy pomysł się sprawdza...Z takimi graczami można by popróbować. Gdyby pomysł się sprawdził to do U-21 by się pewnie załapali. Lepszych według mnie szkoda.
P.S. Nie powinniśmy z tym tematem przejść do innego wątku? Trochę jednak spamujemy wątek debaty wyborczej i ciężko jest przebić się przez te wszystkie posty w poszukiwaniu odpowiedzi kandydatów na zadane pytania:/ W tym zamieszaniu
hatchet chyba zapomniał odpowiedzieć na moje pytanie;) Chyba już wiesz kto z kandydatów ma jakie zdanie na temat wykorzystywania zmian w kryciu w taki sposób jak Ty to promujesz, więc proponowałbym przejść z dyskusją do innego wątku.
Last edited by kozlik4 at 12/18/2009 11:58:10 PM