To jest właśnie to. "Niebot" wyraził swoją opinie i został zgnojony, zmieszany z błotem, głupie docinki itp. Tylko dlatego, że ma inne zdanie niż Wy. Może jego gramatyka, ortografia, stylistyka pozostawia dużo do życzenia ale to nie powód aby go gnoić.
Po drugie powiedz mi kurde gdzie napisalem, że porównuje się do al_saida. Chyba masz jakaś czarną moc ostatnio, że w zdaniach szukasz tylko tego do czego można się przyczepić. Między mną a al_saidem jest przepaść ogromna a nawet i większa. Nigdy taki dobry nie będę.
To, że jest sztab to widzę ze też nie moja zasluga, sam sie zrobił. Niech będzie ze do końca ja ten zły. To, że napisałem do odpowiedniego managera aby wątki pisał to też źle tak? Niech będzie.
To, że Niebot zbiera informacje na moją prośbe to też nie moja zasługa. Ok.
A i nie kłamałem co do uczelni bo wifi jest nawet w kiblu wiec z tym nie ma problemu. Gorzej z tym, że w przerwach i po zajęciach latam do pracy ale i tak uważam, że na wszystko znajduje czas.
Ja nie jestem samokrytyczny? Jestem i to w pierwszej kolejności. W meczu z Włochami nie potrzebna była strefa MtM za to w ostatnim meczu by to wystarczyło. Wątki meczowe były. Dyskusja w nich prowadzona nie była zazwyczaj z meczem zwiazana. Kazdy mógl napsiać jak najlepiej zagrać i w obronie i w ataku ale tylko Ty napsialeś posta a tak to dopiero pojawiły się jak juz znany był wynik. O czym to świadczy? Sam sobie odpowiem na to pytanie:) O tym, że mało się osób przejmuje kadrą, dlatego, że w ogól niej jest taka atmosfera. Zepsuta przez selekcjonera ale swój gnój dorzuciło tu kilku managerów.